برادر من میگم شما فکر کن اصلا این قالب پرشین نیست
اصلا از حالا اسمش رو میزاریم بـــــــرشین 3 اوکی هست؟
کسی هم اگر باید معترض باشه طراح پرشین 2 هست که از قالبی که من به اسم بـــرشین 3 ساختم
شما هم اگر به قانون کپی رایت میخواید احترام بزارید و کمک کنید تاپیکی رو ببندید که کل قالب های بیگ تم رو میدن 15 تومن :|
اگر قانع نشدید ارزش بحث کردن نداره
موفق باشید
تو این شرایط درگاه شتابها خوب است...سلام
بهترین درگاه الان کدومه ؟ معتبر و واریزی دقیق ! غیر زرین پال و موارد مشابه که احتمالا سروراش به جای شرکتشون تو فتاست
دیر واریز میکنه!تو این شرایط درگاه شتابها خوب است...
ولی واریز میکنه مثل زرین پال موقع درخواست واریزی مسدود نمیشی :|دیر واریز میکنه!
بهترینشون اول درگاه پرداخت بود و بعد پی لاین که امیدوارم این دوتا سریعتر مشکلشون حل بشه.ولی واریز میکنه مثل زرین پال موقع درخواست واریزی مسدود نمیشی :|
اره درگاه پرداخت عالی بود حیف شد + بعید میدونم درگاه پرداخت مشکلش حل بشه چون سابقه فیلتر شدن رو دارهبهترینشون اول درگاه پرداخت بود و بعد پی لاین که امیدوارم این دوتا سریعتر مشکلشون حل بشه.
درگاه پرداخت عالی بود به ما خیلی لطف داشتنبهترینشون اول درگاه پرداخت بود و بعد پی لاین که امیدوارم این دوتا سریعتر مشکلشون حل بشه.
دوستان ترفندی برای جلوگیری از این خبرخوان ها ندارید ؟
یه چند وقتیه افتادن به جون سایتم همه شون کپی میکنن بازدیدم نصف شده. وقتی دکمه انتشار مطلب رو میزنم همزمان به غیر از سایت خودم روی چند تا سایت دیگه منتشر میشه اون ها میان بالا من میرم صفحه دوم سوم...
کسی اگر ترفندی براش داره ممنون میشم بگید.
آی.پی سایت هایی که ازت کپی میکنن رو با پینگ پیدا کن تو هاستت آی.پی اونها رو بلاک کن.دوستان ترفندی برای جلوگیری از این خبرخوان ها ندارید ؟
یه چند وقتیه افتادن به جون سایتم همه شون کپی میکنن بازدیدم نصف شده. وقتی دکمه انتشار مطلب رو میزنم همزمان به غیر از سایت خودم روی چند تا سایت دیگه منتشر میشه اون ها میان بالا من میرم صفحه دوم سوم...
کسی اگر ترفندی براش داره ممنون میشم بگید.
ولی واریز میکنه مثل زرین پال موقع درخواست واریزی مسدود نمیشی :|
کلا iframe خوب نیست و سعی کنید حتی الامکان استفاده نکنید.گذاشتن بنر به صورت iframe که هر چند وقت لینک و عکسش تغییر میکنه ، تاثیر منفی رو سئو داره ؟
میشه لینک هاش رو نوفالو کرد ؟
اگه همین جاوا اسکریپت باشه ، چطور ؟کلا iframe خوب نیست و سعی کنید حتی الامکان استفاده نکنید.
جاوا مشکلی نداره اما لینکش فالو حساب میشه مگه اینگه خودتون نوفالوش کنید.اگه همین جاوا اسکریپت باشه ، چطور ؟
لینکش فالو به حساب میاد ؟ میشه نوفالو کرد ؟