هاست دی ال از شبکه آسیاتک استفاده می کنهاسیا تک از کی تا حالا هاست میفروشه؟
http://www.asiatech.ir/مرکز-داده-ها
هاست دی ال از شبکه آسیاتک استفاده می کنهاسیا تک از کی تا حالا هاست میفروشه؟
ترافیک ماهیانه هاستشون بدرد عمشون میخوره اخرین پلنش 7 گیگ!!اسیا تک از کی تا حالا هاست میفروشه؟
این همه ربات نوشتی ازت بعیدهچک کردم چیزی دستگیرم نشد. اگه زحمتی نیست دلیلشو پ.خ کن
یعنی با یه همچین صفحه ای گوگل قراره ول کنه ؟
رم 3 گیگمگه میشه ادم تو وب باشه و اونم وب مستر ندونه وی پی اس چیه؟
منظورم اینه که لوکیشن سرور کجاس؟ میشه دانلود تورنت انجام بدیم سرور رو مسدود نمی کنن؟
در ضمن مشخصات رو هم بگید ( رم هارد سی پی یو )
سایتت وردپرسه؟ ثبت نامو ببند.ی مدت کاربرانی با ایمیل [email protected] شبیه این تو سایتم ثبت نام می کردند بعد دیدم تو نظرات ی عالمه اسپم اومده که بلاکشون کردم بازم اسم نویسی می کنن راهی نداره جلوشون رو گرفت؟
یه کاری بهت بگم کنترافیک ماهیانه هاستشون بدرد عمشون میخوره اخرین پلنش 7 گیگ!!
الان دیگه همه ی ISP ها زدن تو کار مرکز داده..اکثرا همشون دیتاسنتر دارن...های وب/پارس آنلاین/آسیاتک/شاتل/مبین نت هم داره که به قیمت خون پدرش میفروشه سرور رو:general310:
گلرنگ هم چند وقت پیش دیتاسنتر خودش رو افتتاح کرده بود و اطلاعیه جذب نیرو زده بودترافیک ماهیانه هاستشون بدرد عمشون میخوره اخرین پلنش 7 گیگ!!
الان دیگه همه ی ISP ها زدن تو کار مرکز داده..اکثرا همشون دیتاسنتر دارن...های وب/پارس آنلاین/آسیاتک/شاتل/مبین نت هم داره که به قیمت خون پدرش میفروشه سرور رو:general310:
راستش 100 تا 200 ت ارزش نداره سایت رو نابود کنم...خیلی سرور ایران رو بد تعریف میکنن..از چند تا پشتیبانی هاستینگ های بزرگ هم سوال کردم..گفتن نیار رو ایران..یه کاری بهت بگم کن
یه کم آمار سایتتو بیار بالا حالا به هر روشی شده یه مدت تو اون آمار نگهش دار
بعد درخواست بده واس اسپانسری آمارتو ببینن با کله اسپانسرت میشن
هرچند راضی نیستم از سرورای داخل ایران اما یه کم باهاشون سرو کله بزنی آپتایم خوبی هم میدن بهت فقط باید یه سری شرایطشونو انجام بدی تو سایتت اولیش قرار دادن لینک این سایت توسط فلانی میزبانی میشه و چند تا کار دیگه
واس من خودشون درخواست داده بودن اما به خاطر کوئری بالای دیتابیس بعد 4 ماه پشیمون شدن
گلرنگ هم چند وقت پیش دیتاسنتر خودش رو افتتاح کرده بود و اطلاعیه جذب نیرو زده بود
پ ن : گلرنگ دیگه همه کار میکنه:
مواد شوینده و بهداشتی
مواد خوراکی ( مثل آدامس بایودنت)
فروشگاه زنجیره ای کوروش
دانشگاه
تهیه و تولید فیلم و سریال
دیتا سنتر
و . . .
اون که آرهراستش 100 تا 200 ت ارزش نداره سایت رو نابود کنم...خیلی سرور ایران رو بد تعریف میکنن..از چند تا پشتیبانی هاستینگ های بزرگ هم سوال کردم..گفتن نیار رو ایران..
ایران همینه 99% مردمش شغل کاذب دارنگلرنگ هم چند وقت پیش دیتاسنتر خودش رو افتتاح کرده بود و اطلاعیه جذب نیرو زده بود
مواد شوینده و بهداشتی
فروشگاه زنجیره ای کوروش
دانشگاه
دیتا سنتر
و . . .
ولی یکی از بچه ها میگفت..یکم دیگه الکسات بیاد پایین..مجبورت میکنن بیایی ایران:general210:اون که آره
همون تو پ.خ یادت باشه یه چیزایی بهت گفتم
بعد اینکه جا داریم تا جا تو وختی اسپانسریتو قبول میکنن تعهد خدمات هم بهت میدن و اینکه هاست ایران اگه از جای درست باشه هیچ فرقی نداره ولی عوضش سرعت لودت که بره بالا میشه همون کاربرپسندتر که گوگل خیلی دوست داره
گلرنگ هلدینگه و طبیعی.گلرنگ هم چند وقت پیش دیتاسنتر خودش رو افتتاح کرده بود و اطلاعیه جذب نیرو زده بود
مواد شوینده و بهداشتی
فروشگاه زنجیره ای کوروش
دانشگاه
دیتا سنتر
و . . .
اون بچرو نشون بده یه کم به ما هم از اینا بگهولی یکی از بچه ها میگفت..یکم دیگه الکسات بیاد پایین..مجبورت میکنن بیایی ایران:general210:
حالا نمیدونم صحت داره یا نه
عجب..اون بچرو نشون بده یه کم به ما هم از اینا بگه
سرویسای خدماتی رو که مصرف پهنای باند داخلی داره میگن بیا ایران اونم مجبوری نیست بلکه انقد زیر پات میشینن وعده های عجیب میدن که خودت بیای وگرنه اجباری در کار نیست
برای مثال سرویسایی شیپور رو تا دلت بخواد اسپانسر و دیتاسنتر در انختیارش گذاشتن که بیاره رو ایران
بتونی از تبیان بهت اسپانسری بدن آپتایم 99% بهت میدن خیالت راحته
سیستم سایتت چیهی مدت کاربرانی با ایمیل [email protected] شبیه این تو سایتم ثبت نام می کردند بعد دیدم تو نظرات ی عالمه اسپم اومده که بلاکشون کردم بازم اسم نویسی می کنن راهی نداره جلوشون رو گرفت؟
اینم کاری که کرده یه جورایی مثل همون ربات هست !روبات چه ربطی داره به سایت نال!
=))))عجب..
داداش سرور مجازی رو از پنل هی خاموش روشن کنی..خراب نمیشه؟
15روز سرور بلا استفاده هست..حداقل بسوزونمش دلم خنک بشه
با این سایت کار کردی؟ولی یکی از بچه ها میگفت..یکم دیگه الکسات بیاد پایین..مجبورت میکنن بیایی ایران:general210:
حالا نمیدونم صحت داره یا نه
=))))
میخوای بسوزونیش ؟
با خاموش روشن نه خیلی از سرورا فایروالایی مخصوص این کار دارن
ولی خو یه کارایی میشه کرد یهو یه فشار خیلی زیاد بهش بیاری یه خورده زخم شه هرچند از جای خوبی گرفته باشی بازم جلوشو میگیرن
نکن عاقا نکککککن مگه .... داری
میگن چوب خدا صدا نداره میزنی میترکونی سرورو فردا از ویران خودرو ماشینتو گرفتی وسط راه یهو میبینی مسیرت عوض شدهداری میری سمت بهشت و هوریای بهشتی
نه والابا این سایت کار کردی؟
http://www.adchi.ir/