mort3za
Registered User
- نوشتهها
- 385
- لایکها
- 153
قبلا استفاده می کردم خوب بوداگه کیفیت هاشون خوب بود اینجا اعلام کن ماهم مطلع بشیم
اقا یک سوال پرا تو اینستگرام نمیتونم تو توضیحات پست لینک بزارم هان؟
قبلا استفاده می کردم خوب بوداگه کیفیت هاشون خوب بود اینجا اعلام کن ماهم مطلع بشیم
اینستاگرام کلا اجازه نمیده تو قسمت کپشن لینکی قرار بدیدقبلا استفاده می کردم خوب بود
اقا یک سوال پرا تو اینستگرام نمیتونم تو توضیحات پست لینک بزارم هان؟
اگه دو تا رم داری ، تک تک تست کنPAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
کامپیوترم ییهو این خطا رو داد و دیگه بالا نمیاد
چه مرگشه ؟
منم فک کنم برای رم هستش ولی لپ لپه سیستم من پیسی نیستشاگه دو تا رم داری ، تک تک تست کن
یا رم رو بکن دوباره جا بزن یا از یه رم دیگه استفاده کن ، فک کنم این خطا واسه رم باشه
ابتین به درد نمیخورهدوستان بین آبتین وب و ای وب هاست کدوم رو پیشنهاد می دید ؟؟
شما عضو گروه طالبان هستی که وقتی رئیشون مرد عکسشو گذاشتی و وقتی رئیس جدید رو معرفی کردن هم عکسشو گذاشتی :general105::general105::general105::general105:ابتین به درد نمیخوره
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
تخفیفشون دائمی هست؟دوستان اگر خواستید از vpsgroup سفارش بدید تیکت بزنید بهشون 25 درصد روی همه سرویس ها تخفیف میدن.
داداش اگر پیدا کردی به ما هم بگو ممنون ...سایتی هست که تمام بک لینک ها رو رایگان نشون بده ؟
خیرشما عضو گروه طالبان هستی که وقتی رئیشون مرد عکسشو گذاشتی و وقتی رئیس جدید رو معرفی کردن هم عکسشو گذاشتی :general105::general105::general105::general105:
من که متوجه نشدم منظورتون روخیر
برو و بچس طالب زیرمجموعه ما هستن
اطلاع رسانی کنید اشتباه نشه
داداش میگه لینک رفرال داده بهشون ، الان ینی این طالبان هرجارو منحدم کنه یه درصدی میرسه به جواد:general206:من که متوجه نشدم منظورتون رو
ملا جوادداداش میگه لینک رفرال داده بهشون ، الان ینی این طالبان هرجارو منحدم کنه یه درصدی میرسه به جواد:general206:
آبتین جدیدا خیلی ناراضی پیدا کرده.دوستان بین آبتین وب و ای وب هاست کدوم رو پیشنهاد می دید ؟؟
لپ لپو باز کن رم هاشو تک تک تست کنمنم فک کنم برای رم هستش ولی لپ لپه سیستم من پیسی نیستش
البته میگفتن از پارتیشین بندی با فرمت ntfs هم ممکنه باشه
شر میشه . میگن انگولکش کردیلپ لپو باز کن رم هاشو تک تک تست کن
منم یه ایسر دارم انقدر گرما میده دیگه گذاشتمش کنارشر میشه . میگن انگولکش کردی
لامصب n56jr انقدر گرما میده بیرون که فک کنم بعضی قطعاتش کلا ذوب شدن
امروز جایی باز نیست ؟