واقعا تاسف باره این وضعیت.پ.خ کن احتمال ۸۰ درصد بتونم پیدا کنم اگه در یکی دو ماه اخیر نخریده باشه
واقعا تاسف باره این وضعیت.پ.خ کن احتمال ۸۰ درصد بتونم پیدا کنم اگه در یکی دو ماه اخیر نخریده باشه
یه تومن؟!! من یکیو میشناختم 6 سال پیش میخواست وارد هر سایتی بشه بلد نبود انگلیسیشو بنویسه میرفت توی گوگل به فارسی اون سایتو مینوشت تا براش بیاد. اون موقع ماهی 10 تا 15 تومن درآمد داشت از اینترنت. (سیستم همکاری در فروش داشت).یه بنده خدایی رو میشناسم، هنوز ایمیلش رو با www. میزنه
ولی درآمد اینترنتیش به صورت خالص ماهی 1 تومنه
خیلی از این دست آدما دیدم که به صورت خیلی مزخرف درآمد میلیونی دارن
به نظرم هر چی اصولی تر کار کنی اولاش خیلی موفق نخواهی بود ولی بعدها ممکنه به نتیجه ای برسی یا نه
عحب خداوکیلی ملت بی خدایی داریم. اقا شاید ادرس دادی رفت طرف رو کشت .پ.خ کن احتمال ۸۰ درصد بتونم پیدا کنم اگه در یکی دو ماه اخیر نخریده باشه
ژانر 2 شب دیگه: جناب نجفی وارد می شود:general707:ژانر امشب : منم یکی رو میشناسم ...:general705:
من به شخصه نفهمیدم منظورتون چیست:general507:مهم نیست بلد باشند یا نه!!
مهم اینه افراد وارد به اینکارو بخدمت بگیرند و مدیریت درست داشته باشند.
چون تخصص شما مسائل دیگریست:android30:من به شخصه نفهمیدم منظورتون چیست:general507:
من به شخصه نفهمیدم منظورتون چیست:general507:
فکر نکنم امشب و فردا شب خبری باشهاین همسایه دیوار به دیوارتون هنوز نخوابیده؟
فکر نکنم امشب و فردا شب خبری باشه
شکایت که خیلی بچه بازیه...اخه بیداری به همین خاطر گفتم.به نظرم ازشون به به دلیل سلب اسایش شکایت کنی خیلی بهتره ساعت طبیعی بدنت رو به هم زدن تا این موقع بیداری.
پ.ن اینطوری که میگی امشب و فردا شب خبری نباشه به سر ماه داریم نزدیک میشم.یه وقت منطقه یک بارونی نباشه
شکایت که خیلی بچه بازیه...
باید به internet . ir گزارش بدم..بهشون از [email protected] ایمیل بدن تا مزاحمت نداشته باشن
والا تا ساعت 3 که گرفتار اینا هستیم...ساعت 5 هم یکی دیگه از همسایه هامون..ضبطشو میذاره دم پنجره واسه اذان صبح و مارو زابراه میکنه..
البته ضبط که چ عرض کنم..فکر کنم سیستم صوتیه..حتما 2 تا آمپلی فایر و 2 تا ساب وافر داره:general507:
جناب نجفی که عشقهشما که تو کار مقدس آموزش و ترفند هستی یه سوراخی ایجاد کن تو دیوار چند تا سکانس فیلم برداری کن برای اقای نجفی ارسال کن به صورت محصول تو وبلاگشون برای فروش بزارن
خودمم نفهمیدم چی گفتممهم نیست بلد باشند یا نه!!
مهم اینه افراد وارد به اینکارو بخدمت بگیرند و مدیریت درست داشته باشند.
آمازون –بزرگترین خرده فروشی آنلاین- که در تمام زمینهها از جمله تامین و چیدمان کالا تا تحویل سفارشات به مشتریان از پیشرفتهترین روشهای حال حاضر بهره میبرد و خود خالق بیشتر آن روشها است، حالا قصد دارد از طریق هلیکوپترهای بدون سرنشین نسبت به تحویل کالا به مشتریان در مدت زمان نیم ساعت اقدام کند.برای دوستانی که کار روباتیک انجام میدن :
https://landing.digikala.com/مسابقه-ربات-های-پرنده/
پ.ن : دیجیکالا ایلومیناتی
مشاهده پیوست 955242
اگه از یه سری مناطق و شهر های کشور بخواد عبور کنه که اصن نیازی به تفنگ نیسآمازون –بزرگترین خرده فروشی آنلاین- که در تمام زمینهها از جمله تامین و چیدمان کالا تا تحویل سفارشات به مشتریان از پیشرفتهترین روشهای حال حاضر بهره میبرد و خود خالق بیشتر آن روشها است، حالا قصد دارد از طریق هلیکوپترهای بدون سرنشین نسبت به تحویل کالا به مشتریان در مدت زمان نیم ساعت اقدام کند.
پ.ن:دیگه رفته ته توهم نمیدونه ملت ما هنوز برای یک اینترنت مسخره تو تنگنا هستند میخواد پهپاد بسازه مثلا رم ریدر بده ملت اگه تو راه با تفنگ بادی شکارش کنن
به این اخبار توجه نکن چون برای ما جهان سومی ها فقط یه رویاس برای خودشون میسازن که با این چیزا فرهنگشون سازگارهآمازون –بزرگترین خرده فروشی آنلاین- که در تمام زمینهها از جمله تامین و چیدمان کالا تا تحویل سفارشات به مشتریان از پیشرفتهترین روشهای حال حاضر بهره میبرد و خود خالق بیشتر آن روشها است، حالا قصد دارد از طریق هلیکوپترهای بدون سرنشین نسبت به تحویل کالا به مشتریان در مدت زمان نیم ساعت اقدام کند.
پ.ن:دیگه رفته ته توهم نمیدونه ملت ما هنوز برای یک اینترنت مسخره تو تنگنا هستند میخواد پهپاد بسازه مثلا رم ریدر بده ملت اگه تو راه با تفنگ بادی شکارش کنن
دوست عزیز کی خواست آدرس بده!!! لطفا زود قضاوت نکنیم!عحب خداوکیلی ملت بی خدایی داریم. اقا شاید ادرس دادی رفت طرف رو کشت .
اقای محترم اینی ک داری رو پاک کن این کارم نکن والله دامنت رومیگیره، خیلی کار کثیفیه
فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk