هر وفت احساس تنبلی میکنید ، باید کمی به عقب تر برگردید و ببینید که چه اتقاق هایی برای شما رخ داده ، تنبلی عموما یک نشانه هست به خودی خودش یک مشکل نیست ،آقایون داداشام من یه کم تنبل شدم :general507: اصلا حس و حال کار کردن ندارم :general208: نیاز به یه تلنگر واقعا احساس میشه که از این تنبلی در بیام :general705: چندین روزه میام تو نت فقط ولگردی (وبگردی) میکنم :general208:
اگه کسی این وضعیت براش اتفاق افتاده و ازش خارج شده یه رهنمایی کنه
واقعا دست و دلم به پست گذاشتن نمیره
پ.ن : کاری به محل سکونتم نداشته باشین :general705:
اولین مرحله برای غلبه بر تنبلی پیدا کردن مشکل اصلی است ، این مشکل می تونه نداشتن انگیزه ، خستگی ، استرس ، ترس ، صدمه خوردن یا نداشتن ایده و درجا زدن باشه.
بالاتر گفتم که اولی مرحله برای غلبه بر تنبلی پیدا کردن مشکل اصلی است ، برای پیدا کردن مشکل ، شما باید برای ۱ هفته تمام کارهایی که انجام میدی رو ساعت به ساعت یاداشت کنی
وقتی این کار رو انجام دادی ، ما یکسری داده داریم که به ما کمک میکنه که مشکل ات رو به چند زیر دسته تقسیم کنیم :
نظم شخصی : اگر لیست روزانه تون پر است ، اما هیچ کاری رو انجام نمیدید یا سر وقت اجام نمیدید ، شما مشکل نظم شخصی دارید ، راه حل اش حذف کارهایی است که باعث حواس پرتی میشه و همچین پیدا کردن راهی برای افزایش قدرت اراده.
انتظارات غیر واقعی : اگر لیست روزانه تون پر است و کارهاتون رو هم انجام میدین اما باز هم احساس تنبلی میکیند ، مشکل شما این هست که خیلی به خودتون سخت میگیرید ، همه ما همیشه میخواهیم کارهامون رو انجام بدیدم ، اما نباید فراموش کرد که هر از گاهی بیخیال شدن هم لازمه.
انگیزه : اگر لیست روزانه اتون خالی هست یا اکثرا وقت تون خواب هستید یا به انجام کارهای بیهوده میگذرونید ، مشکل شما نداشتن انگیزه هست ، نداشتن انگیزه میتونه توی رنج ، ندونستن اینکه با زندگی تون چیکار میکنید تا مبارزه با افسردگی باشه ، اما در نهایت همه افراد یک راهی برای مقابله باهاش پیدا میکنن.
با توجه چیزی هایی که گفته شد ، چیزی که مشخصه برای ، اینکه چطور بخواهید با تنبلی مقابله کنید بستگی به اون مشکلی داره که باهاش مواجه هست ، سعی کنید که وقت بزارید اون نقطه ضعف تون رو پیدا کنید و یک راه حل برای رفع اش پیدا کنید.
در ادامه پیشنهاد میکنم این مطلب رو بخونی ، خیلی کامله.
http://www.wikihow.com/Overcome-Laziness