http://followkade.com/
سلام دوستان عزیز ، نظرتون در خصوص این سایت چیه ؟
آیا مدیرش اینجاست ؟ فالورهاش واقعیه یا فیکه ؟
سلام دوستان عزیز ، نظرتون در خصوص این سایت چیه ؟
آیا مدیرش اینجاست ؟ فالورهاش واقعیه یا فیکه ؟
دلیل فیلتر شدن درگاه ها اخر مشخص شد ؟ یا نه ...
هر پست حدودا چقدر لایک میخوره ؟من یک پیج 8k اینستا دارم . می خواستم بدونم الان قیمتش چنده ؟؟؟؟؟
شما آقای؟آره ما سالهاست هنوز کارو رو ول نکردیم. ته پشتیبانی هستن. و البته یک مقدار قیمتها بالاست اما کیفیت خیلی خوبه. اگر پورتهای اختصاصی رو اینقدر گرون نمیدادن نیازی به totalserversolutions هم نیمی بود زمانی ایستگاه/پیامسرا/آگهی نامه/ایفروش/رز بلاگ/شاخه/گاما ویستا توسط ما تامین سرور میشند از کارو.(اینا همه زیر 50 ایران بودن) هاستینگ واقعا کارش فرسایشیه. یعنی حداکثر 10 ساله باید بازنشسته شد.
واقعا ظلمه تو صفحه ای که اسم کارو میاد اسم هتزنر هم اورده بشه.(البته شما بیان کردین که کیفیت متفاوته) با اینکه کیفیت ها در یک سطح نیست و قیمتها هم در یک سطح نیست.
فقط اینو بگم اینقدر پشتیبانی خوبی داشتند که میگفتی از این دیتا بیس یه کپی بریزید رو سرور دیگه هم انجام میدادن. و میدن(اما دیگه ما رعایتشون رو میکنیم)
در کل ایرانی جماعت دنبال دیتاسنتری هستند که ارزون باشه و آی پی فله ای بهت بده کلا حاضرم شرط ببندم تحریم های دنیا ول بشه ovh به ایرانی مستقیم سرویس نمیده. بلایی سر هتزنر اوردن که محدودیت آی پی گذاشت رو سرورها از بس ویرچوال سرور با 200% اورسل ایجاد میکردن.
حالا دلیل منشن کردن 4 تا برنامه نویس و حرفه ای در زمینه وب و وب سایت و... برای سوال پیرامون فروش دوغ چیه؟@l3est @aalireza567 @amir7310 , بقیه دوستان
میخواستم نظرتون در مورد یه چیزی بپرسم.
یه مدت در مورد قارچ(دوغ) کفیر تحقیق کردم(نه خیلی)
این قارچ رو همین بالا تو انجمن هم دارند میفروشن.
میگن دوغش خیلی خوبه و فواید خیلی زیادی داره.
من میگم یه کم از قارچ بگیرم و شروع کنم به فروش(به مغازه ها یا اوایل به همسایه ها)
نظرتون در مورد این چیه؟آیا میصرفه؟آیا دوغ رو اینجوری میخرن؟آیا این دوغ رو با قیمت نسبتا بالاتر از دوغ های شرکتی میخرن؟
کلا نظرتون رو بگید دیگه
این موضوع که شما میگی تنها تو اینترنت و انجمن ها و ... نیست ایرانی جماعت خصلت حسادت رو دارهمتاسفانه جماعت ایرانی و پی تی( بلانسبت دوستان ) چشم دیدن موفقیت کسی رو ندارن !!
یه سایتی زدیم کصافط با هزار کیون پارگی سایت گرفت و حسابی هم ترکوند !! از همین کاربران پی تی انقدر گزارش فیلترینگ رد کردن که بیخود و بیجهت زدن فیلترمون کردن !! دیگه هم جوابی برای باز شدنش بهم ندادن ! از اون موقع فهمیدم که نباید کسی بدونه داری چیکاری میکنی همون توی خفا کار کنی بهتره
هیچی:general601:شرمنده قصد جسارت به شما رو نداشتیم:general105:حالا دلیل منشن کردن 4 تا برنامه نویس و حرفه ای در زمینه وب و وب سایت و... برای سوال پیرامون فروش دوغ چیه؟
بازار یابی از دور که نگاهش میکنی خیلی خوبه اما وقتی واردش میشی سختههیچی:general601:شرمنده قصد جسارت به شما رو نداشتیم:general105:
بیشتر میخواستم با زدن سایت مقایسش کنم؟
پ.ن : اکثر وبمستر ها تو بخش بازاریابی دید خوبی دارند و تجربه های خوبی هم دارند.
داداش..تا حالا تو عمرم نه قارچ کفیر دیدم نه دوغشو خوردم..@l3est @aalireza567 @amir7310 , بقیه دوستان
میخواستم نظرتون در مورد یه چیزی بپرسم.
یه مدت در مورد قارچ(دوغ) کفیر تحقیق کردم(نه خیلی)
این قارچ رو همین بالا تو انجمن هم دارند میفروشن.
میگن دوغش خیلی خوبه و فواید خیلی زیادی داره.
من میگم یه کم از قارچ بگیرم و شروع کنم به فروش(به مغازه ها یا اوایل به همسایه ها)
نظرتون در مورد این چیه؟آیا میصرفه؟آیا دوغ رو اینجوری میخرن؟آیا این دوغ رو با قیمت نسبتا بالاتر از دوغ های شرکتی میخرن؟
کلا نظرتون رو بگید دیگه
هیچی:general601:شرمنده قصد جسارت به شما رو نداشتیم:general105:
بیشتر میخواستم با زدن سایت مقایسش کنم؟
پ.ن : اکثر وبمستر ها تو بخش بازاریابی دید خوبی دارند و تجربه های خوبی هم دارند.
بیا اینم جواب.داداش..تا حالا تو عمرم نه قارچ کفیر دیدم نه دوغشو خوردم..
ولی قارچ پرورش دادم..
شما اگه یه سالن یا خونه بزرگ سالن مانند داری...برو دوره اش رو ببین..یاد گرفتی یه دو تا بسته کمپوست قارچ بخر و تست پرورش بده
بعد یه کار و بار تجاری راه بنداز
---
من خودم 3 تا بسته کمپوست خریده بودم..کلی قارچ میداد هر روز
فقط اینو بگم که اصلا کار آسونی نیست و خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی کار سخت و حساسیه
باید تاریک باشه سالنت...دمای اتاق روی یک درجه ی خاص تنظیم باشه..رطوبت سالن رو تنظیم کنی + تهویه
----
ولی از اونطرف یک کسب و کار خوب و کارآفرینی کردی..
میتونی تجاریش کنی و کلی پول در بیاری
برا چی قارچ ها رو پس می گرفت؟میدونی کلا راهش چیه ؟ اگه نه یه مدت برا خودت و خانواده درست کن و دوستان و... تا کلا مسلط شی - کاربر بهرام که الان مدیر بازارچس قارچ کفیر میفروخت اولین بار اون بود من دیدم ! بعدش دوباره تاپیک زد گفت هر کی از من قارچ خریده برگردونه من ازش میخرم :دی خخخخخخ
خلاصه حتما یه داستانی داره توش :دی
قارچ کفیر گفت دیگه..قارچش هست الان تو نت سرچ کردمبیا اینم جواب.
طرف دوغ کفیر رو پرسیده ، دوستمون طرز پرورش قارچ رو توضیح داده :دی
منم همینو میگمقارچ کفیر گفت دیگه..قارچش هست الان تو نت سرچ کردم
ولی من پرورشش ندادم
قارچ دکمه ای فقط پرورش دادم..گفتم والا شاید بدرش بخوره:general307:
خداوکیلی اطلاعی در زمینه دوغ کفیر و قارچش ندارم...:general603:
بخدا رشتم مهندسی سازه هست بعدش زمینه فعالیتمم وبمستری و ترفند و آموزش های ابتدایی و متوسط کامپیوتر و موبایله:general310:
ولی پرورش قارچ خوبه:general304::general304::general304:..حتما پرورش بدید پول خوبی توشه..اگه سخت افزار و نرم افزارشو دارید:general210:
یکی از دوستان که اتفاقا مدیر یکی از همین درگاه هاست و معروف هم هستن نسبتا، میگفت به خاطر فرارهای مالیاتی هست....دلیل فیلتر شدن درگاه ها اخر مشخص شد ؟ یا نه ...
با این حال بازم تعداد درگاه های پرداخت روز به روز داره بیشتر میشه !
کسی میدونه بگه ماهم بفهمیم
کمه کهمنم همینو میگم
سوال در مورد قارچ پرسیدن ایشون بعد شما رو تگ کرده !
در ضمن نتیجه تماس های پی در پی با ایرانسل و فحش و بد و بیراه و....
http://www.speedtest.net/result/5518144081.png
من تا این سرعت رو به 100 مگابایت در ثانیه نرسونم بی خیال نمیشم. به من ربطی نداره فورجی همچین ظرفیتی داره یا نه باید بشه ...
در ضمن متوجه شدم اصلا منطقه ای که هستم فورجی نیست ! یعنی اصلا ایرانس تعهدی نداره برای فورجی ! ولی روش امیرخان رو پیش گرفتم ( فکر کن من گاوم و.... )
کلا فورجی من نباید وصل بشه که الان میشه خدا رو شکر. کیفیت هم خوب.
ولی 100 مگابایت هدف منه....
دقیقا یکی دو هفته قبل از اینکه این بام راه بیفته من اینترنت بانکشو ۶۰ تومن بود فک کنم پول دادم گرفتم هنوز کلیدش استفاده نشده بود که دیدیم بام رو راه انداختن! بام عالیه کاملتر و زیباتر از سامانه ی اینترنت بانکشونه ، دیگه از اونوقت زیاد از این اینترنت بانک استفاده نمیکنم چون بام هم همونکارا رو میکنه[emoji16]دوستان کسی تو سامانه بام..بانچ ملی عضو هست..یه اسکرین ازش بده ب ما ببینم خدماتش چیه؟
ممنون میشم
:general504:
مشکل ovh چیه؟رفقا ی vps نیاز دارم برای ی سایت با متوسط 5 هزار آی پی
حتما ssd باشه
کیفیت عالی + پشتیبانی عالی (قیمت در اولویت 3 به بعد هست)
حجم سایت حدود 40گیگ هست
کجارو پیشنهاد میکنید؟
از دست این سرورهای ovh و هتزنری کلافه شدم!