یکی از دلایلی که بلاگفا بالا مونده هنوز همون سادگی و بدون امکانات بودن و کار کردن راحت باهاش هست وگرنه بلاگفا هم میومد پایین و هم رده رزبلاگو میهن بلاگ و ..... میشد.زمان مشخص می کنه....
من اتفاقا دوست دارم سایتهایی مثل بلاگفا بروز بشن و بالا بیان تا امثال بلاگ . چون بلاگفا بی پولی نت رو دیده و کشیده. خیلی از ماها تاتی تاتی کردنامون با بلاگفا بود و...
سلام.سلام به دوستان گرامی
بنده میتونم روزی 3 ساعت وقت آزاد روی کاری بذارم می خواستم نظر شما رو بدونم دو گزینه برای کار کردن مد نظرم هست
1-یه کانال تلگرام بزنم و روش کار کنم نمیدونم کانال تالگرام جواب میده یا دیگه خز شده
2-یه سایت تفریحی بزنم
به نظرتون کدومش رو اجرا کنم ؟
در ضمن تا یکسال انتظار هیچ گونه درآمدی ازش رو ندارم
منتظر نظراتون هستم
سایت تفریحی رو که کلا بیخیال شو .سلام به دوستان گرامی
بنده میتونم روزی 3 ساعت وقت آزاد روی کاری بذارم می خواستم نظر شما رو بدونم دو گزینه برای کار کردن مد نظرم هست
1-یه کانال تلگرام بزنم و روش کار کنم نمیدونم کانال تالگرام جواب میده یا دیگه خز شده
2-یه سایت تفریحی بزنم
به نظرتون کدومش رو اجرا کنم ؟
در ضمن تا یکسال انتظار هیچ گونه درآمدی ازش رو ندارم
منتظر نظراتون هستم
یکی از دلایلی که بلاگفا بالا مونده هنوز همون سادگی و بدون امکانات بودن و کار کردن راحت باهاش هست وگرنه بلاگفا هم میومد پایین و هم رده رزبلاگو میهن بلاگ و ..... میشد.
داداش من خیلی وقته میخام شروع کنم ولی هی پشت گوش میندازم به نظرت از کجا شروع کنم ؟با روزی سه ساعت بعد از سه ماه یه برنامه نویس حرفه ای میشی تو هر زبانی و تو کل عمرت ازش استفاده میکنی و کلی ایده پیاده میکنی و آخرش خرپول میشی (البته تو این قسمت مقداری مخ نیاز داری)
من خودم انقدر انداختم پشت گوشم دیگه پشت گوشم پر شدهداداش من خیلی وقته میخام شروع کنم ولی هی پشت گوش میندازم به نظرت از کجا شروع کنم ؟
بس که این برنامه نویسا و طراح ها پول می گیرن دکترا و مهندسا پول نمی گیرنسلام.
با روزی سه ساعت بعد از سه ماه یه برنامه نویس حرفه ای میشی تو هر زبانی و تو کل عمرت ازش استفاده میکنی و کلی ایده پیاده میکنی و آخرش خرپول میشی (البته تو این قسمت مقداری مخ نیاز داری)
با روزی سه ساعت بعد از یک سال و وقتی که عموفیلترچی دستش خورد به دکمه فیلتر میفهمی که وقتت رو روی سایت و کانال هدر دادی.
این نظر من بود.
خدافظ.
تا یه حدی حقشونه البته.بس که این برنامه نویسا و طراح ها پول می گیرن دکترا و مهندسا پول نمی گیرن
وای که چقد منت می زارن سر ادم :|
چرا از اونجا گرفتی؟الان 3 روزه معطل یه بازیابی رمز vps از گرین هاست هستم.
پشتیبانی داغون...
نمیدونستم وضعیت اینه...چرا از اونجا گرفتی؟
فک میکنی یه برنامه نویس کمتر زحمت میکشه ؟بس که این برنامه نویسا و طراح ها پول می گیرن دکترا و مهندسا پول نمی گیرن
وای که چقد منت می زارن سر ادم :|
ته این اینفو گرافیک میخواد بگه پایتون؟
پزشک نباشه میمیری ، برنامه نویس نباشه چی میشه ؟ سرعت کار میاد پایین و سرگرمی ها کم میشهفک میکنی یه برنامه نویس کمتر زحمت میکشه ؟
دکتر و مهندس 99% یه چیز حفظ کردنیرو میان دوباره تکرارش میکنن مثلا یه پزشک همیشه مریضاش کسایی هستند که خیلی راحت قبلا هم بوده و یه تجویز میکنه و تمام ( که این کار تکرار یه عمل تو روزای مختلفه که بعد از یه مدت خیلی راحت میشه )
اما برنامه نویس چیزی کمتر از یه پزشک نداره بلکه حتی استعداد و علمش خیلی بالاتر از یه پزشکه ( الته نه اون جراحا و ... )
یه پزشک کار تکراری انجام میده اما یه برنامه نویس مجبوره هر روز یه چیز جدید خلق کنه و با توجه به نیاز مشتری کد بزنه
حالا اینا به کنار چند ساله دیگه کار نمیکنم برای طراحی و ... برای کسی تو این چند ساله به این نتیجه رسیدم که از گرسنگی بمیری بهتر از اینه با مشتری سرو کله بزنی اونم تو این موضوع !
وقتی مشتری بیاد سراغت بگه 200 تومن میدم یه سایت بهتر از گوگل برام بزنی 2 سالم پشتیبانی بدی ، اونوقت بهتر متوجه میشی چی میگم
میدونمپایتون تو خیلی موارد کاربرد داره، خیلی هم ساده هست (مخصوصا برای شروع) این اینفوگرافیک هم برای کساییه که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن.
عزیز جان همین دم و دستگاهی که پزشکا باهاش جون آدما رو نجات میدن (که خیلیاشون نمیدن!) پشتش برنامه نویسی هست.پزشک نباشه میمیری ، برنامه نویس نباشه چی میشه ؟ سرعت کار میاد پایین و سرگرمی ها کم میشه
سلام.
با روزی سه ساعت بعد از سه ماه یه برنامه نویس حرفه ای میشی تو هر زبانی و تو کل عمرت ازش استفاده میکنی و کلی ایده پیاده میکنی و آخرش خرپول میشی (البته تو این قسمت مقداری مخ نیاز داری)
با روزی سه ساعت بعد از یک سال و وقتی که عموفیلترچی دستش خورد به دکمه فیلتر میفهمی که وقتت رو روی سایت و کانال هدر دادی.
این نظر من بود.
خدافظ.