اگه کلا سایتت خارجیه..بزن تو کار گوگل ادسنس..خیلی درآمد داره..@amir7310 دوستان نظر بدن از چه سیستم تبلیغاتی استفاده کنم تا از این بازدید درآمد کسب کنم آی پی ها خارجین اکثرا
فکر نکنم بتونن رفع فیلتر کننکسی خبر داره؟
داداش مشکل اون نیست کهمگه قرار نبود داداش مرحوم محمد جوشنی سایت در دست بگیره؟
فقط پکیج کسب درآمدددد خخخخمن وقتی به رگ خواب ایرانی ها ایمان آوردم که یکیو دیدم( اول این شروع کرد بعد بقیه زدن تو کار فروشش) که میلیون ها پاپ اپ خرید برا اون کتاب آموزش مسائل ج..نسی . تازه وبلاگ هم زده بود که یه وقت پول پهنای باند نده:general707: فکر کنم هنوز از تعطیلات تو هاوایی برنگشته:general106:
مطمئنا یه چیزی جایگزین میشه. از جایگزین خبر ندارید ؟دوره ی شماره مجازی برای تلگرام دیگه تموم شد
کلا هر چی سایت رمان و چت روم هست رو قیلتر کردن و علتش رو میگن که باعث اشاعه فحشا میشه!مطمئنا یه چیزی جایگزین میشه. از جایگزین خبر ندارید ؟
داداش مرحوم محمد می گفت که سازمان مصادیق گفته باید همه رمان های داخل سایت حذف کنی که رفع فیلتر شه..داداش مشکل اون نیست که
مشکل اینه که سایت های رمان را واسه همیشه فیلتر کردن..نودهشتیا هم غولشون بود که شاخشو شکستن با اون همه کاربر و آی پی و اعتبار
درسته زحمت چندین ساله به باد میره ولی باید حذف میکرد و تبدیل میکرد به کتابخونه مجازی اینجوری لااقل اسم نودوهشتیا از بین نمیرفت .داداش مرحوم محمد می گفت که سازمان مصادیق گفته باید همه رمان های داخل سایت حذف کنی که رفع فیلتر شه..
به نظرم خوب شد به رحمت خدا رفت این روز نمی دید..
اره مثل 98ia.co ...بعضیا دارن خوب استفاده میکنن از اسم نود و هشتیا هر چند اونام قیلتر میشن ولی تا اون موقع براشون بد تموم نمیشه.
واقعا زحمت چندین ساله رو یک شبه ب فنا میدن...داداش مرحوم محمد می گفت که سازمان مصادیق گفته باید همه رمان های داخل سایت حذف کنی که رفع فیلتر شه..
به نظرم خوب شد به رحمت خدا رفت این روز نمی دید..
اره دقیقا کابراش بیشتر خانومن نوشتن که قالب جدیدتون خیلی خوبه تو نظرات فک میکنن همون سایت قدیمیه .اره مثل 98ia.co ...
واقعا زحمت چندین ساله رو یک شبه ب فنا میدن...
بنظر من همه رمان هارو حذف کنن و سایت را با عنوان تفریحی بیارن بالا ..حالا در کنارش میتوانند داستان کوتاه و شعر و ... هم بنویسن
هرچی بگذره..رتبه ی سایت نابودتر میشه
بنظر من بده یه قالب تفریحی واسش طراحی کنه// رمان ها رو هم پاک کنه..کاریش که نمیشه کرد و مجبوری تن بدی به این کار..حداقلش اینه که میتونه قصه و داستان (مثلا مجاز از نظر مصادیق) بنویسن کاربراش..داستان هم خیلی طرفدار داره..منم همین گفته شما رو بهشون گفتم ..
تازه گفتم دامین طوری طراحی شده مشکلی پیش نمی یاد...
کلا طرفدارای رمان 90% اونها خانومن..از دختر 13 تا خانوم 50 ساله همشون رمان مینوشتن تو نودهشتیا..یادش بخیر..منم اونجا یه دستی تو نویسندگی داشتم:general504:اره دقیقا کابراش بیشتر خانومن نوشتن که قالب جدیدتون خیلی خوبه تو نظرات فک میکنن همون سایت قدیمیه .
الان مدیر98ia.coهرچی می فرستی باید مدیر تایید کنه بعد نمایش داده میشه؟اره دقیقا کابراش بیشتر خانومن نوشتن که قالب جدیدتون خیلی خوبه تو نظرات فک میکنن همون سایت قدیمیه .
به اینا میگن لاشخور مجازیبعضیا دارن خوب استفاده میکنن از اسم نود و هشتیا هر چند اونام قیلتر میشن ولی تا اون موقع براشون بد تموم نمیشه.
ازچه نظر زحمت کشیده ؟واقعا زحمت چندین ساله رو یک شبه ب فنا میدن
ازچه نظر زحمت کشیده ؟
کاربر ها رمان ارسال می کردن اینم درج می کرد رو سایتش ..
درسته؟