- نکته اول اینه که لینک های دانلود رو nofollow بکنالان ترینر های من توی هاست دانلود هستش و لینک هاش مستقیمه و گوگل گیر میده هی
چیکار میشه کرد گوگل گیر نده
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} (googlebot|bingbot|Baiduspider) [NC]
RewriteRule .* - [R=403,L]
- نکته اول اینه که لینک های دانلود رو nofollow بکن
- بعد تو هاست دانلود، دسترسی ربات هارو از طریق htaccess مسدود کن:
کد:RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} (googlebot|bingbot|Baiduspider) [NC] RewriteRule .* - [R=403,L]
- برای محکم کاری، رنج آیپی گوگل رو در htaccess هاست دانلود، مسدود کن:
https://support.google.com/postini/answer/141669?hl=en
این افزونه دانلود اسمش چیه ؟؟hamyarwp.com/dlmatn.php?url=2015/10/himalayas.wordpress.2015-10-27.zip
که لینک کاملا مستقیم نیست و بعد از مشاهده یک صفحه، ریدایرکت میشی به لینک مستقیم
اگر همین کارتو راه میندازه، میشه با جاوا اسکریپت یا تغییر قالب یکاریش کرد
اگر هم این روش بکارت نمیاد، میتونم با دریافت هزینه مناسب، مورد مد نظرت رو پیاده کنم
یه سوال، لینک دانلودت تو زمینه های دلخواه یا meta هست یا اینکه داخل مطلبه؟
بله..باز میشه:general601::general601:histats برا شما باز میشه؟
این چ وکیلی بوده که میدونسته پاپ اپ چیه !!وکیلشون زنگ زده بوده گفته اینا رو می خوایم تا رضایت بدیم ، البته می گم اون زیر 200 ی ها ی جوری پیچوندن قضیه رو
احتمالا خودش وبمستر بودهاین چ وکیلی بوده که میدونسته پاپ اپ چیه !!
ربات گوگل رو فقط از سمت هاست دانلود مسدود کنی، کافیهاگر فایل هام در مسیر www.dl.sitema.com باشه
چطور میتونم در خود هاست سایتم جلوی ورود گوگل به این مسیر رو بگیرم ؟
چون اسم فایل ها در سایتم اومده و به خود سایت هم اخطار میاد
افزونه دانلود؟ کدوم؟!این افزونه دانلود اسمش چیه ؟؟
تو php برا اپلود فایل از آدرس بوسیله curl یه منبع کامل معرفی کنی ممنون میشم . (انگلیسی باشه هم خوبه)
یه ترفند واسه این مورد بده:android17:بله..باز میشه:general601::general601:
اما بعضی وقت ها واسه ی من با ای پی ایران قابل دسترس نمیشه
همین افزونه ای دانلودکه که همیار وردپرس استفاده میکنه اول میره تو یه صفحه بعد از اونجا دانلود شروع میشهافزونه دانلود؟ کدوم؟!
خیلی عالیه چندساله دارم بدون یک لحظه قعطی البته هاست پولیش نه رایگاندوستان هاست دانلود xzn چطوره ؟؟
این افزونه رو یه بررسی کن:همین افزونه ای دانلودکه که همیار وردپرس استفاده میکنه اول میره تو یه صفحه بعد از اونجا دانلود شروع میشه