روی سرور ایرانه نشون نمیدهکلا دامین قبلی رو ردایرکت کرده رو یه دامین دیگه فیلتر نشده این.
شوما به الکساش نگاه..میفهمید که فیلتره
روی سرور ایرانه نشون نمیدهکلا دامین قبلی رو ردایرکت کرده رو یه دامین دیگه فیلتر نشده این.
کلا دامین قبلی رو ردایرکت کرده رو یه دامین دیگه فیلتر نشده این.برای منم باز میشه.
داش امیر اینم خدمت شماروی سرور ایرانه نشون نمیده
شوما به الکساش نگاه..میفهمید که فیلتره
سایت دوستیها فقط چند بار از ما بک لینک گرفته اما از بقیه جاهارو نمیدونم.دوستیها حدود 4 سالی میشه داره با همین آدرس فعالیت میکنه. کاربر ثابت زیاد داشت ، پست هاشم که معمولا سریع تو ردیف اول سرچ گوگل قرار میگرفتن. حالا شاید بک لینک میگرفت. ولی این طور سایتها معمولا نیاز به بک لینک ندارن.
عجیبه..واس من اول فیلتر بود الکساش الان وا میشه :|کلا دامین قبلی رو ردایرکت کرده رو یه دامین دیگه فیلتر نشده این.
داش امیر اینم خدمت شما
با جیب پر بیای با جیب پر تر میریدوستان وضعیت کار تو نت ایران درچه قراره؟
خوبه؟
می دونم عالی که نیست...
بد؟
متوسط؟
به نظرشما در چه وضعیت هست ؟
{تا اونجا که من می دونم کسی از شغل خودش راضی نیست}
ولی واقعا بگین..
باتشکر..
جیب خالی بیای خالی تر میریبا جیب پر بیای با جیب پر تر میری
معلوم نیست چه خبره اصلن درجواب دوستمون که گفت درامد چطوره هیچی شب میخوابی صب میبینی زحمت چند سالت به باد رفته.کلا انگار خیلی دیگه وصل هستن چون یهویی الکسا رو باز کردند ( البته فیلترش رو هم باز کردن که در روال کمیته اصلا نیست مگر اینکه ... )
در هر صورت یا به پاپ آپ گیر میدن یا به ... من الان سایت میشناسم 200 تا دستور براش اومده ولی انگار نه انگار ...معلوم نیست چه خبره اصلن درجواب دوستمون که گفت درامد چطوره هیچی شب میخوابی صب میبینی زحمت چند سالت به باد رفته.
نمیدونم حتی اگه سایت هم نداشته باشید دیگه دوستان و نظراشون هستوضعیت نت ایران عالیه
درآمد بیشتر از کارگری و خرمالی بیرون
باتوجه به بازدید سایت قیمت خیلی بالاس . یه سایت با دوتابک لینک عرض یه ماه به این بازدید میرسه راحتچقدر تاپیک بلندی هست
یه سایت میخوام بفروشم قیمتی که گذاشتم میگن بالا هست
کسی میتونه رو سایتم قیمت بزاره و
برام بفروشه؟ دستمزدش هم محفوظ
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
همچین موردی برای من هم پیش اومده ...
نمیدونم، منم تازه دیدمعه ؟
کی اومده :|
برمم دانلود کنم ببینم
دوست عزیز شما سایتی که با بک لینک بالا اومده را با سایت من مقایسه میکنید؟باتوجه به بازدید سایت قیمت خیلی بالاس . یه سایت با دوتابک لینک عرض یه ماه به این بازدید میرسه راحت