در چه موضوعی هدر میخواهید؟برنامه های خوب برای درس کردن هدر چی سراغ دارید؟
در چه موضوعی هدر میخواهید؟برنامه های خوب برای درس کردن هدر چی سراغ دارید؟
مگه فرقی هم میکنه؟!؟! فروشگاهی میخوامدر چه موضوعی هدر میخواهید؟
گفتم کمکتون بکنم. دست و پاشکسته یه چیزی بزنم کارتون راه بیفتهمگه فرقی هم میکنه؟!؟! فروشگاهی میخوام
اگه امکانش هس جزئیات پیام کنم؟!گفتم کمکتون بکنم. دست و پاشکسته یه چیزی بزنم کارتون راه بیفته
من خودم ویندوز 8.1 کرک شده نصب داشتم که این آپدیت برام اومد و الان آپگرید کردم به ویندوز 10 و فعلا در ظاهر ویندوزم اورجینال شدهیعنی الان با ویندوز کرک شده هم میشه آپگرید کرد؟
اموزش نمیخواد , به قسمت آپدیت ویندوزت برو , لیست آپدیت ها رو چک کن باید اونجا آپگرید ویندوز 10 اومده باشه . حجمش هم 2.9 گیگ هست
بزار دانلود بشه , بعد از دانلود خودش ازت درخواست میکنه که اپگرید کنه , اینستال رو میزنی و باقی ماجرا
در خدمتم.اگه امکانش هس جزئیات پیام کنم؟!
من تنظیمات آپدیت ویندوزم رو manual گذاشته بودم تا خودم بتونم هر اپدیتی رو که مدنظرم هست نصب کنمرفتم ولی لیست اپدیت های ویندوز 8.1 رو فقط زده بود
والا چی بگم , من آپگرید کردم و فعلا مشکلی ندارم , هفته قبل هم چندتا آپدیت اومد که نصب کردملایسنس ویندوز 10 گرونه....
بعدا گیر نکنیم توش :دی
البته یه نکته ای رو من الان یادم اومد , قبل از اینکه آپگرید در لیست آپدیتها قرار بگیره یه تبلغ برای آپگرید مجانی در کنار ساعت میاد با مزمونی مثل Get Free Windows 10 یا یه چیزی مثل اینرفتم ولی لیست اپدیت های ویندوز 8.1 رو فقط زده بود
بحثی رو حرفتون ندارم.والا چی بگم , من آپگرید کردم و فعلا مشکلی ندارم , هفته قبل هم چندتا آپدیت اومد که نصب کردم
http://uupload.ir/files/2gft_untitled-1.jpg
والا اینکه مایکروسافت برای آینده چه خوابی دیده که الان داره مفتی ویندوز میده خدا داند :general112:بحثی رو حرفتون ندارم.
منظورم اینه بعدا جوری نشه که مجبور شیم کلی خرج لایسنس کنیم :دی
نگاه کن چه نوع طرز فکریو در ما کاربرا جا انداختن که فک میکنیم ایران تواناییشو نداره یا ....منظور از رسانه که خبری هست اما این که می خوان بیان و همه رو فیلتر کنن بخاطر این هست که بهشون رو دادیم
اینا توقع دارن به مدیر هر شبکه اجتماعی گفتن بیاد سرورش رو بیاره داخل ایران و گرنه فیلتر می کنیم خو طرف می گه به شخمم
اینا رو سرورهاشون با بدبختی ی 4 تا سایت موزیک نگه می دارن حالا می گن تلگرام با بقیه همه بیان رو سرور ایران یکی نیست بگه احمق خو زیر همچین ترافیکی روزی 100 تا هارد می سوزونید
اینا همش بخاطر نفوذ شرکت هایی مثل همراه اول هست که می خوان کاری کنن مجددا همه بیان رو اس ام اس تا همه جوره تامین بشن
رفتم ولی لیست اپدیت های ویندوز 8.1 رو فقط زده بود
توانایی چیه؟ معلومه بابت هرچی پول بدی بهت می دنشنگاه کن چه نوع طرز فکریو در ما کاربرا جا انداختن که فک میکنیم ایران تواناییشو نداره یا ....
اینی که الان در ظاهر میبینیم 1 هزارم اون چیزی نیست که ایران در اختیار داره ( الآن داره ، نه اینکه میتونه داشته باشه )
این سیاست اون ..... ها هست که این مدلی خدمات رو بدن به ما کاربرا وگرنه کافیه اشاره کنن تا ببینی تو هیچ چیزی کم ندارن
همچنین بندهاگر کسی کار گرافیکی ساده و دم دستی خواست میتونم انجام بدم.
هزینه ای هم لازم نیست. قصد فقط راه انداختن کار عزیزان هست.
والا من بر خلاف خیلی ها با این مورد موافقم که باید بیارن داخل ایران و زیر نظارت تقریبا شدید باشن :دیتوانایی چیه؟ معلومه بابت هرچی پول بدی بهت می دنش
4 تا سرور که چیزی نیست برا ی حکومت
من می گم سیاست چرت و غلطی دارن