یه اکانتو چند نفر میتونند استفاده کنند؟
تاینی موویز
یه اکانتو چند نفر میتونند استفاده کنند؟
تاینی موویز
یک نفر دیگه :|یه اکانتو چند نفر میتونند استفاده کنند؟
تاینی موویز
برای تشکر می تونید از اون دکمه قشنگ پایین سمت چپ هر پست استفاده کنید :general406:ممنونم از محبتت
الان شما نام کاربری و رمزشو به من بدید من هم میتونم استفاده کنم!یک نفر دیگه :|
بعدشم چرا اکانت بخرید ؟ برید سایت پارسگت رایگان لینک مستقیم بگیرید :|
بله ولی اگر چند آی پی استفاده بشه بن میشه. حالا بازم شاید جدیدا اینطور نباشه ولی وقتی اینهمه سایت رایگان هست من به شخصه اکانت نمی خرم فوقش میرم سایت خارجی دانلود می کنم مگر اینکه دوبله بخواهید.الان شما نام کاربری و رمزشو به من بدید من هم میتونم استفاده کنم!
روی آی پی حساس نیست چون شما هر دفعه که اینترنتون رو قطع میکنید و بعد دوباره وصل میشید آی پی تون تغییر میکنه. البه به نظرم اون سایت هم واقعا داره زحمت میکشه و قیمت مناسبی رو هم برای اکانتشون تعیین کردن.بله ولی اگر چند آی پی استفاده بشه بن میشه. حالا بازم شاید جدیدا اینطور نباشه ولی وقتی اینهمه سایت رایگان هست من به شخصه اکانت نمی خرم فوقش میرم سایت خارجی دانلود می کنم مگر اینکه دوبله بخواهید.
منظورم پستی هست که این سایت گذاشته..عجیبه هیلتر نشده..خیلی منشوریهژاپنی ها چیزی هم هستن حالا
هیچی ندارن ک :|
ههه من قبلا تو تلگرام بدون سانسورشو واسم فرستاده بودن:android30::android30::android30:میگم یه وقت مردم عکس هایی که گذاشته رو تو گوگل سرچ نکنن تصویر بدون سانسورش میاد :general210:
ننوشته پربازدید..فکر کنم معمولی باشه.اما میهن وب هاست قدیما تا 5k ایپی هم ساپورت میکردکسی میدونه این پلان ها پربازدیدن یا نه ؟
http://my.mihanwebhost.com/cart.php?gid=26
اول هاست و دامین نگیر تو گوگل سرچ کن :اسکریپت املاک و قالب وردپرس املاک واسه تست هم یا لوکال هاست استفاده کن یا سایت هایی هستن که هاست و دامین رایگان میدن. بعد اینکه تصمیم گرفتی هاست و دامین بخر.سلام دوستان
برای زدن یک سایت چطور باید شروع کنم
چه چیزهایی لازم هستش
سایت هم تو این مایه ها هستش
http://www.40-30.ir/
یه هاست دانلود دارم ازشون.قیمت هاشون عالیهسلام خسته نباشید بنده سال ها پیش از سرویس های شما استفاده می کردم و می تونم بگم عالی بود ولی الان که به سایتتون رفتم دیدم صفحه اصلی قالب جالبی نداره و فارسی نشده. و یکجورایی بهم ریخته هستش می خواستم بدونم شما همون پردیس هاستینگ قدیم هستید یا خیر مدیریت جدید ؟
متعادل میشه...اقا قبول دارید این تلگرام و کانال ها زد ترکوند اینترنتا و امار سایت ها یکم اومد پایین
بیشترم سایت های تفریحی اینا :|
الانم هر کیو میبینی ماشالا 4 5 تا کانال داره ))
شما لطف دارید.یه هاست دانلود دارم ازشون.قیمت هاشون عالیه
کیفیت هم انصافا خوبن!
از صبح که چنتا کانال رفتم گویا نصف یوزرهاشون پریده خداروشکر ما فیک کار نکردیم و کمتر از 10 یوزرمون حذف شده که نمیدونم به چه دلیل بودهاقا انگار بعضیا میگن
تلگرام داره کاربرای فیک پاک میکنه از سرورش
درسته؟
اگه این خبر صحت داشته باشه واییی چی میشه چقدر دست کانال ها رو میشه خخ
مثل اینکه داره دیلیت اکانت ها و... رو کلا پاک میکنهاقا انگار بعضیا میگن
درسته؟
بله خودم ازشون 3 سال 4 سال پیش داشتم سرویس هاشون عالی بود ولی یک مدت وبسایتشون جمع کردن نمی دونم چی شد. الانم سایتشون همچین یکم بهم ریختس وگرنه خودم تجربه دارم باهاشون کار کردم اگر همون تیم قبلی باشه عالی هست و حتما برای سایتم که دوباره قرار افتتاح بشه از همین جا میگیرمیه هاست دانلود دارم ازشون.قیمت هاشون عالیه
کیفیت هم انصافا خوبن!
اقا انگار بعضیا میگن
درسته؟