حالا جالبه که تبلیغاتم از گوگل گرفته مگه گوگل به کپی رایت گیر اساسی نمیده؟ این که کلا کارش نال شدست
یه چک کنید سایتشو متوجه میشید چرا گوگل کاری ندارهبا این تفاسیر سایت https://null24.net/ با رتبه 12000 جهان را شرح دهید. 5 نمره
پ.ن :
مشاهده پیوست 957297
پرشین رجیستردامین ای ار کجا خوبه ثبت کنم؟
نه ما آمار کله گنده ها رو نداریم مجبوریم بشناسیمشون چون اونا با ما ارتباط دارند نه ما با اوناچقدری زده بود به جیب ؟؟
از پستات معلومه آمار کله گنده هارو خوب داری:general703: تو چندتا از پستای دیگتم دیدم
خودت کی هستی ؟:general609::general705:
بده؟! کلیکی 230 تومن بدین اینتورک من دارم مفت و مجانی از سایت 400 ایران رفر میفرستم :general106:من از خدامه .:general705: همش هم میگه سایتتون رو بدید براتون از اینترنت براتون بازدید بفرستم
کنار کی ؟نه ما آمار کله گنده ها رو نداریم مجبوریم بشناسیمشون چون اونا با ما ارتباط دارند نه ما با اونا
خاک خورده نتیم دی:
الانم کنار یکی از همون کله گنده ها کار میکنم دی:
جناب نجفیکنار کی ؟
تنکسMR Robot
Better Call Saul
Friends
TBBT
اگه ندیدی.
سریال بیگ بنگ تئوری رو دانلود کن اگه بد بود بیا من 7گیگ بهت میدم7 گیگ حجم دارم که 5 شهریور تموم میشه :|
نمیدونم چجوری مصرفش کنم...نه به اون زمان که همش در به در حجم بودیم..نه حالا که نمیدونم چی دانلود کنم :|
به جایی رسیدم دارم آهنگ حامد پهلان و امید جهان دانلود میکنم که الکی هم شده حجم مصرف بشه..
پ.ن: ارسلان قاسمی هم اهنگ داده بیرون...فکر کنم باباش از خونه بیرونش کرده بوده که خواننده شده
این فاز موزیک هم مثل پاپ موزیک..هرکی از ننه باباش قهر میکنه اهنگشو میذاره...یکی نیست بهشون بگه داداش یه بخش درست کن فقط خواننده های تاپ رو بذار:general210:
قرار نشد لو بدی!!جناب نجفی
برو یوتیوب آموزش کانفیگ و نگهداری سرور(هر کنترل پنل و یا وبسرویسی دوست داری پیدا میشه) تا دلت بخواد زبان اصلی فیلمش هست7 گیگ حجم دارم که 5 شهریور تموم میشه :|
نمیدونم چجوری مصرفش کنم...نه به اون زمان که همش در به در حجم بودیم..نه حالا که نمیدونم چی دانلود کنم :|
به جایی رسیدم دارم آهنگ حامد پهلان و امید جهان دانلود میکنم که الکی هم شده حجم مصرف بشه..
پ.ن: ارسلان قاسمی هم اهنگ داده بیرون...فکر کنم باباش از خونه بیرونش کرده بوده که خواننده شده
این فاز موزیک هم مثل پاپ موزیک..هرکی از ننه باباش قهر میکنه اهنگشو میذاره...یکی نیست بهشون بگه داداش یه بخش درست کن فقط خواننده های تاپ رو بذار:general210:
میگم نگاه روشن پارس vps گرفته بودی؟ قیمتاش خوبه که با کانفینگ و دایرکت ادمین رایگان میده اره؟تنکس
فیلم ندوس:general504:
نگاه روشن پارس تایید نمیشهمیگم نگاه روشن پارس vps گرفته بودی؟ قیمتاش خوبه که با کانفینگ و دایرکت ادمین رایگان میده اره؟
قرار نشد لو بدی!!
میای مطلب میخونی نمکدونم میدزدی
والا من هروقت یوتیوب رفتم...موزیک ویدیو خارجی مشاهده نمودم بجای آموزش خارجی:general306::general306::general306:برو یوتیوب آموزش کانفیگ و نگهداری سرور(هر کنترل پنل و یا وبسرویسی دوست داری پیدا میشه) تا دلت بخواد زبان اصلی فیلمش هست
چندتا رو دانلود کن شاید خدا خواست یک روز بدردت خورد
اره..1 ماه و نیممیگم نگاه روشن پارس vps گرفته بودی؟ قیمتاش خوبه که با کانفینگ و دایرکت ادمین رایگان میده اره؟
چطوری تو یوتیوب موزیک ویدیو نگاه می کنیوالا من هروقت یوتیوب رفتم...موزیک ویدیو خارجی مشاهده نمودم بجای آموزش خارجی:general306::general306::general306: