خوب؟این فقط برای دانشگاه آزاده درسته؟
بستگی داره ...مسلما از نظر من سرورمجازی مدیریت شده خیلی بهتر از هاست اشتراکی هست..
والا من روی هاست اشتراکی بودم..هر روز اخطار میومد که شما 10% سی پی یو سرور رو اشغال کردی..یا ارتقا بده پلن بالاتر
الان یه سرور مجازی با 6 هسته سی پی یو و 4 گیگ رم گرفتم..خیلی ازش راضیم
برم تو سایت این علوم چیه اونجا شکایت کنمخوب؟
از این حرفا زیاده ، شما میری سر جلسه و نمیزارن بری سر جلسه امتحان
خوب؟ چی؟ کجا میخوای بری شکایت کنی؟ میخوای بری از رئیس دانشگاه پیش رئیس شکایت کنی؟ بری پیش معاون؟ بری وزارت علوم؟ فوقش میگن اونا اشتباه کردن نذاشتن و حالا هم امتحان تموم شده ترم بعد یا ... این واحد رو بردار
مثل این میمونه که شما بخوای شکایت من رو پیش من بکنی و من مسئول رسیدگی به این موضوع باشم :دی
همه شدن واسط anetwork و adro، ماشالله دارن همینطوری زیاد میشن، نکستآدز، نکست وان نتورک، ادزشو،جاستآدز و...نکست ادز یه واسط anetwork و adro هست!
همچنین کلیک ها توسط خود سیستم نکست ادز شمارش میشه و ربطی به anetwork نداره
همکاری نکست ادز و سایز سیستم های مشابه با anetwork بر اساس بازدید هست تا اونجایی ک اطلاع دارم!
هر دو اشتراکی شد کهبستگی داره ...
سایت داریم رو سرور اشتراکی با همین مشخصاتی که فرمودید با منابع دوبرابر بیشتر ، جوابگوش نیست ولی رو اشتراکی عالی کار می کنه.
از کجا گرفتی ؟ قیمت؟مسلما از نظر من سرورمجازی مدیریت شده خیلی بهتر از هاست اشتراکی هست..
والا من روی هاست اشتراکی بودم..هر روز اخطار میومد که شما 10% سی پی یو سرور رو اشغال کردی..یا ارتقا بده پلن بالاتر
الان یه سرور مجازی با 6 هسته سی پی یو و 4 گیگ رم گرفتم..خیلی ازش راضیم
از parsdevاز کجا گرفتی ؟ قیمت؟
کسی نمیدونه؟؟؟دوستان میشه از طریق html کاری کرد که وقتی کاربر روی یک لینک (لینک یک فایل هست ) کلیک کرد مستقیم توسط نرم افزار مربوطش اجرا بشه؟؟
یعنی اگه pptx هست توسط پاورپوبنت اجرا بشه؟
البته آفلاین هست و فایل کنار html قرار داره...
D:هر دو اشتراکی شد که
واقعا فیلترینگ بده....لاو 98 هم فیلتر شده
98love.ir
داداش سرویس
به نظرم گرون گرفتی.از parsdev
قیمت خودش 125 تومنه
اما 17 تومن واسه دایرکت ادمین + مدیریت سرور + بک آپ گیری
و
یه 10 تومنم پول زور بابت مالیات بر ارزش افزوده میگیره
کلا میشه 155 تومن
موقعیت ایالت متحده ش رو گرفتم..با 4 ترا پهنای باند