amir_coolboy
Registered User
- نوشتهها
- 1,038
- لایکها
- 902
خودمم نمیدونم جریانش چجوریه:android06:عجیبا غریبا !
اینطوری که شما میگید یعنی سایت الکسا سرورش ایرانه :دی 98 یا خارج :دی
عقلم قد نمیده دیگه.
خودمم نمیدونم جریانش چجوریه:android06:عجیبا غریبا !
عقلم قد نمیده دیگه.
عجیبا غریبا !
عقلم قد نمیده دیگه.
البته هیچکدومش صادق نیست .چون فی-لتر که برای پروکسی نشون نمیده . این صفحه لعنترینگ برای لوکال داخلی هست.خودمم نمیدونم جریانش چجوریه:android06:
تبلیغات رو بر اساس نمایش کرده و دائمی نمیزاره ... بصرفه نیست برای تبلیغ دهندهدوستان چرا انجمن وب هاستینگ تاک حتی یه دونه تبلیغ رو هم سایتش نداره؟!!!
من هر دفعه چک کردم حتی یه تبلیغ هم نبوده. در صورتی که با این رتبه و بازدیدی که داره راحت میتونه ماهی چندین میلیون دربیاره.تبلیغات رو بر اساس نمایش کرده و دائمی نمیزاره ... بصرفه نیست برای تبلیغ دهنده
در کل الان 4-5 ماه هست تبلیغ قبول میکنه و واقعا گرونه یه چند شرکت سفارش دادن و دیگه شاید یکیشون یکبار تمدید کرد و دیگه تمدید نکردنمن هر دفعه چک کردم حتی یه تبلیغ هم نبوده. در صورتی که با این رتبه و بازدیدی که داره راحت میتونه ماهی چندین میلیون دربیاره.
طرف یا مشکل داره یا دیگه خیلی چپش پره چون میتونه مثل همین پی تی بیاد کلی تبلیغ بزاره و چندین میلیون به جیب بزنه بهتره از اینه که هیچی درنیاره!در کل الان 4-5 ماه هست تبلیغ قبول میکنه و واقعا گرونه یه چند شرکت سفارش دادن و دیگه شاید یکیشون یکبار تمدید کرد و دیگه تمدید نکردن
همینطور که دوستان گفتن براساس نمایش هست نه آی پی و... طرف میاد یک تاپیک رو باز میکنه و بخونه و پست بده و یا ویرایش کنه میبینی 10 بازدید طرف رو الکی سوخت کرده
نه اینجوری که شما میفرمائید هم نیست. جیبش که پرهطرف یا مشکل داره یا دیگه خیلی چپش پره چون میتونه مثل همین پی تی بیاد کلی تبلیغ بزاره و چندین میلیون به جیب بزنه بهتره از اینه که هیچی درنیاره!
نت ایرانسل گرون هست و حجم هم الکی میسوزونه .
نت ایرانسل عجب سرعت دانلودی داره..این 3G هست..
ولی صفحه رو دیر باز میکنه
والا های وب قطع شده بود..نت ایرانسل گرون هست و حجم هم الکی میسوزونه .
همراه اول 22گیگ شبانه میده (سرعت 1مگ) 9هزارتومن . هر گیگ 400:general707:
رایتل هم قیمت و مصرفش خوبه ولی نه برا دانلود
من یه شب..900 تومینشو فعال کردمایرانسل بسته هفته ای از 6 صبح تا 12 ظهر داره 5 گیگ 2000 تومن
گیگی 400 تومن.
شما میتونی در یک روز چندین بسته فعال کنی و گیگی دانلود کنی
اگه بفهمن برای سایت غیر مجاز استفاده کردی ممکنه پولته بلوکه کنند.دوستان
یه درگاه واسط پیدا کردم میشه بغیر از اون ادرسی که تو پنل ثبت کردی با api ازش استفاده کرد . وابسته به ادرس نیست .
حالا اگه من رو یه ادرس دیگه ازش استفاده کنم و تراکنش داشته باشم .
میفهمن یا نه ؟
اگر از واسط لینک ثبت شده بهش وصل بشید خیر. اما مستقیما با api هم برید تو درگاهه اونا اطلاعات رو آرشیو میکنند و میفهمند(اگر حرفه ای باشند که نکرده باشند آماتورند)دوستان
یه درگاه واسط پیدا کردم میشه بغیر از اون ادرسی که تو پنل ثبت کردی با api ازش استفاده کرد . وابسته به ادرس نیست .
حالا اگه من رو یه ادرس دیگه ازش استفاده کنم و تراکنش داشته باشم .
میفهمن یا نه ؟