البته اونام تو فیلماشون زندگی نمی کنن...چه زندگی چرتی :| یه فیلم دیدم الان تموم شد پی بردم اونطرفیا دارن زندگی میکنن
ما داریم -*******ندگی میکنیم :|
دقیقا مثل فیلم های ما که طرف زنه میره رو تخت مرده هم رو کاناپه میخوابه بعد فرداش حامله میشه!!!!!!!!!!!!!!البته اونام تو فیلماشون زندگی نمی کنن...
زندگی واقعیشون با خیلی از فیلماشون فرق داره
شد تخصص آقای نجفی و وبلاگش:general307:دقیقا مثل فیلم های ما که طرف زنه میره رو تخت مرده هم رو کاناپه میخوابه بعد فرداش حامله میشه!!!!!!!!!!!!!!
قبول در مورد سئو و افزایش رنک و بک لینک از دارک وب (dark web ) و deep web میخوام مطلب بزارم:شد تخصص آقای نجفی و وبلاگش:general307:
----------
بیایید در مورد گوگل و سئو و سرور و سرویس دهنده وب بحرفیم:general504:
اقا دارک وب و دیپ وب فرق می کنه؟قبول در مورد سئو و افزایش رنک و بک لینک از دارک وب (dark web ) و deep web میخوام مطلب بزارم:
دوستان هرکی رفر از internet/ir خواست رودرواسی نکنه لینکش بزاره هر آی پی 40 پیت حلبی
قبول در مورد سئو و افزایش رنک و بک لینک از دارک وب (dark web ) و deep web میخوام مطلب بزارم:
دوستان هرکی رفر از internet/ir خواست رودرواسی نکنه لینکش بزاره هر آی پی 40 پیت حلبی
سلام@amir7310
دوستان راهی هست بشه فالور ها و فالو شده های یک پیج پریویت اینستاگرام رو دید؟
اکسپت نمیکنه طرف :دیسلام
بنظرم تا وقتی طرف شما رو اکسپت نکنه..نمیشه دید
برو دفتر خدمات . برای منم قطع شدهدوستان یه قبض موبایل با *733# پرداخت کردم.
که ثبت شد و کد رهگیری و اینا هم داد.
ولی امروز شماره موبایل پرداخت شده مسدود شد به دلیل عدم پرداخت.
پشتیبانی 733 هم که 02183333 هست زنگ میزنم قطعه و اصلا زنگ نمیخوره.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟
سیمکارتم هم یه طرفه شده
یه راهی داره . یه پیج 5 هزار فالوور داشته باش . بزن به اسم یه کافه ای . فست فودی چیزی .(حداقل بشناسه) بعد فالوش کن:general703:. البته من از اینکارا نمیکنم ولی بچه ها انجام دادن جواb داده :general705:اکسپت نمیکنه طرف :دی
وگرنه که مشکل نبود :دی
زندگی واقعیشون خیلی بهتر هست از فیلماشون. فقط کافیه چند وقت اون ور زندگی کرده باشی قشنگ متوجه میشی.البته اونام تو فیلماشون زندگی نمی کنن...
زندگی واقعیشون با خیلی از فیلماشون فرق داره
یه پیج میزنم به اسم یکی از فامیل هاشون که بشناسه بعد فالو میکنم :دییه راهی داره . یه پیج 5 هزار فالوور داشته باش . بزن به اسم یه کافه ای . فست فودی چیزی .(حداقل بشناسه) بعد فالوش کن:general703:. البته من از اینکارا نمیکنم ولی بچه ها انجام دادن جواb داده :general705:
یه راهی داره . یه پیج 5 هزار فالوور داشته باش . بزن به اسم یه کافه ای . فست فودی چیزی .(حداقل بشناسه) بعد فالوش کن:general703:. البته من از اینکارا نمیکنم ولی بچه ها انجام دادن جواb داده :general705:
ایووولیه پیج میزنم به اسم یکی از فامیل هاشون که بشناسه بعد فالو میکنم :دی
روش جالبیه :دی
شما الان اونبرید؟ یا اونجا زندگی کردین؟زندگی واقعیشون خیلی بهتر هست از فیلماشون. فقط کافیه چند وقت اون ور زندگی کرده باشی قشنگ متوجه میشی.
برادر بنده هم در سوئد و هم در فرانسه زندگی کرده.شما الان اونبرید؟ یا اونجا زندگی کردین؟