2 فصل دیگه هستش ، فصل 7 ام 7 قسمت و فصل 8 ام 6 قسمت ( فعلا این تعداد فصل و قسمت تایید شده )آره قسمت آخره خوبی بود
یه سری داستان که دیگه کشش نداشتن رو تموم کردن و زمان رو دادن به داستان های مهم تر
کسی میدونه کلا چند تا فصل دیگه ساخته میشه؟
2 فصل دیگه هستش ، فصل 7 ام 7 قسمت و فصل 8 ام 6 قسمت ( فعلا این تعداد فصل و قسمت تایید شده )آره قسمت آخره خوبی بود
یه سری داستان که دیگه کشش نداشتن رو تموم کردن و زمان رو دادن به داستان های مهم تر
ی مدت نبودم اسپویل نکردم ، گفتم بزار لذت ببرن :دیآره قسمت آخره خوبی بود
کارهای گرافیکی خیلی کوتاه در رابطه با گیم آو ترونز - حاوی اسپویل
زن مو قرمز
http://8pic.ir/images/r9hwm10vlxbj8g1l2j0h.gif
علمی تخیلی - تاریخی - هیجان انگیز - دراماین سریاله چیه؟
موضوعش چیه؟
مناسب ترین روش ارسال مطلب از خارج، روش xmlrpc هست (بیشتر به این خاطر که بصورت دیفالت رو وردپرس هست)بهترین روش برای وارد کردن مطلب به دیتابیس وردپرس(از خارج و توسط یه اسکریپت ) چیه ؟؟یعنی مثلن تگ و اینا راحت باشه.. کتابخونه php ای چیزی ؟؟
@learndl @MOHAMMAD026_1 و سایر دوستان...
(بجز xmlrpc)
نه، تا اونجایی که من میدونم اصلا ربطی به فیس نما ندارهاین نکس1 نتورک واسه فیس نماست؟
واسه اونا نباشه یه جورایی مرتبط هست باهاشون
تو نت سرچ کنبچه ها
سایتی سراغ دارید که psd مربوط به وب داشته باشه؟ مثه دکمه های گرافیکی و آیکن و لوگو و ... که psd باشه
نتو شخم زدم چیزی پیدا نکردم
تو گوگل سرچ کن rapidleech v2 rev. 43 همیشه چندتا سایت لیچ هست که باز هست . لینک یوتیوب رو بده برات لیچ میکنهیه لیچر ایرانی یوتیوب معرفی کنید
چون اونجا قانون کپی رایت هست...یه سوالی برام پیش اومده , چرا سایت دانلود خارجی مثل ایرانی نداریم ؟
یعنی سایتهای خارجی دانلود همگی از هاست های شرینگ استفاده میکنند و سایت دانلود خارجی با لینک مستقیم مثل اون چیزی که ما الان تو نت فارسی داریم نیست
دلیل خاصی داره ؟
مثلا فعلا من از این استفاده میکنم http://free-premium.link/index.php
برای سایتهای ایرانی دوشواری خارجی ایجاد نمیشهیه سوالی برام پیش اومده , چرا سایت دانلود خارجی مثل ایرانی نداریم ؟
یعنی سایتهای خارجی دانلود همگی از هاست های شرینگ استفاده میکنند و سایت دانلود خارجی با لینک مستقیم مثل اون چیزی که ما الان تو نت فارسی داریم نیست
دلیل خاصی داره ؟
چون مردم ایران تنبل هستن و باید وقتی رو لینک کلیک میکنن دانلود شروع بشهیه سوالی برام پیش اومده , چرا سایت دانلود خارجی مثل ایرانی نداریم ؟
دلیل خاصی داره ؟
تو گوگل سرچ کن rapidleech v2 rev. 43 همیشه چندتا سایت لیچ هست که باز هست . لینک یوتیوب رو بده برات لیچ میکنه
مثلا فعلا من از این استفاده میکنم http://free-premium.link/index.php
کاملا درسته.چون مردم ایران تنبل هستن و باید وقتی رو لینک کلیک میکنن دانلود شروع بشه
چون آپلودسنتر ها برای سرعت زیاد از کاربرا پول میگیرن و ملت ایران هم که همیشه لنگ پول هستن
چون آپلودسنتر ها موظف هستند که آبیوز یا اخطار های دیتاسنتر عمل کنن ولی فرد حقیقی به اون صورت موظف نیس
چون آپلودسنتر ها به ازای دانلود پول خوبی میدن و ارزش نداره طرف بره سرور بخره و مدیریتش کنه. اینطوری تازه درآمد هم داره
و در نهایت چون سرور های آپلودسنتر ها خیلی قوی تر از یه سرور شخصیه و چون سایت های خارجی از همه دنیا بازدید کننده دارن این مورد خیلی براشون مهمه
دلیل اصلی اش قانون کپی رایت هست ، تو کشورهای خارجی نقض کپی رایت جرم بزرگی محسوب میشه ، برای مثال شما تو یک کشور اروپایی یکی رو چاقو بزنی ،یکسال برات زندانی میبرن (البته اگر طرف کشته نشه) و اگر تو زندان رفتار خوبی داشته باشی ، احتمال این هم هست که عفو مشروط بخوری.یه سوالی برام پیش اومده , چرا سایت دانلود خارجی مثل ایرانی نداریم ؟
دلیل خاصی داره ؟
اینم تقریبا لینک مستقیمهکاملا درسته.
ولی من هنوز متوجه نشدم لینک های این سایت چه شکلی هست ؟ : www.softpedia.com
لینک مستقیم هست ولی تقریبا بیشتر نرم افزارهای رایگان رو داه و یا نرم افزارهای تریالکاملا درسته.
ولی من هنوز متوجه نشدم لینک های این سایت چه شکلی هست ؟ : www.softpedia.com