EmpireWorld
همکار بازنشسته
چیکار به این بنده خدا ها داری؟
برو درستو بخون پس فردا کنکور باید بدی
البته من که میدونم آخرش میری اونجا برگه رو قهوه ای میکنی و میای :general711:
چیکار به این بنده خدا ها داری؟
درخواست های واریز از شنبه تا دوشنبه هر هفته جمع آوری میشن و تا آخر هفته واریز میشوندسلام دوستان اونایی که با صباویژن کار کردند چه مدت طول میکشه درآمد رو واریز کنند؟
اتفاقا منم خیلی دوس دارم برم ببینم اینا واقعیت داره یا ی عده خاصن:general609:یکی از آرزو هام اینه یه سر برم تهران بببینم این چیزایی که راجع بهش میخونم و میشنوم و میبینم واقعی ه یا نه:general105:
چی کارشون دارم من اخه ، فقط این یکی ضایعه بود زیادیچیکار به این بنده خدا ها داری؟
برو درستو بخون پس فردا کنکور باید بدی
البته من که میدونم آخرش میری اونجا برگه رو قهوه ای میکنی و میای :general711:
تهران جز دود و کثیفی و ترافیک چیز دیگه ای نداره!یکی از آرزو هام اینه یه سر برم تهران بببینم این چیزایی که راجع بهش میخونم و میشنوم و میبینم واقعی ه یا نه:general105:
لطفا سیستم کسب درامد برای سایت با بازید 10 هزار آیپی پیشنهاد بدید
بهترین سیستم و بیشترین تعرفه پاپ اپ؟
بجز پاپ اپ و پاپ باکس از چی میشه درآمد کسب کرد؟موضوع خبری و تفریحی
اتفاقا منم خیلی دوس دارم برم ببینم اینا واقعیت داره یا ی عده خاصن:general609:
چی کارشون دارم من اخه ، فقط این یکی ضایعه بود زیادی
کنکور که از الان قهوه ایه دارم درس می خونم برا شهریور خخخخ فقط می رم برا حفظ ابرو در حد یه 20 هزاری چیزی ، سال دیگه برم آزاد ریاضی ی رشته بدرد بخور
شیر تو رشته تجربی و مشتقاتش :|:general312:
این همه درس بخونی بعدش بری امپول زن شی :general710:
تهران جز دود و کثیفی و ترافیک چیز دیگه ای نداره!
شما تهرونیا فکر میکنید چون تو تهران زندگی میکنید، پس خدا هستید:general304::general304::general304::general304::general304:بیاید تهران سر دو ماه میگید همه چی رو بزارم برگردم پیش گاو گوسفندام
شما تهرونیا فکر میکنید چون تو تهران زندگی میکنید، پس خدا هستید:general304::general304::general304::general304::general304:
بقیه شهر های دیگه رو گوسفند چران و گاو چرون فرض می کنید..:general210:
من خودم چند تا همکلاسی مثلا به ادعای خودشون دودره باز تهرانی داشتم..میومدن سر ما که مثلا شهرستانی هستیم رکب بزنن..اما بدجوری یه دستی میخوردن از ما:general307::general304::general304::general304:
همینجوری که تهرانیا مارو اسکل فرض میکنن...وقتی میان شمال..ما هم همینجور ازشون عوارض میگیرم و اجناس و ویلا هارو چند برابر حساب میکنیم که یوقت ریا نشه:general108::general108::general108::general304::general304::general304:
90درصد کسایی که تهران زندگی میکنن تهرانی نیستن ولی ادعا میکنن تهرانی انشما تهرونیا فکر میکنید چون تو تهران زندگی میکنید، پس خدا هستید:general304::general304::general304::general304::general304:
بقیه شهر های دیگه رو گوسفند چران و گاو چرون فرض می کنید..:general210:
من خودم چند تا همکلاسی مثلا به ادعای خودشون دودره باز تهرانی داشتم..میومدن سر ما که مثلا شهرستانی هستیم رکب بزنن..اما بدجوری یه دستی میخوردن از ما:general307::general304::general304::general304:
همینجوری که تهرانیا مارو اسکل فرض میکنن...وقتی میان شمال..ما هم همینجور ازشون عوارض میگیرم و اجناس و ویلا هارو چند برابر حساب میکنیم که یوقت ریا نشه:general108::general108::general108::general304::general304::general304:
اگه ویندوزت اپدیت میشه..اون اپدیت های قدیمی رو بپاک:general206::general206:90درصد کسایی که تهران زندگی میکنن تهرانی نیستن ولی ادعا میکنن تهرانی ان
این درایو c الکی یهو پر شده ؟؟؟ از این آموزش system restor point استفاده کردم فقط 5گیگ خالی شد .یه چندتا دیگم تست کردم زیاد خالی نشد . نرم افزاری راه حلی چیزی؟؟
دوستان این محدودیت میهن بلاگ به چه شکل هست؟ 10 پست یا 20 پست در روزه؟ بعد باید کد کپچا بزنی یا کلا همین تعداد میشه پست داد؟
وبلاگدهی خوب بدون محدودیت چیزی میشناسید معرفی کنید
تقریبا با اکثر وبلاگدهی ها کار کردم از نظر من اینا خوبنوبلاگدهی خوب بدون محدودیت چیزی میشناسید معرفی کنید
آپدیت نمیشه :general712:اگه ویندوزت اپدیت میشه..اون اپدیت های قدیمی رو بپاک:general206::general206:
این خیلی خوبه چندتا آموزش هاشو استفاده کردم از این خارجی ها هم بهتر بود
رزبلاگ که هیچی.تقریبا با اکثر وبلاگدهی ها کار کردم از نظر من اینا خوبن
loxblog.com
samenblog.com
rozblog.com
parsiblog.com
blogsky.com