یه اسکریپ راپید لیچ بریز روش بده به کاربرات حال کنن این 15 روزاره دیروز منتقل کردم..هاست دی ال که سرویس نداد..منم به نت افراز گفتم سرویس دادن
نتیجه گیری: اگه سرور مجازی قصد دارید بگیرید..حتما از دیتاسنتر معتبر تهیه کنید + سرور بدون وب سرور لایت اسپید کیفیت لازم نداره + کانفیگ نادرست سرور سایت رو در عرض یک هفته از عرش به فرش میاره
آخرش با کلی هزینه/ سرور رو 15 روز مانده به دوره تمدیدش تخلیه کردم
اره دیروز منتقل کردم..هاست دی ال که سرویس نداد..منم به نت افراز گفتم سرویس دادن
نتیجه گیری: اگه سرور مجازی قصد دارید بگیرید..حتما از دیتاسنتر معتبر تهیه کنید + سرور بدون وب سرور لایت اسپید کیفیت لازم نداره + کانفیگ نادرست سرور سایت رو در عرض یک هفته از عرش به فرش میاره
آخرش با کلی هزینه/ سرور رو 15 روز مانده به دوره تمدیدش تخلیه کردم
دوست منعزیز کارگر شرکت نفت زیر 6 میلیون نمی گیره این رو مطمئن باش
روز اول که می رن سر کار تو شرکت نفت بهشون می گن حق ندارید حقوق تون رو به کسی بگید حتی به زن تون !! در این حد که فیش حقوقی هر ماه تو پاکت بهشون می دن جوری که هیچ کس متوجه نشه
صنعت نفت چیزی هست که کل مملکت داره روش می چرخه اگر کوچک ترین اعتراضی بشه و مثلا کارگر ها اعتصاب کنن مملکت می خوابه به خاطر همین حقوق ها وحشتناک بالاست تا همه راضی باشن ، تازه امتیاز های خاص هم دارن که استفاده می کنن مثل هتل ، رستوران ها که طرف قرار داد هستن و مثلا هفته یک روز می رن استفاده می کنن
هاست دی ال که عالی بود برا من . سایت فیلم داشتم رو هاستشون , سرور دانلود هم ازشون داشتم . قابل مقایسه با هیچ جای دیگه نیست . پشتیبانی و کیفیت . شما که پر بازدیدی معمولا میدن دادا .
کانفیگ سرور دردسریه . اکثر سرور فروشا خودشون از کانفیگ سر در نمیارن .
دوست عزیز من شما که بحثی نداریم شما می گی 3 تومن می گیرهدوست من
مادر بند دختر دائی غلامحسین نوذری هستش (و کل خاندان ما شرکت نفت هستن البته بیشتر اقوام سمت مادری و برادرام پزشک و دندان پزشکن و نیازی به لابی کسی نداشتن) پس یک چیز میدونم که میگم
منم تو نت بیشتر در میارم تا برم زیر دست یک .....
من و شما درسته بحثی نداریم ولی کسی ممکنه بر اساس این بحث انتخابی داشته باشهدوست عزیز من شما که بحثی نداریم شما می گی 3 تومن می گیره
من می گم نه کم کمش 6-7 تومن کارگر می گیره حالا شما اقوام وزیر وزرا هستی من اطلاع ندارم اما در حد قوم و خیش خودم رو می دونم دارن چند می گیرن
نوش جونشون
خیلی کار بجائی کردین اما حواستون باشه که روبوت های گوگل رو محدود نکرده باشند. قبلا اینکار رو میکردن و یک سایت که طراحی و سئوش رو ما میکردیم مدادم ارور اکسس دنید کروال در وبمستر تولز میدادراستش من با اساتید مشورت کردم..گفتن سایتت رو تو ایران نیار...
بعدش هاست دی ال از اسم lk خوششون نیومد و سرویس بهم ندادن..پشتیبانیش هم خیلی بی اعصابه..برخلاف نت افراز که خیلی با حوصله و کامل پاسخ...
تصمیم داشتم یک سرور از دیتاسنتر لیزوب بگیرم...اما دیدم هزینه سرور + مدیریت سرور + وب سرور لایت اسپید و دایرکت دامین خیلی زیاد میشه..چیزی حدود 250 ت و اصلا به صرفه نیست..تصمیم گرفتم موقتا برم روی هاست اشتراکی نت افراز و دیتاسنتر OVH
فک کنم خیلی وقته شروع شده ولی سریال ها فقط سیستم نتفیلکس به ما میخوره یهویی همه اپیزود ها رو میده راحت نگاه میکنیم :general707:فصل 2 سریال Mr Robot کی اومده؟
چرا من تازه دیدم :general609:
عه ؟فصل 2 سریال Mr Robot کی اومده؟
چرا من تازه دیدم :general609:
دوستیها با چه روشی بالا بود؟صحت داشتن رو که داره. چون جزو بندهای مجرمانه هست. احتمالا تعداد پاپ آپ های فعالش زیاد بوده. ما 1 پاپ آپ داریم، الکسا سایت زیر 200 ایران تا الان مشکلی نداشتیم.
سایت دوستیها امروز فیلتر شد. کسی میدونه علتش چی بوده؟ الان فیلم ایرانی رو هم گیر میدن بذاری؟
دوستیها با چه روشی بالا بود؟
آمارش از کجا بود؟
دوستی ها برا من که فیلتر نیستصحت داشتن رو که داره. چون جزو بندهای مجرمانه هست. احتمالا تعداد پاپ آپ های فعالش زیاد بوده. ما 1 پاپ آپ داریم، الکسا سایت زیر 200 ایران تا الان مشکلی نداشتیم.
سایت دوستیها امروز فیلتر شد. کسی میدونه علتش چی بوده؟ الان فیلم ایرانی رو هم گیر میدن بذاری؟
http://www.doustiha.ir/دوستی ها برا من که فیلتر نیست
البته اینم بگم همین دامین قبلیشم برا من فیلتر نیست.http://www.doustiha.ir/
آدرس عوض کرده
سر سریال شهرزاد همه سایتها فیلتر شدن به جز دوستیها،الان فیلتر شدنش یکم عجیبه ولی فک کنم بخاطر فیلم های خارجیه که جدیدا میذاشت
برای منم باز میشه.البته اینم بگم همین دامین قبلیشم برا من فیلتر نیست.
کلا دامین قبلی رو ردایرکت کرده رو یه دامین دیگه فیلتر نشده این.برای منم باز میشه.