کیفیتش داغونه عمو هنوز نگیر.Jason Bourne 2016 اومد:general707:
ارزشش رو داره من زدم داره دانلود میشهکیفیتش داغونه عمو هنوز نگیر.
کیفیت خویش هم بیاد میگیرم.کلا با این کیفیت فیلم نمیچسبه فیلم به این خوبی داغون نکن بزا حداقل web-dl بیاد
ممنون از ادب شما.همین شیرین عقل هایی مثل شما هستن که این کلاه بردارها رو پررو میکنن
طرف کلاه ملت رو برمیداره بعد میگی سرت میاد
اظهار نظر نکن شما
داداش خودتو ناراحت نکن:general504::general504::general504:واقعا یک سری ها به شدت ادب رو خوردن و حیا رو قی کردن
اینها نشانه های....
اگه خیلی ضروریه subscene سر بزن پیدا نکردی دو سه تا نمونه پیدا کن هماهنگ ام نباشن با km درستش کن اختلافشوکیفیت خویش هم بیاد میگیرم.
زیرنویس هماهنگ که اصلا نیست براش
اتفاق اخیر که یک نمونه است...داداش خودتو ناراحت نکن:general504::general504::general504:
اصلا اهمیت نده:angrybirds5::angrybirds5:
باید طرفت رو شناسی و هرکسی رو باید مثه خودش باهاش حرف بزنی . بعد به من میگی چرا تیکه میندازی فلان:general705:واقعا یک سری ها به شدت ادب رو خوردن و حیا رو قی کردن
اینها نشانه های....
اصلا بی ادبی مقابل بی ادبی رو قبول ندارم.باید طرفت رو شناسی و هرکسی رو باید مثه خودش باهاش حرف بزنی . بعد به من میگی چرا تیکه میندازی فلان:general705:
اگر تمایل داشتید تیکت بزنید به بخش فروش ، اطلاعات سایت رو بدید بررسی بشه. یک هفته سرویس تست از هر پلنی خواستید تقدیم میشه تا کیفیت رو بررسی کنید.دوستان هاستینگ خوب چی سراغ دارید؟؟ نت افراز بخاطر کپی رایت سرویس ovh رو مسدود کرد الان انتقال دادم به سرویس ایران نت افراز ولی پهنای باندش خیلی کمه
اگه هاستینگ خوب سراغ دارید ممنون میشم بگید،کیفیت و قیمتشم در حد همین نت افراز باشه
از مشتری هاتون هستم،فک کنم هزار باری بهتون تیکت دادم کلی زحمت دادم بهتون فقط بخاطر کپی رایت مشکلی پیش نمیاد؟ این شاکی لعنتی هم از dmca اقدام کرده هم ممکنه از داخل شکایت کنه :| واسه هاست ایران مشکلی پیش نمیاد؟ یه سوال دیگه هم داشتم اینه که بالاخره فرق این لوکیشن های مختلف چیه ایران خوبه یا نه؟؟ اگه زحمتی نیست مزایا و معایب هر کدوم رو بگیناگر تمایل داشتید تیکت بزنید به بخش فروش ، اطلاعات سایت رو بدید بررسی بشه. یک هفته سرویس تست از هر پلنی خواستید تقدیم میشه تا کیفیت رو بررسی کنید.
از ایران ، ایسلند و آلمان قابل ارائه است.
لوکیشن ایران = نابودی سایت!از مشتری هاتون هستم،فک کنم هزار باری بهتون تیکت دادم کلی زحمت دادم بهتون فقط بخاطر کپی رایت مشکلی پیش نمیاد؟ این شاکی لعنتی هم از dmca اقدام کرده هم ممکنه از داخل شکایت کنه :| واسه هاست ایران مشکلی پیش نمیاد؟ یه سوال دیگه هم داشتم اینه که بالاخره فرق این لوکیشن های مختلف چیه ایران خوبه یا نه؟؟ اگه زحمتی نیست مزایا و معایب هر کدوم رو بگین
این سوال بزرگ واسم پیش اومده که چرا اکثر سایت های بزرگ لوکیشن سرورشون ایرانه:general507:لوکیشن ایران = نابودی سایت!
مخصوصا برای سایت هایی ک عمده بازدیدشون از گوگل هست
کیفیت و پورت اینترنت ایران خیلی مزخرف تر از این حرفاست! و همین باعث میشه ربات در اکثر مواقع ب سایتتون دسترسی نداشته باشه یا سرعتش پایین باشه
حالا بگذریم ک اکثر مواقع گیت وی بین المللی به مشکل میخوره و دسترسی سرور یا هاست از خارج کلا قطع میشه
البته شما میتونی فقط هاست دانلودت رو ب ایران انتقال بدی، در این صورت مشکلی پیش نمیاد
بستگی داره در دیتا بیس چی نگه میدارید(منظورم آمارهای کلان هست) اما با این تفاسیر 500 مطلب حجم بک آپ دیتابیسش در حد کیلوبایت هستدوستان یه سایت خبری با 500 تا مطلب (هرکدوم میانگین دو عکس دارن) حجم کلی بک آپش چقدر باید بشه حدودا ؟