اری ارزون بودنشمنظورت از واقعی بودن اینه که ارزونه ؟
در مورد ریت خبر ندارم , از محمد هستم بپرس
همچین هم ارزون نیستا ! 12 تا تِرَک هست هر کدوم 300 تومن , کل آلبوم میشه 3600 تومناری ارزون بودنش
ما که زیر کولریم بازم گرمه ... خوشبحالتونماه رمضان امسال هر بدی که داشته یک چیزش خوب بوده ، بر خلاف سال های قبل امسال آب و هوا خیلی خوبه ،
کلا خرداد امسال فقط یکی دو روز هوا گرم شد و الان هم از چند روزه هوا سرد شده ،ما حتی پنکه هم روشن نمیکنیم ، الان من فقط یک تیشرت پوشیدم ، یکم احساس سرما میکنم.
داداش کجای گلستان میشینی؟ماه رمضان امسال هر بدی که داشته یک چیزش خوب بوده ، بر خلاف سال های قبل امسال آب و هوا خیلی خوبه ،
کلا خرداد امسال فقط یکی دو روز هوا گرم شد و الان هم از چند روزه هوا سرد شده ،ما حتی پنکه هم روشن نمیکنیم ، الان من فقط یک تیشرت پوشیدم ، یکم احساس سرما میکنم.
آره خدا رو شکر.ماه رمضان امسال هر بدی که داشته یک چیزش خوب بوده ، بر خلاف سال های قبل امسال آب و هوا خیلی خوبه ،
من یکجای ثابت نیستم ، علی آباد ، خانببین و گرگان.داداش کجای گلستان میشینی؟
اره امسال خیلی سرده اینجا
من الان سرما خوردم
https://wordpress.org/support/topic/how-to-allow-javascript-in-posts-or-widget-areasتوی مطالب وردپرس چه جوری میشه کد جاوااسکریپت گذاشت که بعد تو سایت اجرا بشه؟
یه سر برو بندرعباس و کیش و آبادان!ماه رمضان امسال هر بدی که داشته یک چیزش خوب بوده ، بر خلاف سال های قبل امسال آب و هوا خیلی خوبه ،
وبمستری یعنی همین! هر دفعه که میخوای سایتتو باز کنی باید با سلام و صلوات بازکنی که یه موقع قیلتر نشده باشه یه موقع هاستت مشکل نداشته باشه یه موقع خود مدیریت محتوای سایت مشکل پیدا نکرده باشه و .....صبح از خواب بیدار میشی هاستت بدون اخطار معلق شده. vps هم ریموت دسکتاپ وصل نمیشه.
همه چی آرومه :general208:
بابا اون اصن خیلی داغونه حذفش کنلعنت به هات اسپات شیلد
یه صفحه خیلی مهم رو داشتم کار میکردم یهو منتقل شد صفحه به هزاران صفحه ی تبلیغاتی دیگه.
مرگ بر چیز مفتکی، که اولش شاید خوب باشه ولی یکم که میگذره میفهمی به مفت و کوفت بودنش نمی ارزه
رفقایی تو دارم تو اهواز. بنده خداها تو دمای 40 درجه به بالا دارن روزه میگیرن. وقتی می بینم اونا بدون غرغر کردن روزه میگیرن ....یه سر برو بندرعباس و کیش و آبادان!
من تو pc ازش استفاده میکردم قبلا در حد یکی دو دقیقه ولی الان یه نیم ساعتی وصل بودبابا اون اصن خیلی داغونه حذفش کن
تو گوشیم نصب بود یه روز رفتم قسمت مدیریت ترافیک،دیدم نزدیک یک گیگ مصرف کرده حجممو.درحالی که اصن استفاده نمیکردم ازش
بعضی فایلا تو رمم خود به خود حذف میشد.
برنامه چرتیه
حل شد!دوتا ips4 نصب کردم رو یه هاست
جفتشونم با ftp متصل کردم به یه هاست دانلود(پردیس)
رو یکیشون فایل آپلود میکنم مشکلی نیست نمایش میده.لینکشم میسازه
رو اون یکی آپلود میکنم میگه مشکلی با پردازش پیش اومد.نشون نمیده.اما فایل رو هاست دانلود آپلود شده
چرا؟؟؟؟