m4ni
Registered User
- نوشتهها
- 643
- لایکها
- 302
چه ربطی داره به سوال مناگر خواستید 15 روز سرویس کاملا رایگان تستی تقدیمتون می کنم اگر راضی بودید تمدید کنید ، نبودید منتقل کنید.
چه ربطی داره به سوال مناگر خواستید 15 روز سرویس کاملا رایگان تستی تقدیمتون می کنم اگر راضی بودید تمدید کنید ، نبودید منتقل کنید.
یعنی چی؟؟؟کسی پاسخ این سوال نمیدونه؟
به عنوان مثالیعنی چی؟؟؟
خیر. اینطور نیست. داخل تگ تایتل یک سری کلمه هست، داخل نتایج یک سری کلمات دیگری نشون داده میشه....گوگل هر مقداری که تو <title></title> باشه برمیداره
نه خودش که اضافه نمیکنه اصلا منطقی هم بنظر نمیاد که تغییر بدهخیر. اینطور نیست. داخل تگ تایتل یک سری کلمه هست، داخل نتایج یک سری کلمات دیگری نشون داده میشه....
گاها خودش اضافه میکنه (روی سایت خودم همچین موردی پیش اومده)
گاها از مقادیر داخل تگ های h1 و h2 استفاده میکنه (شنیدم)
وردپرس نیست!نه خودش که اضافه نمیکنه اصلا منطقی هم بنظر نمیاد که تغییر بده
تو افزونه سئو وردپرس امکان تغییر همه چی هست شاید اونجا تغییر دادن
دوستان برای انتخاب نام دامنه برای کلماتی مثل مدرسه که آخرش ه داره و صدای اِ میده کدوم درست تره ؟
madreseh یا madrese
کاش منظورم را درست رسونده باشم
از هاستتون هست. دی ان اس تون اختصاصی هست؟ ممکنه از تنظیمات اون هم باشه.سلام بازدیدم چند روزی میشه افت کرده گوگل وبمستر رو چک کردم خطای dns و Server connectivity دارم این خطا ها مربوط به هاست میشه درسته؟
یعنی باید جایی که هاست میگریم رو عوض کنم یا مشکل از جای دیگه ای است اگه میدونید ممنون می شوم راهنمایی کنید
ما که میریم تو بازی میکه سرور ما حمال شه و ....۲تابچه توفلوریدا داشتن Pokemonبازی میکردن،اشتباهی واردیه خونه میشن،طرف فکر میکنه دزدن،شلیک میکنه بهشون
یحتمل نظرم غلط باشه ولی هر چی باشه بهتر از اینه که هر وقت یه دختر تنها تو ایران تو خیابون باشه مورد اذیت قرار میگیره چه به لحاظ حالا لفظی یا ... !۲تابچه توفلوریدا داشتن Pokemonبازی میکردن،اشتباهی واردیه خونه میشن،طرف فکر میکنه دزدن،شلیک میکنه بهشون
۲تابچه توفلوریدا داشتن Pokemonبازی میکردن،اشتباهی واردیه خونه میشن،طرف فکر میکنه دزدن،شلیک میکنه بهشون
من خبر گفتم ، کاری به استکبار جهانی و... نداشتم :دییحتمل نظرم غلط باشه ولی هر چی باشه بهتر از اینه که هر وقت یه دختر تنها تو ایران تو خیابون باشه مورد اذیت قرار میگیره چه به لحاظ حالا لفظی یا ... !
این خبرای کوتاه فاحعه برای رو باید بینش "البته باز مثل ایران خودمون نمیشه" همیشه گذاشت!
ادرس سایتتونو میشه برام پ.خ کنیدما که آخرش نفهمیدیم این بازی چیه و چجوری انجام میشه :|
مطلبش تو سایتم تو دو روز 1500 بازدید خورده
ترفندهاادرس سایتتونو میشه برام پ.خ کنید
هاستم از نت افرازه بذار به پشتیبانی پیام بدم ببینم چی میگهاز هاستتون هست. دی ان اس تون اختصاصی هست؟ ممکنه از تنظیمات اون هم باشه.
گوگل به هیچ عنوان تایتل صفحه رو تغییر نمیدهبه عنوان مثال
شما برای یک صفحه از سایت خودت این عنوان را میزنید: پرشین تولز - گفتگوی وبمسترها
گوگل همین صفحه را در نتایج جستجو با این عنوان نشان می دهد: پرشین تولز - free shop
یعنی گوگل، تایتل صفحه را در نتایج جستجو، تغییر داده
کارش چیه؟روبات 4kia آماده شد. فردا تاپیک شاپ کیپر هم میزنم
مشاهده پیوست 948600