من روزی 10k کاربر ثابت میاد سایتم...بقیشون از سرچ میان..پس همون روی سرور های استکبار میمونم ))نه اونا نکاتی هستند که همه میدونن پس کلیدی نیست چون اگر بود همه الان نامبر وان بودن البته سایت های خوبی الان داریم به کسی بر نخوره.
اینکه اولین بودین موقعی صادقه که بیشتر کاربانتون مستقیم بیان تو سایت اما مال شما با سرچ اکثرا میان و اول آخر بودن مهم نیست یعنی سایت رقبانتون رو طبیعتا دیدین دیگه؟ شاید قبل از شما هم زده باشند.
شما قبلا هتزنر بودین و بعد رفتین بقول خودتون استکبار دی: طبیعتا همینطور که من تفاوت ها رو ظرف 10 دقیقه بررسی اجمالی درک کردم شما هم درک کردین بدون شک(البته در اینکه سرورهای آمریکائی اگر مورد های خوب استفاده بشند یک نکته مثبت در سئو هست جای بحث نداره و دلایلی داره که خودش یک مقاله میشه)
هاست دی ال بدرد سایتهائی میخورند که بیشتر کاربرانشون بطور ثابت میان. میتونید بیاید هاست دی ال یا بمونید همونجا اما باید ریسکش رو به جون بخرید. من بودم اینکار رو نمیکردم. یا اگر میخواستم اینکار رو بکنم تقسیم ترافیک میکردم یک سرور برای کاربران خارج و یکی هم برای داخلی ها(که با متهائی میشه راحت پیادش کرد)
مدیر نگاه روشن همون موقع هم در زمینه سرور وارد بود و اخلاق قابل قبولی داشتن(البته من 5-6 بار در حد مکالمه باهاشون در ارتباط بودم الانو نمیدونم)
پ.ن:قابل توجه دوستان ترفندستان فروم نداره وگرنه الان رنک 3-4 هزار بود پس قیاسش با سایتهای دیگه قیاس مع الفارقه
بهرحال امیدوارم روز بروز موفق تر از روز قبلتون باشید.
من قبلا روی دیتاسنتر OVH فرانسه بودم..هتزنر نبودم..از سرویس های نت افراز استفاده می کردم..
ترفندستان و کسرا مقبلی عزیز فروم داره...فرومش هم خیلی قدیمی هست.. ولی الان دیگه دوران فروم ها داره تموم میشه..و من اگه فروم بزنم کاملا ضرر می کنم..
ممنون داداش..امیدوارم شما هم تو زندگی و کارتون موفق باشید:general504::general504::general504: