سرور اختصاصی گرفتیم حدود 500 ت.الان شما در ماه چقدر هزینه هاست میدید ؟ بالای 2 تومنه؟
---------------------------
سرور اختصاصی گرفتیم حدود 500 ت.الان شما در ماه چقدر هزینه هاست میدید ؟ بالای 2 تومنه؟
---------------------------
نصف داستانشو که خودت همینجا برای ما لو دادی.به سلامتی ... داستان گیم اف ترونز فصل 6 هم لو رفت دیگه
دوستان ری دن تو سریال مورد علاقه ما
خدا کنه الکی نویسنده ها داستان فصل بعد رو تغییر ندن :|
پاول دورف از وقتی vk رو ساخت دیگه به این تاپیک سر نمیزنهتلگرامم هی خز تر میشه :|
مشاهده پیوست 935124
آره نیکولای گفته بود از دستت عصبانیهپاول دورف از وقتی vk رو ساخت دیگه به این تاپیک سر نمیزنه
بی خود کرده ایده تلگرام رو من دادم اومد دزدیدش با ایمن الظواهری دو نفری ساختنش یدنه ایمضام به من ندادنآره نیکولای گفته بود از دستت عصبانیه
:|بی خود کرده ایده تلگرام رو من دادم اومد دزدیدش با ایمن الظواهری دو نفری ساختنش یدنه ایمضام به من ندادن
این شخص Bپدر رو کسی میشناسه؟
milad razavi
کلا ایرانیها استعداد شگرفی در خز کردن همه چیز دارن!تلگرامم هی خز تر میشه :|
مشاهده پیوست 935124
من مطمئنم اگر رو بهینه سازی دیتابیس و کدهای سایت هاتون کار کنید 50 تا 60 درصد میتونید فشار روی سرورتون رو کاهش بدید...چرا پدر سی پی یو و رم هر سروری رو درمیاره ما همیشه در حال تغییر سرور هستیم چون جوابگو نیستن مگه اینکه بخوای هزینه سرسام آور بکنی که فعلا از توان ما خارجه.
بهینه شدن اگه نشده بودن که شاید چیزی تا 100 برابر یه سایت معمولی هم رتبه خودشون فشار میاوردن.من مطمئنم اگر رو بهینه سازی دیتابیس و کدهای سایت هاتون کار کنید 50 تا 60 درصد میتونید فشار روی سرورتون رو کاهش بدید...
مطمئنم که باز هم جا برای بهینه سازی داره :دیبهینه شدن اگه نشده بودن که شاید چیزی تا 100 برابر یه سایت معمولی هم رتبه خودشون فشار میاوردن.
دقیقا درسته ، البته بگم با تمام این تفاسیر نباید جایزه ای که آقای فرهادی گرفته رو به این بهانه ها کم ارزش دونستکیارستمی پادرمیانی کرد، ژیل ژاکوب نپذیرفت!
عزتالله ضرغامی در اينستاگرام خود نوشت:
امیر نادری در آمریکا، فیلمی ساخت که محتوای آن فقر و فحشا و ابتذال در جامعه امریکا بود. فیلم را به جشنواره کن فرستاد؛ علیرغم تصور او، از همان ابتدا فیلم مردود و از مسابقه کنار گذاشته شد!
آقای عباس کیارستمی در یک جلسه طولانی و صمیمی با من، به این مسأله اشاره کرد و گفت آقای نادری از من خواست پا در میانی کنم؛ با رئیس جشنواره کن صحبت کردم و راجع به کارنامه آقای نادری توضیح دادم و از او خواستم این فیلم در مسابقه پذیرفته شود.
آقای ژیل ژاکوب در پاسخ گفت بله، فیلم خوبی است؛ ولی مربوط به جامعه آمریکاست؛ اگر مربوط به ایران بود، حتماً قبول می کردیم!
من کاری به صحت این مطلب ندارم.کیارستمی پادرمیانی کرد، ژیل ژاکوب نپذیرفت!
عزتالله ضرغامی در اينستاگرام خود نوشت:
امیر نادری در آمریکا، فیلمی ساخت که محتوای آن فقر و فحشا و ابتذال در جامعه امریکا بود. فیلم را به جشنواره کن فرستاد؛ علیرغم تصور او، از همان ابتدا فیلم مردود و از مسابقه کنار گذاشته شد!
آقای عباس کیارستمی در یک جلسه طولانی و صمیمی با من، به این مسأله اشاره کرد و گفت آقای نادری از من خواست پا در میانی کنم؛ با رئیس جشنواره کن صحبت کردم و راجع به کارنامه آقای نادری توضیح دادم و از او خواستم این فیلم در مسابقه پذیرفته شود.
آقای ژیل ژاکوب در پاسخ گفت بله، فیلم خوبی است؛ ولی مربوط به جامعه آمریکاست؛ اگر مربوط به ایران بود، حتماً قبول می کردیم!
اتفاق خاصی نیفتاده اما...:general710:نمیشناسم
دادا چی شده