mohammad_r03
کاربر تازه وارد
مال شتاب هاس الان به منم زنگ زدکسی نمی دونه شماره تلفن 8062 برا کجاس؟ پیش شماره مشهد داره یعنی
5138062
زنگ زد نبودم
ولی صوت جالبی بود.با ریتم بخونیم جفر جون؟
مال شتاب هاس الان به منم زنگ زدکسی نمی دونه شماره تلفن 8062 برا کجاس؟ پیش شماره مشهد داره یعنی
5138062
زنگ زد نبودم
ولی صوت جالبی بود.با ریتم بخونیم جفر جون؟
پرسیدن نداره تو گوگل سرچ کن تاینی موویز همون اولیو بزن!آدرس جدید تاینی مووی رو کسی داره ؟
همونه که میگه درگاهتون قطه ؟ بعععععلهکسی نمی دونه شماره تلفن 8062 برا کجاس؟ پیش شماره مشهد داره یعنی
5138062
زنگ زد نبودم
مال شتاب هاس الان به منم زنگ زد
دهنشون سرویس به ی نفر گفتم این شماره برا کجاس ، گفت ماله فتاسهمونه که میگه درگاهتون قطه ؟ بعععععله
...
زنگ بزن بهش :general304: درگاه شتابها
من ساعت 9 صبح میس کال از این شماره داشتم!کسی نمی دونه شماره تلفن 8062 برا کجاس؟ پیش شماره مشهد داره یعنی
5138062
زنگ زد نبودم
محاسبه مالیات بر اساس اظهارنامه مالیاتی که شامل ، درآمد و هزینه ها و کسر معافیت مالیاتی هست که به صورت سالیانه حساب میشه. اینطور نیست که هر چقدر که تراکنش داشتی براش مالیات بیاد ، باید میزان سود ، هزینه ها (حتی میزان مالیاتی که برای سرویس هایی که هزینه اش پرداخت کردی ) حساب بشه و بر اساس اون مالیات محاسبه بشه.دوستان..
اگه از بانک مستقیم درگاه بگیری...
چقدر ازت مالیات میگیرن؟
مثلا اگه 1 میلیون تومن تراکنش داشته باشی..چقدر میشه مالیاتت؟
وژدانن زنگ بزن فقط بخندمن ساعت 9 صبح میس کال از این شماره داشتم!
زنگ زد چی گفت؟
10tinymoviez.netآدرس جدید تاینی مووی رو کسی داره ؟
به پشتیبانی این هاستینگ هم نظری کن شاید خوشتون اومد کیفیت نسبت به قیمت خوبه فکر کنم ssd هم ارائه بدند.
اینو چیکارش کنم الان ؟
دیگه دوستان توضیحات کاملو دادن، اضافه گویی نمی کنم! :general601:قضیه این دیمیتری پایت چیه؟
چرا تو پیجش فحش میدن؟
چیکار کرده مگه؟
اینجا که کسی از اونا بت نساخت! ولی شما همین بازیای والیبال رو نگاه کن! من خودم به شخصه وقتی طرفدارای ژاپن رو می بینم اونقدر که از نظم و فرهنگ طرفداراشون لذت میبرم از خود بازی لذت نمی برم! از اونطرف حالا اینا بعد از عمری تو فرانسه درگیر شدن! هموطنای خودمون چی که وسط بازی خودی نارنجک میندازن و صندلی میکنن و سنگ پرتاب می کنن؟ فکر کنم اگر جام جهانی تو ایران بود با تانک میومدن، بیرون ورزشگاه آزادی پارک می کردن که اگر تیم مقابل خواست خدایی ناکرده ببره از رو بازیکنا و طرفداراش رد شن(یاد GTA افتادم)! مشکل هم دیگه از فرهنگ گذشته! مردم رسما عقده دارن و میخوان هر طوری شده و به هر بهانه ای خالی کنن!خود ملت فرانسه و پرتغال هم تو خیابونای فرانسه درگیرن..درسته ما بی فرهنگیم :| ولی دلیل نمیشه از خارجیا بت فرهنگی بسازیم خخخخ