Ehsan_king99
Registered User
فقط لینک کپی رایتشو رو حذف نکنید !سلام. دوستان کسی قالب های قدیمی فروشگاهی ( پوسته ) فرجاد رو نداره ؟ فک کنم اسمش popup بود !!
قالب وردپرس پاپ آپ فرجاد
فقط لینک کپی رایتشو رو حذف نکنید !سلام. دوستان کسی قالب های قدیمی فروشگاهی ( پوسته ) فرجاد رو نداره ؟ فک کنم اسمش popup بود !!
این میدونی شخصیتش شبیه کیه؟دمش گرم
با اینکه اینجا دشمن زیاد داره ولی من ازش خوشم میاد:general310:
این برنامه شاید واسه حذف واترمارک بدرد بخوره@amir7310
دوستان چجوری میشه یک فیلم رو زوم کرد و بعد سیو کرد؟
یه ویدیو دارم پایینش واترمارک داره میخوام با زوم کردن و بریدن قسمت بالای ویدیو اون واترمارک تو فایل خروجی نباشه
تشکر ک اهمیت میدید ! حتما ! چشمفقط لینک کپی رایتشو رو حذف نکنید !
قالب وردپرس پاپ آپ فرجاد
حتمن تتلیتی هم هستی ؟دمش گرم
با اینکه اینجا دشمن زیاد داره ولی من ازش خوشم میاد:general310:
@amir7310
دوستان چجوری میشه یک فیلم رو زوم کرد و بعد سیو کرد؟
یه ویدیو دارم پایینش واترمارک داره میخوام با زوم کردن و بریدن قسمت بالای ویدیو اون واترمارک تو فایل خروجی نباشه
تو وبلاگم یه سری مطالب نوشتمکسی میدونه چطوری میشه ریچ صفحه فیس بوک رو بالا برد؟
کلا ریچ فیس بوک چطوری بالا میره؟
تشکر.تو وبلاگم یه سری مطالب نوشتم
1pro.ir
بیشتر مطالب لایک بود.تو وبلاگم یه سری مطالب نوشتم
1pro.ir
چرا های وب برا همه 8 مگه خط من 8 مگ نکشید :|
رو 4 مگ گذاشتن همینم بعضی وقتا قطع میشه.
میگفت خطت کیفیتش خوب نیست کاریشم نمیشه کرد.
دادا همین 8 مگ برا منم بعضی موقه ها سرعتش 1 هست
به منم میگه از خط هست نویز داره ولی در کل خیلی بهتره آسیا تک هست
چطوری میشه توضیح بدید؟نویز خط رو می تونید از قسمت تنظیمات مودم هم چک کنید ببینید در چه وضعیتی هست
همین جدیده zootopia رو دانلود کن خوبه - کنگفو پاندا هم جالب بوددوستان لطفن یه انیمه باحال معرفی کنید لطفن (کمدی باشه چه بهتر )
یه عکس از کارتون سفر های علمی دیدم بغض گلومو گرفت گفیتم بریم یاد کودکی:general406:
این نرم افزاره اصلا کاربردی ندارهاین برنامه شاید واسه حذف واترمارک بدرد بخوره
http://soft98.ir/multi-media/edit-video/3215-Remove-Logo-From-Video.html
پ.ن: نرم افزار مورد نظر رو هرچی گشتم پیدا نکردم
اینم فکر کنم بد نباشه من قبلا استفاده کردم ولی یادم نیست مفید بود یا نه به هر حال امتحانش ضرری نداره
http://patoghu.com/multimedia/video_editor/3699-Remove-Logo-Now-final.html
اسکریپت فرجاد رو میدید؟فقط لینک کپی رایتشو رو حذف نکنید !
قالب وردپرس پاپ آپ فرجاد
خیر:general210:اسکریپت فرجاد رو میدید؟
1.Spirited Awayدوستان لطفن یه انیمه باحال معرفی کنید لطفن (کمدی باشه چه بهتر )
یه عکس از کارتون سفر های علمی دیدم بغض گلومو گرفت گفیتم بریم یاد کودکی:general406:
شرمنده من الان پستی که زدید رو دیدم ...دوستان برنامه ulead gif animator کار کردن باهش خیلی راحته بنر خروجیش هم استاندارد هست یکم باهش ور برید سریع یادش میگیرید دیگه لازم نیست بدید براتون بنر طراحی کنن البته اگر بنر فلش یا خیلی حرفه ای منظورتون نباشه که با برنامه swish هم میشه راحت فلش هم ساخت
من اصول کار با گیف انیمیتور رو میگم بعد از نصب کرکش رو هم اجرا کنید از جایی بگیرید که کرک سالم داشته باشه بهتره ورژرن های پایینترش بگیرین بعد ابتدا سایز بنرتون رو انتخاب میکنین تو نیو مثلا 468*60 بعد از نوار پایین تعداد فریم ها را به تعدادی که میخواین انتخاب میکنید اد ایمیج میزنید تو هر فریم که خواستین و زمان هر فریم هم تعیین میکنید فقط یه نکته ای داره تا اونجایی که من میدونم فونت فارسی رو ساپورت نمیکنه یا باید قبلش مثلا با ادیتور عکس ویندوز یه عکس با فونت فارسی بزنید توش اد کنید یا برنامه فونت مریم نصب کنید و از برنامه مریم که باز باشه فونت فارسی رو درش فراخونی کنید
البته ببخشید اگر نتونستم خوب کار کردن باهش توضیح بدم یکم کار کنید خودتون یاد میگیرید:general406:
خواهش کنم چی؟خیر:general210: