اگه همین جاوا اسکریپت باشه ، چطور ؟
لینکش فالو به حساب میاد ؟ میشه نوفالو کرد ؟
از بنر های شبکه تبلیغاتی استفاده میکنی؟
جاوا اسکریپت دیرتر از ای فریم لود میشه
ای فریم میزاری سایت سریع لود میشه
اگه همین جاوا اسکریپت باشه ، چطور ؟
لینکش فالو به حساب میاد ؟ میشه نوفالو کرد ؟
از بنر های شبکه تبلیغاتی استفاده میکنی؟
جاوا اسکریپت دیرتر از ای فریم لود میشه
ای فریم میزاری سایت سریع لود میشه
سیستم سایتت چی هست ؟دوستان ترفندی برای جلوگیری از این خبرخوان ها ندارید ؟
یه چند وقتیه افتادن به جون سایتم همه شون کپی میکنن بازدیدم نصف شده. وقتی دکمه انتشار مطلب رو میزنم همزمان به غیر از سایت خودم روی چند تا سایت دیگه منتشر میشه اون ها میان بالا من میرم صفحه دوم سوم...
کسی اگر ترفندی براش داره ممنون میشم بگید.
آیفریم هیچ تاثیری روی SEO نداره ، موتورهای جستجوگر وقتی یک تگ آیفریم رو میبینن محتوای اون آیفریم رو به عنوان یک سورس جداگانه در نظر میگیرن و اون صفحه ای که شما توش از آیفریم استفاده کردی هیچ تاثیری (چه بد چه خوب) از محتوای اون آیفریم نمیگیره.گذاشتن بنر به صورت iframe که هر چند وقت لینک و عکسش تغییر میکنه ، تاثیر منفی رو سئو داره ؟
میشه لینک هاش رو نوفالو کرد ؟
شما از پرشین تولز حقوق هم میگیری؟برای فروش اسکریپت یا ارائه خدمات طراحی سایت و وبمستری در بخش "خدمات وبمستری" تاپیک بزنید.
غیر نقدی ؟
بنده وقتی از iframe در سایتم استفاده کردم به عینه کاهش باردید درسایتمو مشاهده کردم دقیقا مثل استفاده از کد پاپ آپ میمونه به نظر بنده گذاشتن پاپ آپ روی سایت باعث کاهش ورودی از گوگل و موتورهای جستجو میشه و تاثیرگذار هست حالا ممکنه این وسط عده ای بیان بگن که نه پاپ آپ هیج تاثیری نداره.آیفریم هیچ تاثیری روی SEO نداره ، موتورهای جستجوگر وقتی یک تگ آیفریم رو میبینن محتوای اون آیفریم رو به عنوان یک سورس جداگانه در نظر میگیرن و اون صفحه ای که شما توش از آیفریم استفاده کردی هیچ تاثیری (چه بد چه خوب) از محتوای اون آیفریم نمیگیره.
در مورد لینک ها به دلیل اینکه محتوای آیفریم جزئی از محتوای صفحه مادر نیست ، لینک های داخل محتوای آیفریم هیچ تاثیری از اون صفحه مادر نمیگیره.
بنده وقتی از iframe در سایتم استفاده کردم به عینه کاهش باردید درسایتمو مشاهده کردم دقیقا مثل استفاده از کد پاپ آپ میمونه به نظر بنده گذاشتن پاپ آپ روی سایت باعث کاهش ورودی از گوگل و موتورهای جستجو میشه و تاثیرگذار هست حالا ممکنه این وسط عده ای بیان بگن که نه پاپ آپ هیج تاثیری نداره.
من پاپ اپ روی چندتا از سایتهام تست کردم و افت بازدید کاملا مشهود بود.پاپ آپ که تاثیری نداشته حداقل برای من
ایفریمی که استفاده کردید چجوری بود ؟ مخفی یا باعث اذیت شدن کاربر نمیشد ؟
وردپرسسیستم سایتت چی هست ؟
از روی فید خروجی دارن می خونن ؟
2 دفعه ثبت نام کردم اما ایمیل فعال سازی نیومد! تیکت هم زدم بهشون هنوز جواب ندادن!نکست ادز
برای ما که این مشکل پیش نیومد.2 دفعه ثبت نام کردم اما ایمیل فعال سازی نیومد! تیکت هم زدم بهشون هنوز جواب ندادن!
پاپ اپ هم برای وبلاگ میشناسی؟
این یک تجارته و شناخته شدستهمه دامنه ها رو ثبت کردن روی هیچ کدومم سایتی نیست
همش شده دلالی ، بی انصافا
اگه پولت زیاده نمیدونی چیکار کنی باهاش برو :|کسی اینجا با مبین نت کار کرده؟ قطعی نداره؟ سرویس دهیش خوبه؟
قیمت مشکلی نیست...اگه پولت زیاده نمیدونی چیکار کنی باهاش برو :|
وگرنه اصلا به صرفه نیست ...
من خودم نزدیک سه سالی رو مبین نت بودم ! چون مشکل خط داشتیم و نمیشد از جای دیگه بگیرمقیمت مشکلی نیست...
کجا رو پیشنهاد میکنید؟
های وب مناسبه که پورتش منطقه ما پر شده!