بله بدون مشکل . بدون نیاز به تایید سرتیفیکیت
بله اوکی هست.
بله بدون مشکل بالا میاد
این همه اپلود سنتراز کجا تشخیص میده کی میخواد جمع کنه کی میخواد بمونه
بالاخره باید یجا عکس اپلود کنن ، خودش هم که فضا نمیده !
بعد اینکه کاربر آزاده از هرجا میخواد اپلود کنه
همینکارارو کرد که به این روز افتاد !
اگه سایت اپلود عکس مشکل داره ، خود بلاگفا که کلی وبلاگش رو چند وقت پیش به فنا داد !
فکر میکنم این سرش جای دیگه گرمه واسه همین حال نداره چیزی رو کنهبلاگفا معلوم نیست چرا ادامه میده ...
هیچ برنامه ای هم رو نکرد برای جبران...
کسی کاربر رو گول نزده ! ظاهرا شما اصلا تجربه استفاده از اپلودسنتر من و امثال این رو نداشتید و نظر میدید میگی گول میزنید !این همه اپلود سنتر
وقتی عکس ها آپلود میشن باید توی وبلاگ هم عکس نمایش داده بشه نه که عکس عوض بشه و بگه بیا سایت اصلی ببین (کدوم آپلودسنتر عکسی گالری داره که بشه عکس رو توش دید؟)
وقتی کاربر رو گول میزنه و باعث میشه وبلاگش خراب بشه و ... منم باشم فیلتر میکنم
قبل از اتفاقات از بین رفتن فایل ها و.... همین پایداریش به امکانات جدید و... میارزید. ولی الان دقیقا کاربر باید برای چی بیاد بلاگفا؟ بلاگ.آی آر خیلی سر ترهاین همه اپلود سنتر
وقتی عکس ها آپلود میشن باید توی وبلاگ هم عکس نمایش داده بشه نه که عکس عوض بشه و بگه بیا سایت اصلی ببین (کدوم آپلودسنتر عکسی گالری داره که بشه عکس رو توش دید؟)
وقتی کاربر رو گول میزنه و باعث میشه وبلاگش خراب بشه و ... منم باشم فیلتر میکنم
فکر میکنم این سرش جای دیگه گرمه واسه همین حال نداره چیزی رو کنه
از همون سالای اولش اوضاع بلاگفا همین بود که همین بود که همین بود.
نه تغییری نه امکانات جدیدی
هیچی
خودشم فکر کنم به این اعتقاد داره که وبلاگ نویس باید بیاد 4 خط بنویسه و بره
نه عکسی، نه فیلمی، نه موزیکی هیچیییییییی
بلاگفا الان چندین ساله که حرف اول رو توی وبلاگدهی میزنه و بیشترین تعداد بازدید و تعداد وبلاگ رو داره.قبل از اتفاقات از بین رفتن فایل ها و.... همین پایداریش به امکانات جدید و... میارزید. ولی الان دقیقا کاربر باید برای چی بیاد بلاگفا؟ بلاگ.آی آر خیلی سر تره
از آپلودسنتر های بزرگ فقط با پیکوفایل و عکس گیگ مشکلی ندارن !کسی میدونه چرا بلاگفا سایت های اپلود عکس رو فیلتر میکنه ؟
کاربراش به من ایمیل میدن میگن چرا جدیدا نمیتونن تو وبلاگشون عکس بزارن :|
من نگفتم بلاگ جاشو میگیره یا نمیگیره. من گفتم برای چی کاربر بیاد بلاگفا؟ بلاگ امکاناتش سر تره. رزبلاگ از یه تیم بی نام و نشان و غیر قابل اعتماد ( به خاطر عدم آشنایی بود) و برای همین نمی تونست بهتر از بلاگفا بشه ولی دقت کنید اگر بلاگفا بلاگ فارسی است ، بلاگ کلا بلاگه :دی دوم اینکه تیمی مثل بیان پشتشه سوما اینکه زمان همه چیزو مشخص می کنه ذائقه مردم کدوم طرف میره.بلاگفا الان چندین ساله که حرف اول رو توی وبلاگدهی میزنه و بیشترین تعداد بازدید و تعداد وبلاگ رو داره.
یادمه سال 89 که رزبلاگ کلی امکانات رو کرده بود خیلیها اومدن و گفتن تا یکی دوسال ذیگه رزبلاگ جای بلاگفا رو میگیره و رتبه اول وبلاگدهی در ایران میشه اما نه رزبلاگ و نه میهن بلاگ و نه بلاگ نتونستن.
وبلاگدهی هاتون رو مبین هاسته ؟من از مبین هاست با همین مشخصاتی که شما گرفتین گرفته بودم تازه با سی پنل ماهی 80 تومن.
آره قبلا بود اما وبلاگدهی رم و سی پی یو سرور رو نابود میکنه و مجبور شدم از جای دیگه سرور اختصاصی بگیرم.وبلاگدهی هاتون رو مبین هاسته ؟
اگه اشتباه نکنم یکی از بچه ها اینجا باهاشون به مشکل خورده بود سر هاست دانلود
نه موشکولی ندارهاینترنت ایرانسلی من و تلگرامم که باهاش میرم داغون شده اینروزا
کسی دوشواری اینچنینی نداره ؟
اولین نوشته خوانده نشده
nex1networkکاربر تازه وارد
0 0 0
با عرض سلام خدمت تمامی وبمستران و همکاران گرامی
در این تاپیک قصد دارم شبکه تبلیغاتی نکس وان نتورک ( Nex1network) را خدمت شما عزیزان معرفی نمایم.
شبکه تبلیغاتی نکس وان نتورک براساس نمایش بنر کار می کند و به ازای هر 1000 نمایش یک مبلغ تعیین شده را به حساب شما شارژ خواهد نمود.
وبمسترانی که تمایل دارند با شبکه تبلیغاتی ما کار نماییند، از طریق آدرس زیر در پنل شرکت ثبت نام کرده و کد های تبلیغاتی را در سایت خود قرار دهند:
http://panel.nex1network.com/
اما چند نکته در رابطه با شبکه ی تبلیغاتی نکس وان نتورک:
نکته اول: این شبکه ی تبلیغاتی براساس نمایش بنر کار می کند و اگر کلیکی نیز بر روی بنر ها نشود، درآمد شما ثبت میشه. همچنین اگر کلیک های شما قابل توجه باشد درامد شما نیز به همین ترتیب افزایش داده می شود.
نکته دوم: با قرار دادن کد اسکرول و لایت باکس درآمد شما را افزایش خواهیم داد.
نکته سوم: وب سایت های معتبری همانند خبر انلاین ، فراید، دوستی ها، اهنگستان، پاپ موزیک با ما همکاری می کنند.
برای مشاوره ی بیشتر با آیدی تلگرام زیر در تماس باشید:
@nex1network
آدرس ثبت نام در پنل و دریافت کد تبلیغات:
http://panel.nex1network.com/