الان بزگترین معضل و دغدغه وبمسترهایی که سایتشون بازدید نسبتا خوبی داره همین پیدا کردن یه هاستینگ متاسب هست.دوستان یه هاستینگ بگید خوب باشه سایتم رو میهن وب هاسته ولی بازدیدم بالا رفته حس میکنم کم میاره سرورش
یه هاستینگ خوب بگید که سرعت و همه چیش خوب باشه
دوستان زدن ساعتی 5 مطلب ( یعنی 120 مطلب حدودا در روز )
باعث اسپم شدن نمیشه؟
پست ها همگی حالت اختصاصی دارن و نمونه اش داخل سایت های دیگه اکثرا پیدا نمیشه یعنی موضوع سایت جوری هست که ترکیب چند مطلب هست
یاد روزای اول خودم افتادمدوستان زدن ساعتی 5 مطلب ( یعنی 120 مطلب حدودا در روز )
باعث اسپم شدن نمیشه؟
پست ها همگی حالت اختصاصی دارن و نمونه اش داخل سایت های دیگه اکثرا پیدا نمیشه یعنی موضوع سایت جوری هست که ترکیب چند مطلب هست
یاد روزای اول خودم افتادم
روزی 6 تا ترفند میزدم//
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد..سایت پاپ موزیک کلی پست میزنه در روز
الان مشکل پیش اومده که عذر نویسنده هارو خواستم ..مجبورم روزی سه تا 4 تا پست بزنم
تبلیغات پاپ آپ ورداشتم...دیگه نمیوتونم ساپورت مالیشون کنم..چی شده که زدی اخراج کردی :|
تبلیغات پاپ آپ ورداشتم...دیگه نمیوتونم ساپورت مالیشون کنم..
بعدش پست هاشون از گوگل رتبه نمیگرفت...هرچی بازدید میاد از پست های خودمه//
عمر دامین حدود 6 سال هستعمر سایت چند روز سال هست؟
فک نکنم مشکلی پیش بیادیاد روزای اول خودم افتادم
روزی 6 تا ترفند میزدم//
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد..سایت پاپ موزیک کلی پست میزنه در روز
الان مشکل پیش اومده که عذر نویسنده هارو خواستم ..مجبورم روزی سه تا 4 تا پست بزنم
عمر دامین حدود 6 سال هست
اما سایت حدود 2 ماه ، که تقریبا یک ماه هر روز مطلب گذاری شده اما الان می خوام سرعت رو زیاد کنم
فک نکنم مشکلی پیش بیاد
چون مطلب هاش اختصاصی هستن
امار اشتباساولین وبلاگ پربازدید بیان
http://nemonesoal.blog.ir/
چهارمین :
http://newclip.blog.ir/
حالا آخرین مطالبشون رو نگاه کنید
یه جوری پست بزن که بتونی ادامه بدی. اولش روزی انقدر پستی برنی و بعدا نتونی وکمترش کنی ممکنه آسیب بزنه به سایت.دوستان زدن ساعتی 5 مطلب ( یعنی 120 مطلب حدودا در روز )
باعث اسپم شدن نمیشه؟
بحث خستگی و ... نیستیه جوری پست بزن که بتونی ادامه بدی. اولش روزی انقدر پستی برنی و بعدا نتونی وکمترش کنی ممکنه آسیب بزنه به سایت.
کلا فکر نکنم تعداد پست باعث اسپم شدن شه کیفیت مطالب که ممکنه باعث این اتفاق شه.دوستان زدن ساعتی 5 مطلب ( یعنی 120 مطلب حدودا در روز )
باعث اسپم شدن نمیشه؟
اتاق فرمان اشتباه می کنهاز اتاق فرمان اشاره میکنن سایت شیروانی هک شده .