ozil20
Registered User
لوکس و سامن فکر کنم محدودیت نداشته باشند از نظر ایندکس و سرعت هم این دوتا خوبنرزبلاگ که هیچی.
بقیه محدودیت ارسال پست یا کپچا ندارن؟
مثل رزبلاگ زود میان بالا؟ سرعت ایندکس و....
لوکس و سامن فکر کنم محدودیت نداشته باشند از نظر ایندکس و سرعت هم این دوتا خوبنرزبلاگ که هیچی.
بقیه محدودیت ارسال پست یا کپچا ندارن؟
مثل رزبلاگ زود میان بالا؟ سرعت ایندکس و....
شما تهرونیا فکر میکنید چون تو تهران زندگی میکنید، پس خدا هستید:general304::general304::general304::general304::general304:
بقیه شهر های دیگه رو گوسفند چران و گاو چرون فرض می کنید..:general210:
من خودم چند تا همکلاسی مثلا به ادعای خودشون دودره باز تهرانی داشتم..میومدن سر ما که مثلا شهرستانی هستیم رکب بزنن..اما بدجوری یه دستی میخوردن از ما:general307::general304::general304::general304:
همینجوری که تهرانیا مارو اسکل فرض میکنن...وقتی میان شمال..ما هم همینجور ازشون عوارض میگیرم و اجناس و ویلا هارو چند برابر حساب میکنیم که یوقت ریا نشه:general108::general108::general108::general304::general304::general304:
مرسی دادا از ادتیوب استفاده میکنم اول بازبینی میکنن بعد درآمد رو میدن؟درآمد رو کجا نمایش میده؟بهترین سیستم پاپ آپ از نظر من ایران پاپ آپ هستش..تعرفش پایینه ولی خوب میشماره.. من بهشون گفتم فقط واسم یدونه باز کنید در روز..با این حال 170 ت هفته ای ازش برداشت دارم...این از این
برای بنر های سایتت هم میتونی از سیستم های نمایش cpm کار کنی با شرکت های تبلیغاتی..مثل نکس وان نتورک، ادتیوب و ...
از پاپ آپ در آمدش بیشتره
بنده به شخصه اگر موقعیتش پیش بیاد 100% میرم تو روستا زندگی میکنم (فعلا که پیش نبومده تو همین شهرستانم قبلا بودم)این کار اشتباهه چون سیکل رو تکرار میکنه رو به اشباع ! اونوخ اون بابا که شما به قول خودت درش میزاری ؛ اگه هرگز تو عمرش به یه غریبه شهرستانی و بخصوص شمالی بدی نکرده بوده از این به بعد ببینه پوستشو میکنه متناسب با موفعیت شغلیش ؛ اگه کارمند اداره باشه که شما کارت بهش گیر شه که دیگه بدتر :general112:
تهرانی اصیل شاید فقط چند درصدن ! همه شهرستانی هستن مهاجرت کردن اومدن ؛ منتها چون جو حاکم اونجا گرگ بازاره یه جوری شده طرف به بررادر خودش هم رحم نمیکنه، واسه همین غریبه که میاد چون انتظار داره باهاش مثل شهر خودش برخورد بشه و نمیشه ، فکر میکنه عمدی در کاره و اینجوری میشه مثل شما که دنبال انتقام و تلافیه !
ولی از من بشنو اکثریت تهرانی ها قصد تمسخر و... ندارن ، من خودم هم پدر هم مادر روستایی هستیم ، دقیقا همین مشکلو دارم - وختی میرم شهرستان با اینکه خیلی مراعات میکنم حرفایی که تو اینجا با دوستام میزنم رو اونجا نزم که طرف دچار سوء تفاهم نشه ؛ ولی بازم طرف خیلی روک بهم میگه : چیه ؟ فکر کردی تهرانی هستی خیلی زرنگی ؟ منو مسخره میکنی ؟ و......
حالا بیا قسم و آیه بخور نه والا اینجوری نیست ! کلا چون این تصور رو دارن فکر میکنن هر کاری کنی قصد و منظوری پشتشه
تهرونی اصیل و غیر اصیل نداره همشون مثه همن:general705:این کار اشتباهه چون سیکل رو تکرار میکنه رو به اشباع ! اونوخ اون بابا که شما به قول خودت درش میزاری ؛ اگه هرگز تو عمرش به یه غریبه شهرستانی و بخصوص شمالی بدی نکرده بوده از این به بعد ببینه پوستشو میکنه متناسب با موفعیت شغلیش ؛ اگه کارمند اداره باشه که شما کارت بهش گیر شه که دیگه بدتر :general112:
تهرانی اصیل شاید فقط چند درصدن ! همه شهرستانی هستن مهاجرت کردن اومدن ؛ منتها چون جو حاکم اونجا گرگ بازاره یه جوری شده طرف به بررادر خودش هم رحم نمیکنه، واسه همین غریبه که میاد چون انتظار داره باهاش مثل شهر خودش برخورد بشه و نمیشه ، فکر میکنه عمدی در کاره و اینجوری میشه مثل شما که دنبال انتقام و تلافیه !
ولی از من بشنو اکثریت تهرانی ها قصد تمسخر و... ندارن ، من خودم هم پدر هم مادر روستایی هستیم ، دقیقا همین مشکلو دارم - وختی میرم شهرستان با اینکه خیلی مراعات میکنم حرفایی که تو اینجا با دوستام میزنم رو اونجا نزم که طرف دچار سوء تفاهم نشه ؛ ولی بازم طرف خیلی روک بهم میگه : چیه ؟ فکر کردی تهرانی هستی خیلی زرنگی ؟ منو مسخره میکنی ؟ و......
حالا بیا قسم و آیه بخور نه والا اینجوری نیست ! کلا چون این تصور رو دارن فکر میکنن هر کاری کنی قصد و منظوری پشتشه
یهو بگو تو کل ایران زندگی کردی دیگهبنده به شخصه اگر موقعیتش پیش بیاد 100% میرم تو روستا زندگی میکنم (فعلا که پیش نبومده تو همین شهرستانم قبلا بودم)
هم تو روستا زندگی کردم هم تو شهرستان هم تو تهران هم تو مشهد هم تو کرچ هم تو قزوین هم تو اصفحان برای کار تو دو ماه هم تو شیراز بودم بقیه جاها بالای 8 ماه بودم(برای کار)
هیچ جا آرامش روستا رو نداشت
هیچ حا کم هزینه بودن زندگی تو روستا رو نداشت و همچنین درآمد نسبتا خوب و فوق العاده پر برکت که خدا شاهده اگر سالی 20 میلیون در میومد چهار سال میرفت ولی تو تهران 31 میلیون در اوردم یه زور همون یک سال رو رفت.
هیج جا امنیت غذایی و جانی و مالی و سلامتی تو روستا رو نداشت
تو همه جاهای که زندگی کردم هم ادم خوب بوده هم ادم بد ولی همه به طور کلی خوب بودن.
پیشنهادم به همه کسایی که این مطلب رو میخونن اینه زندگی تو روستا رو هم تجربه کنن فوق العاده هست.
والا امکانات روستا ها الان زیادم کم نیست.
تبلیغ ایرانی مگه هنوز فعاله؟ من یادمه 4 سال پیش باهاش کار میکردم بد نبود.من از صبا ویژن و هم تبلیغ ایرانی دارم - به ازای هر 100 تا کلیک که تبلیغ ایرانی میشمره با قیمت 60 تومن ^ یدونه صبا ویژن میندازه با قیمت 90 تومن
اصلا جالب نیست شمارشش
تبلیغ ایرانی هم فکر کنم تو تصفیه اذیت کنه ؛ البته هنوز تصفیه نزدم
اینا را هم یه تستی بزناین درایو c الکی یهو پر شده ؟؟؟ از این آموزش system restor point استفاده کردم فقط 5گیگ خالی شد .یه چندتا دیگم تست کردم زیاد خالی نشد . نرم افزاری راه حلی چیزی؟؟
تبلیغ ایرانی مگه هنوز فعاله؟ من یادمه 4 سال پیش باهاش کار میکردم بد نبود.
کپی رایتدوستان
گوگل وبسمتر برای سایتم
چند وقته هی این مسیج بهم میده و ایمیل میکنه
با عنوان Notice of DMCA removal from Google Search
To: Webmaster of http://:)))).ir/,
Google has been notified, according to the terms of the Digital Millennium Copyright Act (DMCA), that some of the material found on your site allegedly infringes upon the copyrights of others. We’re in the process of removing the allegedly unlawful materials from Google Search results.
The notice that we received, with any personally identifying information removed, may be found on the website of Chilling Effects, a third-party aggregator of legal complaint notices, at http://lumendatabase.org/notices/12597319.
Please note that it may take several weeks for the notice to be posted on the above page.
کسی میدونه این زبون بسته چی میگه والا من چیزی نمیفهمم ازش
برای حلش باید چکار کنمکپی رایت
پیام مربوط به کپی رایت هستدوستان
گوگل وبسمتر برای سایتم
چند وقته هی این مسیج بهم میده و ایمیل میکنه
با عنوان Notice of DMCA removal from Google Search
To: Webmaster of http://:)))).ir/,
Google has been notified, according to the terms of the Digital Millennium Copyright Act (DMCA), that some of the material found on your site allegedly infringes upon the copyrights of others. We’re in the process of removing the allegedly unlawful materials from Google Search results.
The notice that we received, with any personally identifying information removed, may be found on the website of Chilling Effects, a third-party aggregator of legal complaint notices, at http://lumendatabase.org/notices/12597319.
Please note that it may take several weeks for the notice to be posted on the above page.
کسی میدونه این زبون بسته چی میگه والا من چیزی نمیفهمم ازش
'پیام مربوط به کپی رایت هست
صفحات سایتت رو در https://www.lumendatabase.org/notices/12597319 پیدا کن و مطالبی ک گفته رو حذف کنه
ضمنا بالا رفتن تعداد این پیام ها، باعث ضربه خوردن شدید سایت میشه
همچنین به احتمال زیاد الان 20 یا 30 درصد ایندکس هات حذف شده و افت بازدید داشتی
سلام
مرسی دادا از ادتیوب استفاده میکنم اول بازبینی میکنن بعد درآمد رو میدن؟درآمد رو کجا نمایش میده؟
پیام مربوط به کپی رایت هست
صفحات سایتت رو در https://www.lumendatabase.org/notices/12597319 پیدا کن و مطالبی ک گفته رو حذف کنه
ضمنا بالا رفتن تعداد این پیام ها، باعث ضربه خوردن شدید سایت میشه
همچنین به احتمال زیاد الان 20 یا 30 درصد ایندکس هات حذف شده و افت بازدید داشتی
تا موقعی که کمپانی ای ریپورت نکنه، مشکلی ایجاد نمیشهفکر می کردم برای سایت های وارز ایرانی مشکلی پیش نمیاد!
اگه واقعا تا این حد حساسن چرا تا حالا برای دانلود ها، پی سی دانلود و غیره مشکلی ایجاد نشده؟