:general210::general210::general210:اگه یکی دیگه میگفت باور میکردم ولی من اصلا به تو اعتماد ندارم.احتمالا پولت دادن بیای اینو اینجا بگی:general710:
داده دیگه
:general210::general210::general210:اگه یکی دیگه میگفت باور میکردم ولی من اصلا به تو اعتماد ندارم.احتمالا پولت دادن بیای اینو اینجا بگی:general710:
کار خوبی میکردی خخ:android30::android30::android30:شما هنوز سایت رمانت رو داری:general210:
یادش بخیر بهترین سایت برا کپی کردن مطلب بدون منبع:general206:
حلال کن:general107::general105:
دوستان الان بهترین سرویس اینترنت رو از کجا میشه گرفت ؟ شاتل دارم داره بازی در میاره کمی
نظرتون راجع به های وب چیه ؟ سرویس نامحدود هم دارن ؟
من تو صفحه 7648 گفته بودم دوباره زنده شده ولی کسی بهم محل نداد.:general505:اگه یکی دیگه میگفت باور میکردم ولی من اصلا به تو اعتماد ندارم.احتمالا پولت دادن بیای اینو اینجا بگی:general710:
خیر نابود شد!شما هنوز سایت رمانت رو داری:general210:
یادش بخیر بهترین سایت برا کپی کردن مطلب بدون منبع:general206:
حلال کن:general107::general105:
کار خوبی میکردی خخ:android30::android30::android30:
4g ایرانسل...دوستان الان بهترین سرویس اینترنت رو از کجا میشه گرفت ؟ شاتل دارم داره بازی در میاره کمی
های وب خواستگاهش گلستانه :دیمن های وب دارم عالیه
512 گرفتم سرعت دانلود 1.1 تا 1.2 میده بهم..
ماهی 30 تومنم فشفشه میخرم..حدود 25 گیگ فشفشه
کلا خیلی به صرفه هست
البته من گلستان زندگی میکنم..شاید جایی دیگه مناسب نباشه..نمیدونم دقیق
مخابرات که شانسیه بعضی شهرا عالیه بعضی بد-از هرجا میگیرید از پارس آنلاین نگیرید که فاجعستدوستان الان بهترین سرویس اینترنت رو از کجا میشه گرفت ؟ شاتل دارم داره بازی در میاره کمی
آره واریز میکنه اما خیلی دیر .برای من بعد از 4 ماه واریز کردمن تو صفحه 7648 گفته بودم دوباره زنده شده ولی کسی بهم محل نداد.:general505:
میگی نه برو آپانت درخواست بزن. مال من که 400 تومن بود واریز شد!
لینک پست
منم آسیاتک بودم همین پریروز عوض کردم های وبدوستان الان بهترین سرویس اینترنت رو از کجا میشه گرفت ؟ شاتل دارم داره بازی در میاره کمی
دادا همین 8 مگ برا منم بعضی موقه ها سرعتش 1 هستچرا های وب برا همه 8 مگه خط من 8 مگ نکشید :|
رو 4 مگ گذاشتن همینم بعضی وقتا قطع میشه.
میگفت خطت کیفیتش خوب نیست کاریشم نمیشه کرد.
اینستاگرام نداره؟دمش گرم
با اینکه اینجا دشمن زیاد داره ولی من ازش خوشم میاد:general310:
فک نکنم.تنها جایی که فعاله توییترهاینستاگرام نداره؟
قبلا سلیقت بهتر بود :general306:دمش گرم
با اینکه اینجا دشمن زیاد داره ولی من ازش خوشم میاد:general310: