m4ni
Registered User
- نوشتهها
- 643
- لایکها
- 302
نت از مخابرات اصفهان دارمنت از کجا دارین ؟ هزینه ش چقدره ؟
4 گیگ میده 17500 من یک گیگ حجم اضافه تر میخرم حدود 22 در میاد در ماه
نت از مخابرات اصفهان دارمنت از کجا دارین ؟ هزینه ش چقدره ؟
اره پارس تمز زدهپرشین 3 چیه ؟
یه گروه بود قبلا، قالب پرشین رو ساخته بود ، به اسم پارس تمز فکر کنم.
اونا هنوز کار میکنن ؟ سایتشون که غیر فعاله
خب راه حل بده:general505:هر چیزی رو که بشه دید میشه دانلود کرد این ی قانونه
تا یکی دو روز پیش راحت میشد دانلود کرد الان هرچی امتحان کردم نتونستم.خب راه حل بده:general505:
کلا کسایی که تو هاست دی ال هستن یکم کمبود دارند نمیشه هم کاریش کرد ...این مدیر هاست دی ال چقدر بی خا..هه هست..
سرور ریموت دسکتاپ رفیقمو گرفته مسدود کرده بعدش میگه شما از این سرور اتک زدید :| میگه فتا نامه داده..
رفیقمم حاج و واج مونده که من کی اتک زدم :|
دوستان مواظب هک ایمیلتون از طریق روش فیشینگ باشید
امروز یه ایمیل اومده بود تو جیمیلم که مقدار فضای اختصاص داده شده به ایمیل شما در حال پر سدن است نوشته بود برای افزایش فضا برای جیمیل بر روی بخش زیر کلیک کنید
منم چون ایمیل هام خیلی زیادن کلیک کردم یه صفحه اومد عین صفحه لوگین گوگل آدرس زیر هست که ریدایرکت میشه به یه صفحه دیگه
http://dev.esigaretonline.nl/wp-setting.php
تا یوزر خواست گفتم من که وارد جیمیلم هستم برای چی یوزر میخواد که مرحله بعد هم پسورد جیمیل میخواد به آدرس بار نگاه کردم دیدم فیشینگ هست و اصلا آدرس گوگل نیست
به نظرم آر تی ال بهتره ...خرید از مارکت های قالب ایرانی پیشنهاد میشه ؟
مثل rtl-theme و مارکت همیار وردپرس و ....
خیلی بدهخیلی بده ها این همه فیلم و سریال رو سیستم داشته باشی
ولی حوصله دیدنشونو نداشتی باشی
تازه هاردتم پر شده باشه توسط همین فیلما )
منم نامحدود مخابرات داشتم همین حسو داشتم ولی کم کم خوب شدم :دیاخه نمیدونم این کرم افتاده به من چیه خخخ
شبا نتم رایگانه با سرعت 1.2 مگابایت
اگه یک لحظه بگذره و چیزی دانلود نکنم ( حتی یه چیز بیخودی )
انگار دارم ضرر میکنم
باید به فکر یه هارد اکسترنال باشم خخ
ایمیل من محدود شده ! همون ریپورت تلگرام و.... :دی چیکار کنم؟دوستان مواظب هک ایمیلتون از طریق روش فیشینگ باشید
امروز یه ایمیل اومده بود تو جیمیلم که مقدار فضای اختصاص داده شده به ایمیل شما در حال پر شدن است نوشته بود برای افزایش فضا برای جیمیل بر روی بخش زیر کلیک کنید
منم چون ایمیل هام خیلی زیادن کلیک کردم یه صفحه اومد عین صفحه لوگین گوگل آدرس زیر هست که ریدایرکت میشه به یه صفحه دیگه
http://dev.esigaretonline.nl/wp-setting.php
تا یوزر خواست گفتم من که وارد جیمیلم هستم برای چی یوزر میخواد که مرحله بعد هم پسورد جیمیل میخواد به آدرس بار نگاه کردم دیدم فیشینگ هست و اصلا آدرس گوگل نیست
تموم شد رفتیعنی کسی که نفهمه این صفحه فیشینگ همون بهتر که هک بشه :|
والا
ممکنه ویروس یا برنامه ای اینکارو کرده باشه ...این مدیر هاست دی ال چقدر بی خا..هه هست..
سرور ریموت دسکتاپ رفیقمو گرفته مسدود کرده بعدش میگه شما از این سرور اتک زدید :| میگه فتا نامه داده..
رفیقمم حاج و واج مونده که من کی اتک زدم :|
والا من چند ماه پیش هم تست کردم نمیشد :general602:تا یکی دو روز پیش راحت میشد دانلود کرد الان هرچی امتحان کردم نتونستم.
این فایل فقط دانلود میشه chunk.m3u8
کسی میدونه این روش m3u8 چی هست؟ جدیداً گذاشتند.
کمی تا قسمتی، امکان پذیر نیستخب راه حل بده:general505:
دوست عزیز درسته این اشتباهات از ماها کم پیش میاد ولی گاهی خستگی زیاد ممکنه باعث اشتباه بشه که گاهی جبران ناپذیرهیعنی کسی که نفهمه این صفحه فیشینگ همون بهتر که هک بشه :|
والا
میبایست به پلن بالاتر ارتقاء بدید...دوستان سوال من در مورد هاست الان 150 مگ هاست دارم با پهنای باند 10 گیگ اگه این 150 مگ تموم شه حتما باید به پلن بالاتر ارتقا بدم یا بازم میشه 150 مگی سفارش داد؟تازه کاریم دیگه
خب الان باید چیکار کنه دیگه اتک نزنه از این سرورش؟ممکنه ویروس یا برنامه ای اینکارو کرده باشه ...
نوع اتگ رو نگفتن؟خب الان باید چیکار کنه دیگه اتک نزنه از این سرورش؟
ممنون میشم راهنمایی کنی محمد جون:general504::general504::general504:
سرور دیتاسنترش اسیاتک هست..یعنی سرور ریمون دسکتاپ توی ایرانه
---
اما رفیقم میگه این اعتصامی فر بی هایه..باهاش لج کرده چون پولشو دیر ریخته..سرورشو مسدود کرده
وگرنه گفته نامه فتا رو بده..نداده
تازه میگه شما یکماهه داری اتک میزنید..در صورتی که هیچ اطلاع قبلی به ما نداده
این فایل m3u8 مربوط به استریم ویدئو از طریق HTTP Live Streaming هست.تا یکی دو روز پیش راحت میشد دانلود کرد الان هرچی امتحان کردم نتونستم.
این فایل فقط دانلود میشه chunk.m3u8
کسی میدونه این روش m3u8 چی هست؟ جدیداً گذاشتند.
نوع اتگ رو نگفتن؟
اگر منظورشون DDos هست، معمولا دیتاسنتر اخطار میده نه فتا!
ازشون بخواید نوع اتگ، مدارک مرتبط و لاگ رو ارائه کنند (موظف به ارائه حداقل نوع اتگ و لاگ هستند)
بهتره از آنتی ویروس و فایروال هم استفاده کنی ... (فایروال comodo پیشنهاد میشه)
چیکارش داری دارن از یه کار خیر حمایت میکنن !ملت به قول استاد علیرضا باقری چقدر گردنشون کلفته
عجب پست هایی میزارن :general210:
:general210:
http://www.irannaz.com/special-charity-single-men-stroking-girls-photos.html