پاپ آپ بزار.من که به سایتهای کلیکی خیلی شک دارم ، خیلی
چه تبیلغات بزارم چه بگیرم
به به جعفر :general504:
برای چی؟به پا مسدود نشی
نه بابا من بتونم خرج اینترنت و شارژ گوشیمو بدم خداروشکر هم میکنمبابا شوما که مایه دارید نویسنده حرفه ای استخدام کنید کارا رو پیش ببره
ارسال به آینده برای قشنگی نیست دوست عزیز همیشه قبل سفر آدم توانا تره باید یه 8-9 پست میزاشتین برای ارسال به آیندهبعد از یک هفته از مسافرت برگشتم
حال هم ندارم پست های جدید بزارم تو سایتم خخخ
هنوز یکم خستم
تجربه ثابت کرده این فردا هیچوت نمیاد یا یکی دو ماهی طول میکشه بیادولش کن نزار
فردا با قدرت بزار
اتفاقا قبل سفرم همین کارو کردم ولی زیاد پست نزاشتم حدود چند تا الان بعد یک هفته دیگه باید پستای جدید بزارم خخخارسال به آینده برای قشنگی نیست دوست عزیز همیشه قبل سفر آدم توانا تره باید یه 8-9 پست میزاشتین برای ارسال به آینده
سایت پاپکده برای شما هست؟نه بابا من بتونم خرج اینترنت و شارژ گوشیمو بدم خداروشکر هم میکنم
ایشون لینک زیر مجموعه گیری گذاشتنسایت پاپکده برای شما هست؟
و خداوند نویسنده را آفرید برای حل چنین مشکلاتی :android06:آقایون داداشام من یه کم تنبل شدم :general507: اصلا حس و حال کار کردن ندارم :general208: نیاز به یه تلنگر واقعا احساس میشه که از این تنبلی در بیام :general705: چندین روزه میام تو نت فقط ولگردی (وبگردی) میکنم :general208:
اگه کسی این وضعیت براش اتفاق افتاده و ازش خارج شده یه رهنمایی کنه
واقعا دست و دلم به پست گذاشتن نمیره
پ.ن : کاری به محل سکونتم نداشته باشین :general705:
نویسنده خوب پیدا میشه؟و خداوند نویسنده را آفرید برای حل چنین مشکلاتی :android06:
تجربه نشون داده یه ضد حال حسابی میخوری :دیصبح بخیر وبمسترون ِ سحرخیز :general709:
امروز کلا خوشحال بیدار شدم :general707: حالا دلیلش چیه، هنوز نمی دونم :general711:
تا سرحالم برم 4 تا مطلب آماده کنم