اگر براتون مهمه که ایندکس بشند بله فقط 66. رو اضاف کنیدیعدا ای پی های موتور های جسجوگر مثل گوگل ... اضافه کنم یا نه
اگر یادتون باشه عرض کردم حیف سایتتون هست بیارید اینجور جاها(از نظر رشد و پیشرفت در گوگل)الکسای من تو چن روز 100 تا افت کرده...
خدا پدر اون سرورمجازیو بیامرزه با وبسرور آپاچیش
الان روی نت افراز هستم الماس 2//ولی تصمیم دارم تا چند روز دیگه بدون واسطه سرورمو تهیه کنم
ابتدا ثبت نام میکنید و هزینه هم پی میکنید(تائید نشید پی بک میزنن) ضمنا میتونید شناسنامه رو ببرید دادگشتری و ترجمه رسمی کنید اونم فکر میکنم قبول میکنند خواستین تا از گفتگوی آنلاینش بپرسم الان آف هستندعجب من بدشانسم...
میگن واسه تهیه سرور به صورت مستقیم از لیزوب..باید پاسپورت داشته باشی و داستان داره//
خیلی این دیتاسنتر رو از نظر کیفیت تعریف میکنن همه//خیلی مشتاقم ازش سرور بگیرم...
دوستان شما قضیه این پاسپورت رو میدونید؟// اخه موقع سرویس که مشخصات رو وارد میکنی چنین چیزی نمیخواد
توی وب پارسی بلههنوز هم میشه با ایجاد کمی تغییر در مطلب کپی شده ، گوگل رو دور زد ؟
پارس پک، لیزوب ارائه می ده.عجب من بدشانسم...
میگن واسه تهیه سرور به صورت مستقیم از لیزوب..باید پاسپورت داشته باشی و داستان داره//
خیلی این دیتاسنتر رو از نظر کیفیت تعریف میکنن همه//خیلی مشتاقم ازش سرور بگیرم...
دوستان شما قضیه این پاسپورت رو میدونید؟// اخه موقع سرویس که مشخصات رو وارد میکنی چنین چیزی نمیخواد
اسپمرا که اصلا مطلبو تغییر نمیدن،چطور گوگلو دور میزنن :|هنوز هم میشه با ایجاد کمی تغییر در مطلب کپی شده ، گوگل رو دور زد ؟
تا چه حد تغییر کافیه تا حتی اگه ریپورت بدن گوگل متوجه نشه و مطلب رو کپی در نظر نگیرهتوی وب پارسی بله
هیچ وقت خودت سرور تهیه نکنالکسای من تو چن روز 100 تا افت کرده...
خدا پدر اون سرورمجازیو بیامرزه با وبسرور آپاچیش
الان روی نت افراز هستم الماس 2//ولی تصمیم دارم تا چند روز دیگه بدون واسطه سرورمو تهیه کنم
امار فا واقعا سیستمش عالیهآمارفا عالیه
همیشه از تغییر دادن مطلب متنفر بودم لامصب زحمتش از زدن یه مطلب اختصاصی بیشترههنوز هم میشه با ایجاد کمی تغییر در مطلب کپی شده ، گوگل رو دور زد ؟
هیچ وقت خودت سرور تهیه نکن
همیشه به ی هاستینگ بگو برات سرور بخره چون اخرش هم نیاز به پشتیبانی داری هم اینکه مشکلات و ایمیل هایی که دیتاسنتر بت می زنه رو باید بلد باشی چی جواب بدی نزنن سرورت رو شیفت دلیت کنن
دقیقا سرور برا چی می خوای که اینقدر سویچ می کنی؟غیر از هاست کار دیگه ای می کنی با سرور؟
کارت + بودجه ات رو بگو تا بهترین سرور رو خودم بت بگم تضمینی
امار فا واقعا سیستمش عالیه
پ.ن : کسی امارگیر به غیر از گوگل می شناسه که https رو هم ساپورت کنه؟ چون اکثرا فقط http رو می تونن بشمارن و با اس اس ال مشکل دارن
اگر کسی می شناسه بگه
همیشه از تغییر دادن مطلب متنفر بودم لامصب زحمتش از زدن یه مطلب اختصاصی بیشتره
اما اره گوگل برا زبون فارسی هنوز ایراد زیاد داره یکیش همین ، شما اصلا نیاز نیست نگران باشی ، سایت شما که از سایت های موزیک متنش کپی تر نیست
همه شون عین همن همه هم بالا
شما تازه ویرایش هم می کنی
خوب همینه دیگه اصلا ملاک گوگل تو وب فارسی بیشتر به سمت قدرت سایت هاست تا کپی رایت و کیفیت مطلبمن شنیدم مثلا 80 درصد مطالب سایتت اختصاصی باشه ، 20 درصد کپی و سایتت هم معتبر باشه گوگل کاری نداره و مهم نیست
ولی الان دیدم سایت برترین ها قسمت آشپزی ، تقریبا همه مطالبش ظاهرا کپی از سایت های مختلفه ، فقط اولش مینویسه سایت فلان : مطلب کپی
بدون هیچ تغییری ، و این مطالبش ار سایت منبع هم بالاتر میاد ، حتی سایت منبع تو گوگل پیدا نمیشه!
صرفا با کپی به جایی نمیرسی همین سایت برترینهام چن میلیون اسکریپتشه که سئوش خیلی خوبه کلی ام خرج کرده تا به اینجا رسیده .من شنیدم مثلا 80 درصد مطالب سایتت اختصاصی باشه ، 20 درصد کپی و سایتت هم معتبر باشه گوگل کاری نداره و مهم نیست
ولی الان دیدم سایت برترین ها قسمت آشپزی ، تقریبا همه مطالبش ظاهرا کپی از سایت های مختلفه ، فقط اولش مینویسه سایت فلان : مطلب کپی
بدون هیچ تغییری ، و این مطالبش ار سایت منبع هم بالاتر میاد ، حتی سایت منبع تو گوگل پیدا نمیشه!
من 1 ساعت گذاشتم.یدونه 125*125.به صورت شناوربچه ها کسی اینجا با کلیکس کار میکنه؟
قیمت و پرداخت و کیفیتش چطوریه؟
برای من که سرعتش داغونه. مجبور شدم فایل انجینش رو از سایت خودم لود کنم
آره اصن معلوم نیس بر چه اساسی درآمد رو حساب میکنهمن 1 ساعت گذاشتم.یدونه 125*125.به صورت شناور
دیدم 30-40 ت شد موجودیمورش داشتم..گفتم الان میگن تقلب کردی و پولمو نمیدن
خب 30-40ت رو درخواست واریز بزنید ببینید پرداخت میکنن ؟من 1 ساعت گذاشتم.یدونه 125*125.به صورت شناور
دیدم 30-40 ت شد موجودیمورش داشتم..گفتم الان میگن تقلب کردی و پولمو نمیدن
من توی یکی از سایتهام گذاشتم یکی دو هفته ای میشه اما هنوز به سقف پرداخت نرسدیم.بچه ها کسی اینجا با کلیکس کار میکنه؟
قیمت و پرداخت و کیفیتش چطوریه؟
برای من که سرعتش داغونه. مجبور شدم فایل انجینش رو از سایت خودم لود کنم
حداقل باید 50 ت باشه تا بتونی درخواست بدی.خب 30-40ت رو درخواست واریز بزنید ببینید پرداخت میکنن ؟
پرداخت مبلغ ۲۵۰ تومان برای هر کلیک نشان دهنده ی عزم کلیکس برای برقراری یک تفاهم سودمند و یک همکاری مداوم و پایدار است .من توی یکی از سایتهام گذاشتم یکی دو هفته ای میشه اما هنوز به سقف پرداخت نرسدیم.