gem-music.com
Registered User
- نوشتهها
- 888
- لایکها
- 499
دوستان یه قالب جدید فارسی برا سایت حراجی دارم
با قیمت مناسب کسی نمیخواد؟
با قیمت مناسب کسی نمیخواد؟
با همین نرم افزاره حذف میکنی؟اکثر نرم افزارهای ویرایش فیلم ابزار crop دارند مثل Xilisoft Video Converter Ultimate که بیشتر برای تبدیل فیلم استفاده میشه ولی اینجوری فیلم ناقص میشه
داخل سایت video-help اموزش های خوبی هستش برای حذف لوگو
اگر حجم فیلم کمه بفرست برات حذف کنم
ندارم بابا
منم دقیقا همینطورمن هر وقت میرم بشینم والیبال رو نگاه کنم...میبینم عقبن اعصابم خورد میشه تلویزیونو خاموش میکنم میام نت :|:general112::general112::general112:
اوه! تو هم بلاک شدی؟دوستان
کسی تو ادرو - Adro اشنا نداره واسه اینکه یک سایت رو از بلاکی در بیارن؟
چند ساله هست ...این کی اومد ؟
http://salam.ir
والا من که بلاک نشدم..اوه! تو هم بلاک شدی؟
باعث و بانی همه اینا nex1network هست، فقط شما نیستی، چقدر سایت دیگه رو بدبخت کرده ...
من الان 1 ماهه دارم از adro پیگیری میکنم، انگار نه انگار
سایت نیک صالحی و کلی سایت کوچیک و بزرگ دیگه هم تو 1 ماه گذشته بلاک شدند
(یک مورد هم بگم، تقریبا 20 30 روز قبل بلاک، ادرو به زیر مجموعه هاش اطلاع میده که در فلان تاریخ این سایت بلاک میشه و بنر هاتون رو تمدید نکنید! )
پ.ن: فعلا میتونی با صباویژن بصورت کلیکی کار کنی
خیلی واجبه :|دوستان ی نرم افزاری معرفی کنید که بتونه از برنامه های موجود در سیستم بک آپ بگیره بیشتر اطلاعات اون برنامه ها مهمه
می خوام یک نرم افزار حساب داری رو ارتقا بدم می خوام قبلش از کلیه دیتابیسش بک آپ بگیریم ک یک وقت خدایی نکرده پاک نشن که بیچاره ایم
دسترسی به داخل برنامه حسابداری نداریم چون رمز می خواد و رمز رو نداریم
باید ببینی خوب از نظر تو چقدره؟تنها دلیلی که باعث شده هر روز یه چیز جدید یاد بگیریم(جاوا ، پی اچ پی ، جی کوئری ، ایجکس و...) اینه که نتونستم از وبمستری خوب پول دربیارم
سایتهای فیلم که خوب پول در میارن ...حوصلمون سرید
بیکاریم
کار نداریم
:| صبح تا شب نت
یه راهی بگید پول در بیاریم حداقل ازش خخخ
خب به نظر من 500ت خوبه برا روزی یه ساعت کار:general609: و 5میلیون خوبه برا روزی 8ساعت کار . (وبمستری)باید ببینی خوب از نظر تو چقدره؟
یهو خوب ماهی 500 تومنه یهو هم ماهی 5 میلیون