AhangCity.CoM
Registered User
شما ها تو کدوم کشور زندگی می کنید که یوتیوب باز میشه براتون
والا بخدا برا ما با فیلترشکن هم باز نمیشه :|
برای ما آپارات هم به زور باز میشه چه برسه به یوتیوب!شما ها تو کدوم کشور زندگی می کنید که یوتیوب باز میشه براتون
سه روزه یه تیکت دادم به زرین پال هنوز در حال بررسیه!
طرف میگه رفتم ازت شکایت کنم اینا هنوز دارن بررسی میکنن
حالا وقت ثبت نام 5 دقیقه نمیشد جواب میدادنا.
من الان با این سایت rtl-theme.com چه کنم
یک ماهه یه قالب ناقص انداختن به ما هم خود طراح و هم خود مدیرت اصلی قبول کردن پول ما رو پس بدن اما هر روز امروز و فردا میکنن
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
دوزتان ساعاتی پیش پروژه منحوس اینترنت ملی کلید خورد
با این شرایط وضع به چ صورت خواهد شد؟
گویا اینترنت جهانی رو هم قراره دسترسیش به واسطه شبکه ملی باشه و عملا قیلترشکن ها از رده خارج می شن
پ.ن : سخن بزرگان ؛ ک/ یر تو اینترنت و هرچی هست
اره دیگه کلا اینترنت جهانیم تحت کنترلشون در میاد هر جا دوس دارن دسترسی میدن با این وضع با اینترنت خطی دیگه نمیشه یوتیوب و امثال اینها رو دید
اینترانت ملی قبلا هم به نوعی فعال بوده فقط تو یه سری سازمان ها مورد استفاده قرار میگرفته الان فقط عمومی میخوان فعالش کنندوزتان ساعاتی پیش پروژه منحوس اینترنت ملی کلید خورد
با این شرایط وضع به چ صورت خواهد شد؟
گویا اینترنت جهانی رو هم قراره دسترسیش به واسطه شبکه ملی باشه و عملا قیلترشکن ها از رده خارج می شن
پ.ن : سخن بزرگان ؛ ک/ یر تو اینترنت و هرچی هست
تو همونی هستی که به جوات قالب ناقص انداختی؟
پ ن: شماره ندارن مگه که زنگ بزنی؟
خودشه :general106:
پ ن: با ذکر منبع و اجازه از شما از اسم چنگیز وب هاستینگ استفاده کرده و در امضای خود چنگیز وبمستر را به کار بردم.
خیر باز نمیشه.دوستان این سایت براتون باز میشه
tarlog.com
این مورد رو دقیق نمیشه گفت
چون به خیلی چیز ها منجمله حجم عکس ها، حجم مطالب و... بستگی داره
مثال همین قسمت برش خودکار تصاویر توسط وردپرس ... ممکنه سایزی ک در تنظیمات وارد کردید بزرگ باشه و طبیعتا حجم بیشتری هم اشغال کنه
در کل حجم دیتابیس چیزی حدود 50 مگ و بصورت کلی شاید 200 مگ تا 1 گیگ باشه (البته در صورتی ک افزونه کش یا همچین چیزی هم استفاده کنید، این حجم بیشتر هم میشه)
بستگی داره در دیتا بیس چی نگه میدارید(منظورم آمارهای کلان هست) اما با این تفاسیر 500 مطلب حجم بک آپ دیتابیسش در حد کیلوبایت هست
500*2*100= تهش 100 مگ عکس
اما بک آپ کلی ممکنه 1 ترابایت هم باشه؟!!!
پ.ن: دیدم که میگم طرف ارور رو نبسته و نزدیک 900 گیگ ارور ساخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داخل ساب دامنه یه فایل robots.txt بسازید و کد زیر رو رو داخلش بزاریددوستان بهترین راه برای جلوگیری از ایندکس یه سابدامین چیه؟؟
User-agent: *
Disallow: /