starshop
Registered User
- نوشتهها
- 538
- لایکها
- 595
الزام که میدونم اما فقط پوسته خالی بعضا دیده شدهالان همه ماشینا ملزم داشتن ایربک هستن..حتی پراید ها هم ایربگ میزارن
همون باید فیوز ایربگ رو در بیارم
الزام که میدونم اما فقط پوسته خالی بعضا دیده شدهالان همه ماشینا ملزم داشتن ایربک هستن..حتی پراید ها هم ایربگ میزارن
همون باید فیوز ایربگ رو در بیارم
داداش بنظرت ..این افت بازدید و الکسا میتونه دلیلش استفاده از آمارگیر های استت باشه که کد های مخرب رو لود میکرده؟الزام که میدونم اما فقط پوسته خالی بعضا دیده شده
سلامداداش بنظرت ..این افت بازدید و الکسا میتونه دلیلش استفاده از آمارگیر های استت باشه که کد های مخرب رو لود میکرده؟
البته من اخطاری نداشتم
کلا مطلبی که درش محتوای کرک شده یا غیر قانونی معرفی شده باشه در صورت شکایت گوگل اخطار میدههاست دانلودمو برای ای پی ایرانی فقط باز گذاشتم
ولی باز از گوگل وبسمتر اخطار کپی رایت دریافت کردم
چکار کنم دارم دیونه میشم دیگه :|
کلا مطلبی که درش محتوای کرک شده یا غیر قانونی معرفی شده باشه در صورت شکایت گوگل اخطار میده
و اگر شکایت ها خیلی زیاد بشن هم کلا از نتایج حذف میشه
البته سایت هایی ایرانی معروف در زمینه دانلود نمی دونم چیکار کردن که تا الان نه تنها حذف نشدن بلکه در نتایج گوگل بالاترین هم هستن
vip کن لینکات مخفی میشه دیگه گوگل دسترسی نداره اخطار نمیادیکی میگفت هاست دانلود برای ایرانیا دسترسی بزاری دیگه اخطار نمیگیری ولی الان باز امروز صبح اخطار برام اومده دیگه نمیدونم چکار کنم امارم خوب میشه باز یه اخطار میگیرم اعصابم بهم میریزه
کسی راهی چیزی بلده که اخطار نده
والا هزار تا سایت در زمینه فیلم هستن که معروفن اونا چطوری اخطار نمیگیرن من موندم
یه وی پی اس بگیرید فقط برای همین کاراتون خیال خودتون رو راحت کنید.هات اسـپات شیلد از نظر امنیتی مشکلی نداره ؟
برای چک کردن گوگل آنالیتیک میخوام استفاده کنم :|
یه وی پی اس بگیرید فقط برای همین کاراتون خیال خودتون رو راحت کنید.
یکی از سایتهای مشهور رو میشناسم رو سیستمش رو نگاه کنی انگار نه انگار این طرف وب مستره و ماهی 10-15 میلیون از سایتش درآمد داره و کارش وب مستریه. هیستوری مرورگرش هم پاک پاک. کل کاراشو با وی پی اس انجام میده . خودش مدیریت می کنه نویسنده و... داره.
جایی که فایل تورنت رو بشه مستقیم کرد میشناسید؟ فایل حجمش بالاس .
بعدا میخوام لینک هام رایگان باشه میشه؟vip کن لینکات مخفی میشه دیگه گوگل دسترسی نداره اخطار نمیاد
خیلی ممنونhttp://bitso.ir/
تا یه گیگ رایگان ه
سلام
خیر الان بازیهای المپیک بود و مردم مشغول چیزهای دیگه بودن
اما طبیعتا تفاوتی بین فرانسه و هاست آمریکا بود که قبلا هم عرض کرده بودم
پ.ن:فکر میکنید کدهای سیستم های کلیکی که میزارید خیلی بهتر از این های استت بدبخته؟!
+
یک نکته هم اضافه کنم های استت و نمونه های مشابه خیلی باهوش تر از این چیزها عمل میکنند بعنوان مثال نمایش این کدها رو برای روبوت و آی پی گوگل محدود میکنند و خاص کشورهای پیشرفته مثل ایران میکنن چون میدونن کشورهای عقب افتاده غربی به کوکی هم اهمیت میدن چه برسه کد مخرب
باید از اسکریپ های vip استفاده کنی ، اره میتونی با اونا بگی رایگان باشهبعدا میخوام لینک هام رایگان باشه میشه؟
حالا جالبه که تبلیغاتم از گوگل گرفته مگه گوگل به کپی رایت گیر اساسی نمیده؟ این که کلا کارش نال شدستبا این تفاسیر سایت https://null24.net/ با رتبه 12000 جهان را شرح دهید. 5 نمره
پ.ن :
مشاهده پیوست 957297
گوگل ادسنس فقط اولین سایتی رو که بهش معرفی میکنی باید شرایط لازم رو داشته باشه اگر اون سایت اولی تایید شد ، سایت های بعدی هر چی باشن نیاز به تایید گوگل نیستش و میتونی کداشو بزاری ، این رو هم تا زمانی که کسی ریپورت نده ، گوگل ادسنس بررسی نمیکنه و درآمد داشته باشه بهش میدهحالا جالبه که تبلیغاتم از گوگل گرفته مگه گوگل به کپی رایت گیر اساسی نمیده؟ این که کلا کارش نال شدست