اگر کسی پایه شراکت برا زدن سایت موزیک خارجی بود پیام بده :|
بیا خصوصی پیام بده من هستم
اگر کسی پایه شراکت برا زدن سایت موزیک خارجی بود پیام بده :|
خوب اگر میخوایید حالا با وای فای وصل بشید کافیه وای فای لپ تاپ یا سیستم اگر داره روشن کنید و کلیک کنید روی کانکت و رمز بزنید و وصل بشیداساتید
کامپیوتر برادر من با کابل به مودم وصله
حالا چطوری کانکشن رو به وایر لس عوض کنم و به وای فای مودم وصل بشم ؟؟
اگه بخوایم کامپیوتر ها رو با وایر لس شبکه کنیم نیاز هستش که اتصال به مودم داشته باشه یا فقط وای فای وصل باشه کافیه ؟
مهمترین چیزش اینه که باید زبانت خوب باشه.اگر کسی پایه شراکت برا زدن سایت موزیک خارجی بود پیام بده :|
مهمترین چیزش اینه که باید زبانت خوب باشه.
چرا زبان؟مهمترین چیزش اینه که باید زبانت خوب باشه.
اونا دیگه سایتهای ایرانی نیستن که با کپی کاری بیاری بالا. رقابت اونجا سخت تز هست چون گوگل هم به زبان انگلیسی مسلط تر هست و سخت گیریهای بیشتری نسبت به زیان فارسی داره.lyrics: Copied
Title: artist name - music name
Url: Download
در اون حد از کامپیوتر سر در میارمخوب اگر میخوایید حالا با وای فای وصل بشید کافیه وای فای لپ تاپ یا سیستم اگر داره روشن کنید و کلیک کنید روی کانکت و رمز بزنید و وصل بشید
سایت موزیک خارجی منظورم بود ، نه سایت انگلیسیاونا دیگه سایتهای ایرانی نیستن که با کپی کاری بیاری بالا. رقابت اونجا سخت تز هست چون گوگل هم به زبان انگلیسی مسلط تر هست و سخت گیریهای بیشتری نسبت به زیان فارسی داره.
اوکی فکر کردم کلا سایت میخواید انگلیسی باشه.سایت موزیک خارجی منظورم بود ، نه سایت انگلیسی
اشتباه متوجه شدی
منظورم اینه که لینک دانلود که همه جا یکیه دیگه فوق download رو بکنن click here to download متن آهنگ هم باز همه یکیه فوق فونتت رو عوض کنی و بین متن از این شکلک ها بذاری عنوان هم دیگه اسم خواننده با اسم آهنگه.اونا دیگه سایتهای ایرانی نیستن که با کپی کاری بیاری بالا. رقابت اونجا سخت تز هست چون گوگل هم به زبان انگلیسی مسلط تر هست و سخت گیریهای بیشتری نسبت به زیان فارسی داره.
سلامسایت موزیک خارجی منظورم بود ، نه سایت انگلیسی
اشتباه متوجه شدی
ساند ترک منظورته؟منظورم اینه که لینک دانلود که همه جا یکیه دیگه فوق download رو بکنن click here to download متن آهنگ هم باز همه یکیه فوق فونتت رو عوض کنی و بین متن از این شکلک ها بذاری عنوان هم دیگه اسم خواننده با اسم آهنگه.
انگلیسی بلد بودن نمیخواد که سایت موزیک مگه اینکه یه چیز پیشرفته تر از موزیک عادی بخوای بزنی.
سلام
میگم تاحالا سایت آهنگ زدی منظورم اینه که موزیک بدون صدای خواننده ، اون کلمش یادم رفت.
فک کنم خوب باشه؟! :general408:
به نظرت بزنم میگیره؟
موزیک بی کلام؟منظورم اینه که لینک دانلود که همه جا یکیه دیگه فوق download رو بکنن click here to download متن آهنگ هم باز همه یکیه فوق فونتت رو عوض کنی و بین متن از این شکلک ها بذاری عنوان هم دیگه اسم خواننده با اسم آهنگه.
انگلیسی بلد بودن نمیخواد که سایت موزیک مگه اینکه یه چیز پیشرفته تر از موزیک عادی بخوای بزنی.
سلام
میگم تاحالا سایت آهنگ زدی منظورم اینه که موزیک بدون صدای خواننده ، اون کلمش یادم رفت.
فک کنم خوب باشه؟! :general408:
به نظرت بزنم میگیره؟
در کل منظورم عنوان مطلب و سایت بود میری صدای خواننده تو آهنگ کمر برقص آ رو حذف میکنی فقط آهنگ رو میذاری تو سایت با عنوان دانلود آهنگ کمر برقص ا - محسن چاوشی ، ملت هم که فرق آهنگ و ... رو نمیدونن همش میزنن دانلود آهنگ ... ، میان تو سایت آهنگ رو دانلود میکنن نه بدشون نه خوششون میاد چون دقیقا آهنگ همون موزیک گذاشته شده!موزیک بی کلام؟
مثل موزیک آرامش بخش یا مثلا سبک های ترنس و هوس و تکنو؟
والا فک نکنم اونقدر تخصصی طرفدار داشته باشه
ببخشید ها یکی از بی منطق ترین استدلال هایی بود که تا جالا شنیده بودم .در کل منظورم عنوان مطلب و سایت بود میری صدای خواننده تو آهنگ کمر برقص آ رو حذف میکنی فقط آهنگ رو میذاری تو سایت با عنوان دانلود آهنگ کمر برقص ا - محسن چاوشی ، ملت هم که فرق آهنگ و ... رو نمیدونن همش میزنن دانلود آهنگ ... ، میان تو سایت آهنگ رو دانلود میکنن نه بدشون نه خوششون میاد چون دقیقا آهنگ همون موزیک گذاشته شده!
هم طرفدارای سایت های آهنگ بی کلام رو داری هم رفت آمد های بازدیدکننده های موقت رو!
اونا نصف مطالبشون بیشتر با رباته و دستی نیست احتمالا این مطلب هم با ربات بوده رباتش هم تحت وین به اسم mcra هست در همین حد تونستیم بفهمیماونایی که با فرهاد اکسچنج نقد میکنن میگم اینروزا نقد کردنش یکم برای شما هم بیشتر طول کشیده یا فقط واسه من اینجوریه؟
پ ن:
باشگاه خبرنگاران اوسکل ، یه عکس از مدیر یکی از سایت های پر بازدید پ.و.ر.ن رو توی عکسای بچه پولدارای تهران گذاشته!
کاری به گذاشتن عکس بچه پولدارا تو سایت خبری! ندارم ولی دیگه اینو کجای دلم بذارم؟
آبروی هر چی وبمستری و سایت و خبرگزاری این برده.
بریم بمیریم دیگه مردمم که اینترنت ایران رو با این سایت میشناسن :general710:
وارد تنظیمات مودم بشیددر اون حد از کامپیوتر سر در میارم
باید یه سری تنظیمات در زمینه ip و اینا انجام بشه فک کنم
ساند ترک منظورته؟
OST توی ایران به اون صورت طرفدار نداره
به جز اینکه عاشق موزیک باشی یا مثلا برات خاطره انگیز باشه که بری دنبالش
میشه خیلی ورودی گرفت ولی خوب فقط با کلمه کلیدی موزیک بی کلامموزیک بی کلام؟
مثل موزیک آرامش بخش یا مثلا سبک های ترنس و هوس و تکنو؟
والا فک نکنم اونقدر تخصصی طرفدار داشته باشه