هیچکدومسلام
سیستم پاپ اپ مثل ایران پاپ اپ که سالم کار کنیه کدومه؟
فعلا که از سایت امضام راضی هستمسلام
سیستم پاپ اپ مثل ایران پاپ اپ که سالم کار کنیه کدومه؟
از دوستان کسی ادرسی نداره؟سلام دوستان
سایت خارجی منبع برای ترفند های کامپیوتر و موبایل و ... می خوام کسی میشناسه ممنون می شوم معرفی کنه
ترفند کههههههههه... اصن ترفند به انگلیسی چی میشه؟از دوستان کسی ادرسی نداره؟
نون آجر میکنی؟:general210::general210::general210:از دوستان کسی ادرسی نداره؟
خخخخخخخخخخنون آجر میکنی؟:general210::general210::general210:
آره یه چنتا پیدا کردم باید گلچین کرد یه سوال از شما داشتم چون تجربه این نوع سایت رو دارید من می خوام اول مطالب رو آماده کنم بعد سایت رو بیارم بالا تا مثلا 500 تا مطلب آماده کنم بعد دامین ثبت کنم و بیارم بالا تا هر روز بروز بشه و در این مورد مشکلی پیش نیاد می خواستم بدونم چون سایت حالت آموزشی داره مطالب قدیمی که نمی شوند .درسته؟سایت زیاد هست..بگردی پیدا میشه..سایت های آموزشی هست که باید مطلب گلچین کنی
سایتی که با موضوع فقط ترفند باشه.باید بگم اصلا کمه و پیدا نمیشه
خخخخخخخخخخ
آره می خوام بیام رو دست سایتت
آره یه چنتا پیدا کردم باید گلچین کرد یه سوال از شما داشتم چون تجربه این نوع سایت رو دارید من می خوام اول مطالب رو آماده کنم بعد سایت رو بیارم بالا تا مثلا 500 تا مطلب آماده کنم بعد دامین ثبت کنم و بیارم بالا تا هر روز بروز بشه و در این مورد مشکلی پیش نیاد می خواستم بدونم چون سایت حالت آموزشی داره مطالب قدیمی که نمی شوند .درسته؟
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^oldblog\.ir$ [OR]
RewriteRule ^(.*)$ "http\:\/\/newblog\.ir\/$1" [R=301,L]
ممنون از راهنمائیت من خودم تنها هستم فکر کنم باید شبا بیداری بکشموالا من دو سال و نیم دارم کار میکنم
تازه مطالبم شده 600 تا
500 تا خیلی زیاده..هر مطلب راحت 1 ساعت وقت میبره
اول سایت بساز بعدش مطلب بزن..
فکر نکن سایت ترفند راحته..اگه راحت بود همه میزدن..خیلی ها اومدن بزنن ولی توش موندن
ما هم که الان داریم رقابت میکنیم..چند نفریم..3-4 تا نویسنده دارم با خودم میشیم 5 تا
از این کد استفاده کنید:@MOHAMMAD026_1 و بقیه دوستان
یه وبلاگدهی دارم با وردپرس شبکه . میخوام آدرسش رو عوض کنم . کد .httaccess رو چجوری تغییر بدم که تمام وبلاگا ( ساب دامین ها ) به آدرس جدید منتقل شه ؟
sub1.oldblog.ir ------> sub1.newblog.ir
ممنونکد:RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^oldblog\.ir$ [OR] RewriteRule ^(.*)$ "http\:\/\/newblog\.ir\/$1" [R=301,L]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.+)\.oldblog\.ir$ [NC]
RewriteRule (.*) http://newblog.ir/$1 [L,R=301,QSA]
:general510: حریف نداشتیوالا من دو سال و نیم دارم کار میکنم
تازه مطالبم شده 600 تا
500 تا خیلی زیاده..هر مطلب راحت 1 ساعت وقت میبره
اول سایت بساز بعدش مطلب بزن..
فکر نکن سایت ترفند راحته..اگه راحت بود همه میزدن..خیلی ها اومدن بزنن ولی توش موندن
ما هم که الان داریم رقابت میکنیم..چند نفریم..3-4 تا نویسنده دارم با خودم میشیم 5 تا
تموم شد رفت:general510: حریف نداشتی
بخوام همین الان شروع کنم سه ماه دیگه ازت رد میشم:general705:
خیر ، آخرین بار ک دیدم ایران رو تو یه قسمت اضافه کرده بود اما قسمت اصلی که خرید میزنی هنو ایرانو اضافه نکرده بوددوستان خرید مستقیم از آمازون الان ممکنه ؟ با توجه به اینکه ایران رو به لیستش اضافه کرده ؟ کسی چیزی میدونه؟
از بازار دانلود کرده باشید نوتیف ممکنه بفرستنکدام نسخه از تلگرام رو منظورتون رو متوجه نشدم. اما اگر منظورتون دستگاه باشه پلتفورم اندروید روی گوشیهای اندرویدی هست . خودش به صورت خودکار کانلهای مختلف به صورت نوتیف میان