اینها عقده نیست ، دلیل این رفتارها فقط مربوط به جامعه هست نه خود شخص .دیگه دوستان توضیحات کاملو دادن، اضافه گویی نمی کنم! :general601:
اینجا که کسی از اونا بت نساخت! ولی شما همین بازیای والیبال رو نگاه کن! من خودم به شخصه وقتی طرفدارای ژاپن رو می بینم اونقدر که از نظم و فرهنگ طرفداراشون لذت میبرم از خود بازی لذت نمی برم! از اونطرف حالا اینا بعد از عمری تو فرانسه درگیر شدن! هموطنای خودمون چی که وسط بازی خودی نارنجک میندازن و صندلی میکنن و سنگ پرتاب می کنن؟ فکر کنم اگر جام جهانی تو ایران بود با تانک میومدن، بیرون ورزشگاه آزادی پارک می کردن که اگر تیم مقابل خواست خدایی نکرده ببره از رو بازیکنا و طرفداراش رد شن(یاد GTA افتادم)! مشکل هم دیگه از فرهنگ گذشته! مردم رسما عقده دارن و میخوان هر طوری شده و به هر بهانه ای خالی کنن!
تا به این لحظه 345 هزار کامنت رفته زیر اون پست بازیکن فرانسه! این حجم از عقده از کجا میاد؟! (فکر کنم یکی از معدود پست های اینستاگرام باشه که تعداد کامنت هاش بیش از دو برابر تعداد لایک هاش هست!)
بگذریم...
اینو بینید جالبه:
http://goo.gl/wNSnU6
من خیلی سفارش ندارم اما از میهن استور راضی بودم:
دقیقا!!اینها عقده نیست ، دلیل این رفتارها فقط مربوط به جامعه هست نه خود شخص .
تو رواشناسی یک تئوری وجود داره به نام تئوری شناختی (من از روانشناسی چیز زیادی سر در نمیارم ، فقط چندتا مقاله در این مورد خوندم) ، طبق این تئوری تمام واکنش های انسان ها توسط احساسات اونها اداره میشه و درواقع منطق اونها رو تشکیل میده.
انسان ها رنج های احساسی مشخصی دارن : خندیدن ،گریه کردن ،عصبانیت و ... اینکه چطور این احساسات رو نشون میدن به عنوان واکنش (پاسخ) شناخته میشن. واکنش ما نسبت به شرایط مختلف بستگی به چند چیز داره ، اول ، بستگی به خود موقعبتی که درش هستیم ، که توی روانشناسی بهش محرک میگن.
به عنوان مثال توی همین مورد حمله کاربراهای ایرانی به پیچ اون فوتبالیست فرانسوی ، محرک اون بازیکن فرانسوی بود که روی رونالدو (بازیکن مورد علاقه ایرانی ها ، که یکجواریی بهش احساس مالکیت دران) خطا کرد.
دومین مورد بستگی به اون چیزیی داره که ما یاد گرفتیم یا در دیگران مشاهده کردیم ، برای مثال اکثر ایرانی ها وقتی اتفاقی براشون میافته حالا چه سهوا یا عمدا ،اولین عکس العملی که دارن ، پرخاشگری هست و اغلب با فحاشی همراه هست. یا تابحال چندبار پیش امده دیده باشید که یک تصادف کوچیک کارش به دعوا کشیده باشه ؟ یا اینکه پشت فرمون هستید چقدر پیش خودتون به راننده های دیگه فخش میدید (حالا به هر دلیلی ، سبقت نا به جا ، بستن راه تون و...)؟
یا اصلا همین اینترنت ، بخش نظرات رو میخونی ، انگار همه با هم دعوا دارن و فقط معطلن تا همیدگه رو فحشکی کنن .
همین رفتارها باعث میشه که افراد در برابر محرک های انچنینی همچین عکس العمل هایی رو از خودشون نشون بدن.
به طور کلی این نظریه شناختی نشون میده که چطور محیط میتونه شکل دهنده تفکر اشخاص باشه ؛ چیزی که ما از اون چیزی که دیگران در مورد ما فکر میکنن یاد گرفتیم یا درک کردیم ، تا حدود زیادی شکل دهنده عمل ها و عکس العمل های ما در وضعیت های متفاوت هست (جمله اش سنگین شد :دی)
زبان پارسی/دین عربی/ واحد پول ریال ولی میگن تومان/تمدن 2500 ساله ولی تاریخ عربی 1400 ساله/خوب میخواید از این قوم چی در بیاد؟!دقیقا!!
نمیدونم چی تو ژن و خون ما ایرانیها هست که اینقدر عصبی هستیم!! آیا از اول همینطور بودیم یا مسائل فرهنگی،دینی،اجتماعی و ... باعثش شده؟؟
کلا اگه دقت کنید خاوره میانه ای ها همه بی اعصابن :|
البته خندیدن و گریه کردن احساس نیست بلکه همون واکنشی هست که بخاطر احساس های گوناگون میتونه به وجود بیاد و در حقیقت در قسمت بعدی حرفت که گفتی "چطور این احساسات رو نشون میدن" قرار میگیره...اینها عقده نیست ، دلیل این رفتارها فقط مربوط به جامعه هست نه خود شخص .
تو رواشناسی یک تئوری وجود داره به نام تئوری شناختی (من از روانشناسی چیز زیادی سر در نمیارم ، فقط چندتا مقاله در این مورد خوندم) ، طبق این تئوری تمام واکنش های انسان ها توسط احساسات اونها اداره میشه و درواقع منطق اونها رو تشکیل میده.
انسان ها رنج های احساسی مشخصی دارن : خندیدن ،گریه کردن ،عصبانیت و ... اینکه چطور این احساسات رو نشون میدن به عنوان واکنش (پاسخ) شناخته میشن. واکنش ما نسبت به شرایط مختلف بستگی به چند چیز داره ، اول ، بستگی به خود موقعبتی که درش هستیم ، که توی روانشناسی بهش محرک میگن.
به عنوان مثال توی همین مورد حمله کاربراهای ایرانی به پیچ اون فوتبالیست فرانسوی ، محرک اون بازیکن فرانسوی بود که روی رونالدو (بازیکن مورد علاقه ایرانی ها ، که یکجواریی بهش احساس مالکیت دران) خطا کرد.
دومین مورد بستگی به اون چیزیی داره که ما یاد گرفتیم یا در دیگران مشاهده کردیم ، برای مثال اکثر ایرانی ها وقتی اتفاقی براشون میافته حالا چه سهوا یا عمدا ،اولین عکس العملی که دارن ، پرخاشگری هست و اغلب با فحاشی همراه هست. یا تابحال چندبار پیش امده دیده باشید که یک تصادف کوچیک کارش به دعوا کشیده باشه ؟ یا اینکه پشت فرمون هستید چقدر پیش خودتون به راننده های دیگه فخش میدید (حالا به هر دلیلی ، سبقت نا به جا ، بستن راه تون و...)؟
یا اصلا همین اینترنت ، بخش نظرات رو میخونی ، انگار همه با هم دعوا دارن و فقط معطلن تا همیدگه رو فحشکی کنن .
همین رفتارها باعث میشه که افراد در برابر محرک های انچنینی همچین عکس العمل هایی رو از خودشون نشون بدن.
به طور کلی این نظریه شناختی نشون میده که چطور محیط میتونه شکل دهنده تفکر اشخاص باشه ؛ چیزی که ما از اون چیزی که دیگران در مورد ما فکر میکنن یاد گرفتیم یا درک کردیم ، تا حدود زیادی شکل دهنده عمل ها و عکس العمل های ما در وضعیت های متفاوت هست (جمله اش سنگین شد :دی)
طرفدارای سریال got ببینین :general304::general304:
https://instagram.com/p/BHt1tW2jDqF
با همین ها خوش باشید چون فصل 7 بد جوری تاخیر خوردهپس اینو هم حتما ببینید:
http://goo.gl/DbYf8f
یکی از اون چند هزار ویدیویه که قبل از مرگ حتما باید دید
دیدین چطوری سرعت داستان تو فصل 6 رفت بالا اصن انگار همون سریال قبلی نبود . همون بلایی که سر فصل اخر person of interest اوردن.با همین ها خوش باشید چون فصل 7 بد جوری تاخیر خورده
دقیقا هرچی سرعت فصل های قبل پایین بود ، این فصل سرعت گذر زمان رو ده برابر کردندیدین چطوری سرعت داستان تو فصل 6 رفت بالا اصن انگار همون سریال قبلی نبود . همون بلایی که سر فصل اخر person of interest اوردن.
عه سلام..خوبی؟هی روزگار ...
مثل این مجریا و بازیگرانی که بدون اعلام دلیل ، ممنوع التصویر میشن ، بن شدم :دیعه سلام..خوبی؟
آزاد شدی:general307:
دلتنگت بودیم:general504:
عرض کردم بدون اعلام دلیل. نه بدون دلیل.بدون دلیل ؟
هر 3 تا پست درمیون تاپیک وبمستر ها رو نگاه میکردی معرفی پردیس هاستینگ بود! اینجا خرید و فروش هاست ممنوعه.
اره:general210:مثل این مجریا و بازیگرانی که بدون اعلام دلیل ، ممنوع التصویر میشن ، بن شدم :دی
خوبی شما؟