amir_coolboy
Registered User
- نوشتهها
- 1,038
- لایکها
- 902
اقا جریان چیه الان رفتم تو پنل الکسام
سایت هایی که ثبت کردم نیست ... برای شمام اینجوری شده؟!
بستگی داره به خیلی چیزا. مثلا بک لینک مثلا مطلب اختصاصی مثلا قالب حرفه ای طوری که کاربرا رو زده نکنه اپدیدت بودن هر روز و ....سلام من یه 8 روزه یه سایت اندروید فعال زدم به نظرتون چقد زمان میبره تا جا بیفته و بازدیدکننده جذب کنه؟
برای من یکی دوهفته پیش این اتفاق اقتاد و دوباره ثبت کردم.اقا جریان چیه الان رفتم تو پنل الکسام
قیمتا واقعیه ؟ ریت ۳۲۰ موریک کانل ؟اینا دقیقا فازشون از بابت این نوع قیمت گذاری چیه !!
اون ور آب اگه طرف مثلا قیمت میزاره 2.99$ بخاطر رنج مالیاتی هست , مثلا 3$ یه رنج مالیاتی داره و 2$ رنج مالیانی پایین تر
فروشنده هم با یک سنت کمتر گرفتن از رنج مالیاتی پایین تر استفاده میکنه
ولی اینا هدفشون از تعیین کردن قیمت 299 تومن چیه !
اگه امکانش هست لینک ثبت رو بدیدبرای من یکی دوهفته پیش این اتفاق اقتاد و دوباره ثبت کردم.
از خود همون پنلت باید ثبت کنی. add siteاگه امکانش هست لینک ثبت رو بدید
زوده بپرسید کی جا میفته و...سلام من یه 8 روزه یه سایت اندروید فعال زدم به نظرتون چقد زمان میبره تا جا بیفته و بازدیدکننده جذب کنه؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
حالا حالا ها باید مطلب بدی و خرج سایت کنیسلام من یه 8 روزه یه سایت اندروید فعال زدم به نظرتون چقد زمان میبره تا جا بیفته و بازدیدکننده جذب کنه؟
این آمار همش واسه اون سایتهمشاهده پیوست 939458
کلا ما اینیم!!! رکورد سازیم!
مبتلایان به صدای محسن چاوشی لطفا بخرید:
از
http://bit.ly/1OeaGYk
یا
مراکز مجاز!
دوستانی که هنوز مبتلا نشدن هم بخرند مبتلا میشن!
من: محمد
تو این مدت کلا درگیر این آلبوم
هستم
پ.ن: محض احتیاط بگم که حجم تصویر 31.8 کیلوبایت می باشد :|
یه موضوع وبمستری هم بخوام مطرح کنم، باید بگم که از اونجا که هیچ کدومتون نمی دونید ( :دی ) بیپ تونز یه سایت خرید موسیقی آنلاین هست! :general509:
البته چاوشی صرفا پاپ نمیخونه! به هر حال با توجه به سابقش عادت داره به ساختار شکنی! از طرفی همین آهنگ شروعش اگر نگیم از لحاظ زیبایی تو این آلبوم اوله ولی دوم نیست!استارت آلبوم موسیقی پاپ با اذان موذن زاده اردبیلی !! :general509:
فقط همین یک مورد رو کم داشتیم !
صبر کن الان زنگ میزنم میپرسممحسن چاووشی بالاخره تونست اون یارو که دنبالش میگشت رو پیدا بکنه؟!
والا مشت نمونه ی خرواره! البته نه هر مشتی! ولی این مشتش خوبه! به هر حال:این آمار همش واسه اون سایته
آمار کلی مهمه
از عید دارن میگن به زودی الان رسیدیم به تیرماه!با یکی ازین درگاه های واسطه صحبت کردم گفت تا جایی که در جریانم به زودی درگاه های مسدود شده هم باز میشن..
عاشق این ترک شرمساری امالبته چاوشی صرفا پاپ نمیخونه! به هر حال با توجه به سابقش عادت داره به ساختار شکنی! از طرفی همین آهنگ شروعش اگر نگیم از لحاظ زیبایی تو این آلبوم اوله ولی دوم نیست!
صبر کن الان زنگ میزنم میپرسم
در مورد این بحث قیمت هم که چرا اینطوری زدن! فکر می کنم تنها دلیلی که می تونه داشته باشه اینه که ریتم درکی بیننده رو با اون قیمت عجیب غریب از اون محصول، متفاوت می کنن و این باعث میشه برای لحظه ای هم که شده بیننده بیشتر متمرکز بشه و مثل سایر چیزها گذرا از روش نگذره! یه جور Bold کردن روانی به حساب میاد!
والا مشت نمونه ی خرواره! البته نه هر مشتی! ولی این مشتش خوبه! به هر حال:
http://bit.ly/1UcMc11
این هم در مورد آلبوم قبلی یعنی پاروی بی قایق:
http://bit.ly/1sAJTvl
پ.ن
برای اولین بار امضا زدم! هر چند از این لوس بازیا خوشم نمیاد ولی واقعا چیزیه که بسیار به دل میشینه! مربوط میشه به آهنگ شرمساری که یکی از بهترین ترک هاست! تو این دور و زمونه اگر کسی بتونه بهش عمل کنه به نظرم خیلی آرامش خواهد داشت!
سلام من یه 8 روزه یه سایت اندروید فعال زدم به نظرتون چقد زمان میبره تا جا بیفته و بازدیدکننده جذب کنه؟
منظورت از واقعی بودن اینه که ارزونه ؟قیمتا واقعیه ؟ ریت ۳۲۰ موریک کانل ؟
منم صُبا از خواب پا میشم صدام شبیه چاووشی مثه صدای جاروبرقی ه
گفتم منم تو بحث شرکت کرده باشم
منم صُبا از خواب پا میشم صدام شبیه چاووشی مثه صدای جاروبرقی ه
گفتم منم تو بحث شرکت کرده باشم