amir_coolboy
Registered User
- نوشتهها
- 1,038
- لایکها
- 902
فروشگاهخواهش کنم چی؟
از کجا میشه خرید:general709:
فروشگاهخواهش کنم چی؟
از کجا میشه خرید:general709:
دوستان لطفن یه انیمه باحال معرفی کنید لطفن (کمدی باشه چه بهتر )
یه عکس از کارتون سفر های علمی دیدم بغض گلومو گرفت گفیتم بریم یاد کودکی:general406:
ممنون و مچکر منظورم یه فروشگاهی بود که با قیمت نصف نصفش بخرم :|:general411::general412::general501:
اکثر نرم افزارهای ویرایش فیلم ابزار crop دارند مثل Xilisoft Video Converter Ultimate که بیشتر برای تبدیل فیلم استفاده میشه ولی اینجوری فیلم ناقص میشه@amir7310
دوستان چجوری میشه یک فیلم رو زوم کرد و بعد سیو کرد؟
یه ویدیو دارم پایینش واترمارک داره میخوام با زوم کردن و بریدن قسمت بالای ویدیو اون واترمارک تو فایل خروجی نباشه
در قسمت status مودم دنبال Downstream SNR (dB) بگرد ببین روی چنده باید اصولا بالای 12 باشهچطوری میشه توضیح بدید؟
چقدرکمه :|آره قبلا چک کردم. Snr margin 7 هست روی 4 مگ. ولی قطعیش کمه مشکلی نیس!
رنک لبه چیست ؟ چگونه افزایش میابدبیشتر مطالب لایک بود.
این ریچ چیه؟ چطوری بالا میره؟ منظورم اینه چه اتفاقاتی باعث بالا رفتنش میشه؟ بازدید اون مطلب فیس بوک؟ لایک کردنش؟ دیده شدن توسط اعضا فیس بوک؟ و.....
روی 6 هست :|مشکل چیهدر قسمت status مودم دنبال Downstream SNR (dB) بگرد ببین روی چنده باید اصولا بالای 12 باشه
چقدرکمه :|
کجا باید ثبت نام کرد؟آیا میدانید اگر آدرس یوتیوب :
youtube.com/watch?v=hgjyr6BPAtA[
رو عوض کنید به :
3tinyz.com/trailer.php?id=hgjyr6BPAtA
میتونید ویدیو رو ببینید.
دوست عزیز منم که عرض کردم بصورت ابتدایی این نرم افزار کار رو راه می اندازه و گرنه کاملا حق با شما است بنر حرفه ای بنر کار حرفه ای میخوادشرمنده من الان پستی که زدید رو دیدم ...
با نظر شما تا حدودی موافقم و کاملا قابل احترامه و مرسی که راهنمایی کردید
با این کار نیازمون تا حدودی بر طرف میشه
اما اگه همه اینجوری فکر میکردن دیگه طراحی وجود نداشت که !
هرآدمی رو واسه یه کاری ساختن ...
کسی که هشت نه ساله داره با فتوشاپ کار میکنه مطمئنا بهتر از من میدونه باید برای یه بنر چیکار کنه تا کاربر جذب کنه
به شخصه نظرم اینه کار رو باید دست کاردان سپرد...
البته ناگفته نماند من این مدلی خیلی کارم عقب میوفته و وقتم هدر میره! اما خب چاره ای نیست
من خودم عاشق فتوشاپ ام، بارها اومدم به صورت حرفه ای این کارو رو شروع کنم اما حوصلم نمیکشید
و ترجیه دادم وارد این حرفه نشم :angrybirds2:
اینترنتت قطعی زیاد داره یا نع ؟روی 6 هست :|مشکل چیه
یوتیوپ که بدون چیلتر راحت باز می شه و ویدیو هم پلی می شه مثل آب خوردنآیا میدانید اگر آدرس یوتیوب :
رو عوض کنید به :
میتونید ویدیو رو ببینید.
الان دو-سه روز وصل کردم قعطی نداشته که چراغ مودم برهاینترنتت قطعی زیاد داره یا نع ؟
نویز داری شما
با شرکت تماس بگیر ی چک کنن وضعیت نویزتو و سرعتتوالان دو-سه روز وصل کردم قعطی نداشته که چراغ مودم بره
ترفند خوبی بود ممنون ولی همه ی ویدیو ها رو پخش نمیکنه!آیا میدانید اگر آدرس یوتیوب :
رو عوض کنید به :
میتونید ویدیو رو ببینید.
همون اول گفتم اینجا دشمن زیاد دارهاین میدونی شخصیتش شبیه کیه؟
شبیه این بچه مدرسه هایی هستن که از درون ترسوان، ولی برای نشون ندادن ترسشون هی به این و اون تیکه میندازن، بقیه رو دست میندازن و تحقیر و مسخره میکنن، برای بقیه اسم های ناجور میزارن و ...
این بشر تو توییتر فقط نشسته از صبح تا الی ماشالله شب یکسره یه چیزی رو سوژه میکنه (یه چیزی تو مایه های وحید آنلاینه)
تویتر که میتونه تایپ کنه ولی وقتی سرویس بلاگفاش به قه قرا رفته بود نمیتونست دو خط تایپ کنه ملت رو در جریان بزاره.
خیر:general603:حتمن تتلیتی هم هستی ؟
پاشو بیا تلگرام یه ماموریت بهت بدم:android30:دوستان
کسی تو ادرو - Adro اشنا نداره واسه اینکه یک سایت رو از بلاکی در بیارن؟
ایدیتو بدهپاشو بیا تلگرام یه ماموریت بهت بدم:android30: