دوستان چطوری میشه وارد سایت 3tinyz شد توی صفحه ای که میاد نه گزینه ثبت نامی نه چیزی، فقط اطلاعات لوگینو می خواد ما که از قبل اکانت نداشتیم چه کنیم.
مشاهده پیوست 943758
600 تا کیفیت گذاشته برای هر سریال و فیلم و ...دانلود از این تاینی مویز چقدر سخته ادم نمی دونه اخرش کدوم رو باید دانلود کنه ، بس که کیفیت های الکی رو لینک گذاشته :|
--------------
دوستان کسی میدونه چطور میشه فهمید کسی که last seen recently هستش آیا انلاینه یا نه؟
الان چه راهی هست بشه فهمید؟منو دوستم یه برنامه میخواستیم بسازیم که همین امکان هم توش بود و بزنه که اخرین انلاین کی بوده حتی اگه مخفی کرده باشه
که متاسفانه به دلایلی فرصت نشد بسازیم
بعدش این قابلیت فقط توی اندروید و گوشی ها میشه یا تو سیستم pc هم همین اتفاق میفته ؟الان چه راهی هست بشه فهمید؟
سایتی، اپلیکیشنی چیزی
شما به انکودرهای متفرقه توجه نکن , فقط انکودرهای معتبر اسکورپ , گانول و یکی دوتای دیگه ارزش دانلود دارندانلود از این تاینی مویز چقدر سخته ادم نمی دونه اخرش کدوم رو باید دانلود کنه ، بس که کیفیت های الکی رو لینک گذاشته :|
ای نتورک خیلی کم میندازهاونایی که میگن انتورک کلاه برداری میکنه بخونن:general711::general711::general711:
مشاهده پیوست 943929
ماه رمضونه میترسن با دروغایی که میگن روزشون باطل بشه:general304:ای نتورک خیلی کم میندازه
ولی من یه بار ازشون برداشت داشتم...
---
راستی سیاوش..اون قضیه رو زدم...جواب نمیدادن.. چند بار زدم
برا ما خیلی وقته دیفالتهجستجوگر یوز :دی
شما رو نمیدونم ، من که همین الان یوز رو جستجوگر دیفالت ام کردم :دی
مشاهده پیوست 943983
سایت تخصصی یعنی چی؟
بستگی داره چه موزیکی باشه!!سایت تخصصی یعنی چی؟
مثلا موزیک هم تخصصی حساب میشه یا نه؟