هاستت مشکلی پیدا نکرده؟سلام دوستان با یه مشکل جدید توی سایت وردپرسیم برخورد کردم اگه میشه راهنمایی کنید
وقتی برای ویرایش پستی که ذخیره پیش نویس کرده بودم میرم صفحه مطلب اینطوری برام باز میشه و کل صفحه همینطوریه و نمیشه ویرایشی انجام داد با مروگر های مختلف هم تست کردم نتیجه مشابه بود
سال 79 بود که یادمه بعد از نیم ساعت شنیدن اون صدای جیغ ویغ مودم دیال آپ وصل میشدیم به اینترنت و اولین جایی که میرفتیم همون چت روم های یاهو بود و اصلا کلا اینترنت برامون مساوی چت روم های یاهو بود و معنی دیگه ای نداشت!یاهو امروز اعلام کرد که پیامرسان یاهو مسنجر را در تاریخ ۵ آگوست (15مرداد) رسما تعطیل میکند
دهه 50 و شصتی ها خاطرات زیادی باهاش دارن.یه زمانی تقریبا اولین جا بعد کانکت شدن بود
این واقعیته؟
سال 79 بود که یادمه بعد از نیم ساعت شنیدن اون صدای جیغ ویغ مودم دیال آپ وصل میشدیم به اینترنت و اولین جایی که میرفتیم همون چت روم های یاهو بود و اصلا کلا اینترنت برامون مساوی چت روم های یاهو بود و معنی دیگه ای نداشت!
اپ و وب فعال می مونه.یادش بخیر چه دورانی داشت
ولی نمی فهمم چرا یاهو داره عقب گرد می ره
خیلی از خبرگزاری ها این خبر رو اعلام کردن
چند؟:general412:
https://moz.com/researchtools/ose/دوستان این دفعه سوم یا چهارمه دارم میپرسم ناموسا اگر کسی میدونه بگه.
یه سایتی میخوام که بک لینک های سایت ها رو رایگان نمایش بده. قبلا یک سایت رو میشناختم ولی ادرسش رو گم کردم.
حیف شد واقعا ... #نوستالژیاینویزیبل بودیم ، وقتی اینویزیبل مد نبود
یاهو مسنجرم رفتنی شد..
اودافز BUZZ
یه راهی پیدا کرده بودیم بدون صبر کردن کد رو میزدیم هی BUZZ میزد
اودافز چت روم های یاهو مسنجر و فروشگاه های زنجیره ایه وی پی ان
خاطره زیاد..
باز میشه.
درکت میکنم.طرف یه قندون دست دوگذاشته برفروش ارث باباش رو هم زده روشآقا این سایت دیوار قسمت ماشین هاش چرا اینجوریه :|||||||||||||||
طرف قیمت ننه باباشو میده :|
چند وقته دنبال ماشینم همش تو دیوارم...اما قیمت هارو میبینم با خودم میگم ای کاش دیوار یه قسمت کامنت هم میذاشت تا بتونی هرچی از دهنت در میاد بهشون بگی :|
طرف پژو 405 مدل 93 رنگ دار رو قیمت گذاشته 29.800 :| الان 405 صفر 29 تومنه... بعد استدلال طرف اینه که 2 تومن خرج ماشین کردم...یعنی دیسک صفحه جدید گذاشتم و لاستیک نو خریدم :|
خدایا تو این ماه مبارک همه رو شفا بده و به راه راست هدایت فرما:general106::general106::general406:
فکر کنم بیشتر در حد حرفه / مسنجر الان کلی مشترک داره / اگه حذفش کنه یه چیزیو باید جایگزینش کنه که نکرده هنوزواقعا خاطرات خیلی خوبی از چت های یاهو با همه آدم هایی هست که از این برنامه استفاده میکردن
من تو چت روم هاش نمیرفتم ولی اد لیستم اینقدر زیاد بودن که وقتی یه کنفرانس میذاشتیم خودش میشد در حد چت روم
در هر صورت خدا رئیس یاهو رو بیامرزه با این خدماتی که به نسل ما داد
به نظر من این عقب گرد نیس
یاهو داره چیزایی که براش هزینه دارن و بازدهی آنچنانی رو ندارن از بین میبره تا در مرحله اول خرج رو کم کنه
وقتی خرج کم بشه فکر آدم کم کم از استرس خارج میشه و میتونه ایده پردازی کنه و دوباره اوج بگیره
هاستینگ هم لطف کنیدامتحانام که تموم شه خیلی از سایت هارو بالا میارم من جمله درگاه پرداخت:general406: