برای 2 یا 3 هزار بازدید سرور مجازی نمیگیرن. برو دنبال یه هاست بهتر.متن بالا را ویرایش کردم داش
برای 2 یا 3 هزار بازدید سرور مجازی نمیگیرن. برو دنبال یه هاست بهتر.متن بالا را ویرایش کردم داش
این افزونه چطوره؟این افزونه خطا های 404 رو منتقل میکنه به صفحه اصلی سایت :
https://wordpress.org/plugins/all-404-redirect-to-homepage/
الان دیگه نیازی نیست صفحه 404 قالب را ویرایش کنمبه نظر پیشرفته تر از اونیه که من معرفی کردم. ولی برای من همون کافی بود!
نه من منظورم 404 خود قالب بود در قسمت ویرایشگراین افزونه ها هیچکدوم نیاز به ویرایش صفحه 404 ندارن.
پ.ن : لینک افزونه رو اشتباه دادم. اونی که من استفاده میکنم اسمش 404 to 301 هست.
خود من 4 ترم نرم افزار خوندم،فقط بیس برنامه نویسی(که خیلی کمک کننده بود) و سی پلاس و سی شارپ یاد گرفتمبه نظر من رشته ی کامپیوتر Self study هست یعنی دانشجو ، اونم دانشجوی دانشگاه آزاد نباید توفع داشته باشه که بعد از 4 ترم درس خوندن بشه یه برنامه نویس حرفه ای یا مثلا بتونه تعمیرات و کانفیگ رو انجام بده.
الان دیگه با 20 سال پیش فرق کرده ، اگر کسی واقعا درس خون باشه اصل کار رو توی دانشگاه میگیره و میاد سرچ میکنه ، تحقیق میکنه و تمرین و بعد هم پیشرفت میکنه... شما الان سوال و یا مبحثی در مورد IT ، کامپیوتر هست که نشه جوابش رو توی نت پیدا کرد؟
متاسفانه آدم های بیسوادی ( از جمله خود من ) دانشگاه آزاد رو سپر قرار میدن که آره چیزی یاد ما نمیدن ، اصلا دانشگاه به درد نمیخوره، چیزی یاد نمیدن که و ... کار و استخدام هم که همش شده پارتی بازی و فامیل بازی کووووووو کـــــار ؟؟؟
مورد بدتر هم اینکه قدیما وقتی دانشجو مطلبی رو باد نمیگرفت و یا بلد نمیشد ، انقدر دوست و همکلاسی و هم دانشگاهی کار بلد دورش بودن که میرفت یکی و پیدا میکرد و ازش سوال میپرسید :دی ، الان متاسفانه به هر کی بگی " چیزی هم فهمیدی " ؟ میگه " نه واللا " :دی
چه میکنه این های وب :general210::general210:
100 گیگ حجم 10 روزه بهم هدیه داد:general504::general504::general504::general504:
الان موندم تو 10 روز این همه حجم رو چجوری تموم کنم:general307:
اگر خواستید 15 روز سرویس کاملا رایگان تستی تقدیمتون می کنم اگر راضی بودید تمدید کنید ، نبودید منتقل کنید.این DMCA هم گیر داده به من
همه سایت ها این فیلما را میزارن
فقط من بدبخت :|
هی هر روزم تو گوگل وبسمتر مسیج میده
در رابطه با DMCA :|
بدبختیه داریم
دوستان های وب تهران چطوره؟چه میکنه این های وب :general210::general210:
100 گیگ حجم 10 روزه بهم هدیه داد:general504::general504::general504::general504:
الان موندم تو 10 روز این همه حجم رو چجوری تموم کنم:general307:
خودم روزی 1 گیگ میخورم...ولی 100 گیگ دیگه خیلی لقمه ی بزرگی هست..خوردن حجم تخصص ماست
بفرست بیاد
من های وب گلستان دارم..فکر کنم تشکیلاتش تو همین گلستان باشه..دوستان های وب تهران چطوره؟
دوستان برای انتخاب نام دامنه برای کلماتی مثل مدرسه که آخرش ه داره و صدای اِ میده کدوم درست تره ؟
madreseh یا madrese
کاش منظورم را درست رسونده باشم
بعید میدونم عمدی بوده باشهبعد از بحث هایی که درباره یوپال پیش اومد و خیلی کاربرا ناراضی بودند
این اتفاق خیلی عجیب بنظر میرسه
اگه توجه کنی آخر مدرسه اصلن صدای ح ( h ) نمیده . و صدای ع ( e ) میده madrese. یا مثلن همه . نمیگیم hameh . اصلن صدای ح نمیده . ولی مثلن "ته چاه" قشنگ صدای ح رو میشه شنید .نمیگیم tae chaa .دوستان برای انتخاب نام دامنه برای کلماتی مثل مدرسه که آخرش ه داره و صدای اِ میده کدوم درست تره ؟
madreseh یا madrese
کاملا سلیقه ای هست. در هر دو حالت هم سایتهای تاپ وجود دارد.دوستان برای انتخاب نام دامنه برای کلماتی مثل مدرسه که آخرش ه داره و صدای اِ میده کدوم درست تره ؟
madreseh یا madrese
کسی پاسخ این سوال نمیدونه؟گوگل برای تایتل صفحات، کلماتی از خودش به تایتل صفحه در نتایج جستجو اضافه میکنه. چطور میشه درستش کرد؟!