hossein_online
Registered User
جواب دادمیه مورد ارسال کردم پی وی خواستی بچک
فکر میکنم خیلی ساده باشه. انتخاب های دیگه ای هم هست ؟آره فارسی میشه. هر قالبی رو میشه ترجمه کرد.
جواب دادمیه مورد ارسال کردم پی وی خواستی بچک
فکر میکنم خیلی ساده باشه. انتخاب های دیگه ای هم هست ؟آره فارسی میشه. هر قالبی رو میشه ترجمه کرد.
خرید از مارکت های قالب ایرانی پیشنهاد میشه ؟
مثل rtl-theme و مارکت همیار وردپرس و ....
تو ایرانیا تنها جایی که من پیشنهاد میکنم فامو هسخرید از مارکت های قالب ایرانی پیشنهاد میشه ؟
مثل rtl-theme و مارکت همیار وردپرس و ....
هر چیزی رو که بشه دید میشه دانلود کرد این ی قانونهفکر نکنم بشه دانلود کرد :دی
یعنی هست؟ایشون اگر از علوم سیاسی سر در میاوردن نمیگفتن در ایران دموکراسی وجود نداره ...
بحث رو نمی خوام الکی منحرف کنم که پست ها پاک شه فقط خواستم بگم کاملا با نظرت موافقممجوز برا اینترنت و شبکه های اجتماعی یعنی دموکراسی محض!
دوما اسلام واقعی با دموکراسی مخالفه
این اسلامی که شما هرروز در کوچه و خیابون و تلویزیون میبینی اسلامه ایرانیه!!
به نظر من این مورد برای شروع خوبه ...بهترین قالب وردپرس ( از لحاظ سئو و بهینه بودن و سبک بودن ) همچنین زیبایی، به نظر شما کدام قالبه ؟
به دنبال قالب برای یک سایت خبری هستم که روزانه 10 -15 تا مطلب در 4-5 دسته بندی مختلف بر روش قرار داده میشه.
چه پولی ، چه رایگان ، فرقی نداره لطفا معرفی کنید.
پ.ن: نگفتم قالب خبری، به خاطر اینکه قالب های سایت های خبری یا مجله ای خیلی پیچیده و گزینه های ریزی دارند. ترجیحا دنبال یه قالب با سیستم 3 ستونه یا دو ستونه مثل وبلاگ های فناوری یا حتی وبلاگ های شخصی که روزانه تعداد محدودی مطلب منتشر می کنند، هستم.
پ.ن2: کسی اگه قالب وردپرس با فریم ورک های مشخصی مثل بوتسترپ ساخته و قابلیت توسعه داره هم پیشنهاد بده، خیلی خوشحال میشم.
هاست پربازدیده؟دوستان من چندساله هاست 5 گیگ یک ساله xzn سفارش میدم سالیانه 200 تومن
میارزه؟
دادا این قالب خیلی وقته پشتیبانی نمیشه تفریحی هم هستبه نظر من این مورد برای شروع خوبه ...
بله.هاست پربازدیده؟
از نظر قیمت متعادل هست و اگه از کیفیتشم راضی هستید به نظر من اوکی هست.
اره کیفیتش خیلی خوبهاز نظر قیمت متعادل هست و اگه از کیفیتشم راضی هستید به نظر من اوکی هست.
دقیقا :|خیلی بده ها این همه فیلم و سریال رو سیستم داشته باشی
ولی حوصله دیدنشونو نداشتی باشی
تازه هاردتم پر شده باشه توسط همین فیلما )
پرشین 3 چیه ؟دادا این قالب خیلی وقته پشتیبانی نمیشه تفریحی هم هست
پرشین 3 از این خیلی بهتره
اخه نمیدونم این کرم افتاده به من چیه خخخدقیقا :|
تازه من یک هارد گرفتم پرش کردم و هارد لپ تاپ خالی شد باز الان دوباره دارم هارد لپ تاپ پر می کنم هیچ کدومم نگاه نکردم :|
با این حال 10 تا سریال با هم میبردم جلو ولی خوب همش تموم شد منتظر موندم تا فصل بعدیشون شروع بشه
نت از کجا دارین ؟ هزینه ش چقدره ؟اخه نمیدونم این کرم افتاده به من چیه خخخ
شبا نتم رایگانه با سرعت 1.2 مگابایت
اگه یک لحظه بگذره و چیزی دانلود نکنم ( حتی یه چیز بیخودی )
انگار دارم ضرر میکنم
باید به فکر یه هارد اکسترنال باشم خخ