mahdi.b20
Registered User
فونت بستاناقایان فونت شناس این چی فونتی است؟
مشاهده پیوست 945560
فونت بستاناقایان فونت شناس این چی فونتی است؟
مشاهده پیوست 945560
اقای سبدشور جوابگو نیستن :general710:از آقای سبدشور سوال کنید
آقا پیشنهادی ندارید؟دنبال یه هاستینگ هستیم که دیداس لایه 7 رو جلوگیری کنه و قطعی هم نداشته باشه
رو سنترال هاستینگ هستیم همین الان اما قطعی اش زیاده
پیشنهادتون کجاست؟
دلیل خاصی داره که میخای اینکارو کنی؟ برای فروش فایل یا همچین چیزی میخای؟
یسری مشکلات مثل دانلود با idm هست (البته میشه برایش کاری کرد، ولی به php فشار میاره)
این لینکو نگاه کن، بکارت میاد:
http://webgoo.ir/162/محدود-کردن-لینک-دانلود-مستقیم-فایل-ها-با-php-و-htaccess
(البته تو به قسمت اولش که کد htaccess هست، نیاز نداری - چون روش مد نظرت "site.ir/?download=file.zip" هست. لینک های اینچنین خودکار توسط index.php هندل میشه - لینک فوق توسط index.php و با متد GET و متغیر $_GET['download'] قابل دسترس هست )
یه کد آماده هم تو گیت هاب پیدا کردم:
https://github.com/ikhwan32/download
برای مشکل idm هم یه mod واسه آپاچی هست:
https://tn123.org/mod_xsendfile/
از این قبیل سوالات به وفور در فروم ها پرسیده شده@aalireza439
@MOHAMMAD026_1
و سایر دوستان ...
عرضم به حضورتون ، قصد یادگیری برنامه نویسی php رو دارم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کرد ، پیشنیاز های این یادگیری چیه و کمترین زمانی که میشه این زبان رو فرا گرفت چقدر هست ؟
شما از کجا شروع کردید و آیا از پکیج اموزشی و کمکی و ... استفاده کردید ؟ در صورت امکان معرفی کنید
ممنونم
پ.ن : هدفم اینه که حداقل بتونم CMS اختصاصی ، سیستم تیکتینگ و نمونه های مشابه بنویسم
ممنونم :general504:
تو wht تاپیک بزن، زودتر به نتیجه میرسیآقا پیشنهادی ندارید؟
میخوای لینک های دانلودت رو کوتاه کنی و بعد از کلیک رو اون ها، ریدایرکت بشه به فایل دانلودی؟افزونه ای توی وردپرس هستش که یه سری لینک رو خودش کوتاه کنه مثلا
site.com/k424lkj
من میخوام کل فایل هام که توی هاست دانلودم www.dl.site.com هستش رو مسیرش رو عوض کنم
آقا پیشنهادی ندارید؟
برهاز این قبیل سوالات به وفور در فروم ها پرسیده شده
یه سرچ بزنید، استفاده کنید (اینطوری نظرات بیشتر و تخصصی تری هم پیدا میکنید)
تو wht تاپیک بزن، زودتر به نتیجه میرسی
میخوای لینک های دانلودت رو کوتاه کنی و بعد از کلیک رو اون ها، ریدایرکت بشه به فایل دانلودی؟
گفتم. گفتن : متاسفانه امکان فعال کردن این قابلیت به دلیل وجود مشکلاتی که بعد ایجاد می کند، وجود ندارد.آنلاین سرورز امکان سوییچ بین ورژن ها رو داره به پشتیبانی بگی فکر کنم اضافه کنن نباید کار سختی باشه.
مشکل تو همون کلاود پروتکشن شون عه وگرنه هاستشون زیاد مشکل نداشت...سنترال در بحث هاستینگ ( با کمال احترامی که قائلیم چون همکاری کاری داریم باهاشون ) ضعیف تر از سرویس های دیگه شون عمل کردند ولی پروتکشنی که استفاده می کنند عالیه و یکی از پیشنهادهای ماست.
اگر مشکلی ندارید ، هاست رو ما میتونیم تقدیم کنیم با پروتکشن سنترال ، که هیچ دیداسی مشکل ساز نشه براتون.
اگر هاستینگ قابل تغییر نیست بگید چه مشکلاتی ایجاد شده. خطاهایی که باهاش برخورد کردید رو بگید شاید بتونیم کمکتون کنیم.@aalireza439
@MOHAMMAD026_1
دوستان هاستینگ ما گرفته ورژن php سرور رو از php 5.3 کرده php 5.6 و حق انتخاب هم نداره که بخواین خودمون برگردونیم روی php 5.3 و الان یه قسمتهایی از سایت ما دچار مشکل شده چیکار باید کرد؟
اتفاقا برعکسه. تقریبا میشه گفت چون هاستینگ مشکل داره پروتکشن کیفیت خودش رو نداره.مشکل تو همون کلاود پروتکشن شون عه وگرنه هاستشون زیاد مشکل نداشت...
ممنون
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
بدبختی با شاهکار پزشکان ایران فوت کرد ....مشاهده پیوست 945635
کلوزآپی که دور شد و رفت...
عباس کیارستمی درگذشت/مرگ برنده نخل طلا در غربت
غم انگیز بود...
آدم دوست داره برای اینگونه اشخاص بزرگی سن 76 رو بگه زود بود...
سایت فیلم مجاز؟مگه میشه همچین چیزی؟ شما دوبله هم کار کنی فیلم ایرانی هم کار کنی اخرش ی سری موسسه ها و شرکت ها ازتون شکایت می کنناقا کسی سایت فیلم و سریال مجاز نداره؟
خریداریم