پی لاین که خیلی وفته فیلتره.چرا پی لاین باز نمیشه؟
دارم مخم میپوکه از دست این گه مسئولا
منظورم اینه که هر جرمی مرتکب شده باشن باید تا الان حل میشد!پی لاین که خیلی وفته فیلتره.
دعا کن درگاه پرداخت زودتر باز بشه وافعا توی همه سیستمها تک بود!منظورم اینه که هر جرمی مرتکب شده باشن باید تا الان حل میشد!
:general509::general509::general509:لازمه که بستگی داره چه بازی انجام بدی. یکی میخواد بازی های روز رو با تنظیمات مکس داشته باشه یکی low یا normal کافیه براش. بازی هم باید تست بشه من نمیتونم بگم جواب میده یا نه!
پ.ن : بقل "بقل به معنی کنار میشه بغل هم به معنی آغوش اشتباه به"
برای بازی فکر کنم پهنای باند گرافیک مهم تر باشه. 2GB DDR5 بهتر از 4GB DDR3 هست.
نظر خودم هم با پی سی هست چون از لحاظ هزینه یکیه ولی من قصدم آنلاین بازی کردن هست و با ps4 یکم سخته مخصوصا بازی های اکشن و شوترمزایای ارتقا کامپیوتر :
سرعت بقیه کارا هم میره بالاتر نه فقط بازی
بازی ها رایگان (کرکی) هستن
ماوس و کیبرد وجود داره
مزایای خرید ps 4 :
مشاهده پیوست 935564
میتونی رو صفحه بزرگتر (تلویزیون) بازی کنی.
موافقمتو اینترنت n نوع هرز بات هست که دائم در حال چرخیدن تو سایت ها و وبلاگها هستن اگر جلوشونو بگیرید خیلی میتونه بهتون کمک کنه مثلا من خودم شدیدا با ltx71 و MJ12bot و ia_archiver و... مشکل دارم
خیلی رحت با گذاشتن robots.txt برای وبلاگا میتونید جلوی اینا رو بگیرین... بیست سی درصد ترافیک crawel سایت برای این اشغال بات هاست...
بازدیدهایی که با user agent خالی ثبت میشن یا با user agent حاوی کلمه wordpress هستن هم برای ربات ها هستن...
بازی تو ps4 یچیز دیگسدوستان نمی دونم پرسیدم یا نه ولی بنظرتون 2 و خورده هزینه کنم پی سی رو ارتقا بدم یا برم ی ps4 بخرم؟
مثلا بازی های مثل کالاف دیوتی و بتلفیلد رو میشه رو پی اس 4 با هیجان و راحتی پی سی انجام داد؟
نه اتفاقا! اصلا سخت نیستنظر خودم هم با پی سی هست چون از لحاظ هزینه یکیه ولی من قصدم آنلاین بازی کردن هست و با ps4 یکم سخته مخصوصا بازی های اکشن و شوتر
مشکلی از لحاظ هزینه بازی نیست چون برا پی سی هم مجبورم با همون قیمت ها بخرم چون باید اورجینال باشه برا آنلاین بازی کردنموافقم
همین ربات های اسپم خودشون کلی باعث فشار اومدن به منابع میشن
یکسر میوفتن به جون سایت و هی صفحات رو crawl میکنن
مخصوصا MJ12bot و ltx71
بازی تو ps4 یچیز دیگس
ps4 مزایایی مثل بازی های انحصاری داره، ولی در عوض بازی هاش بالا 150 الی 200 هست
از طرفی بازی های pc، هم قیمت چیپس و پفکه (تو ایران 90% کرک شده بازی میکنن)
اگه با هزینه بازی ها مشکل نداری، ps4 بهتره :general609:
برای pc معدود بازی های خوب میاد
نه اتفاقا! اصلا سخت نیست
پس در اون صورت، ps4 گزینه خوبیه براتمشکلی از لحاظ هزینه بازی نیست چون برا پی سی هم مجبورم با همون قیمت ها بخرم چون باید اورجینال باشه برا آنلاین بازی کردن
اما چون تا حالا خودم بازی اکشن با دسته انجام ندادم می ترسم پول بدم بخرم بعدش نتونم استفاده کنم از لحاظ کنترل کردن بازی با دسته
و گرنه اره بازی های ps4 خیلی بهتر و بیشتره
موافقم :general601:نگفته بودی آنلاین. برای آنلاین باید اورجینال باشه ps4 شاید برات بهتر باشه.
همیشه pcدوستان نمی دونم پرسیدم یا نه ولی بنظرتون 2 و خورده هزینه کنم پی سی رو ارتقا بدم یا برم ی ps4 بخرم؟
مثلا بازی های مثل کالاف دیوتی و بتلفیلد رو میشه رو پی اس 4 با هیجان و راحتی پی سی انجام داد؟
چنده الان؟آقا کسی مودم مبین نت دست دوم نمیخواد ؟؟؟ سالم رومیزی ... طرح 3 ماه دیگه داره .
بلی دکوری نیستن.این رشته های دور و بر سیم اصلی پاره بشن مشکلی پیش میاد ؟؟
جان فدا هستن
این رشته های دور و بر سیم اصلی پاره بشن مشکلی پیش میاد ؟؟
بلی دکوری نیستن.
جان فدا هستن
اون سیم ها، پلاریته منفی شارژرت هستن. اگر کلا قطع شده باشن، سرعت شارژ باید صفر شده باشه. اون فویل آلومینیوم هم شیلده برای محافظت و کاهش EMI و غیرهبه نظرم از وقتی قطع شدن سرعت شارژ اومده پایین
نو 220 تومنهچنده الان؟