همه میتونن برن سمت هاست دی ال اما مهم اینه که در حال حاضر هاست دی ال سمت کسی نمیاد!داداش میگم بازم رفتی سمت هاست دی ال؟
همه میتونن برن سمت هاست دی ال اما مهم اینه که در حال حاضر هاست دی ال سمت کسی نمیاد!داداش میگم بازم رفتی سمت هاست دی ال؟
زمان دقیقی نداره ممکنه سه روزه رفع بشه ممکنه دو ماه هم طول بکشه. ولی برای سرعت بخشیدن تماس بگیر.دوستان رفع فیلتر کردن یک سایت موزیک حدودا چقدر طول میکشه ؟
امکانش هست اصلا رفع فیلتر نشه ؟
ممنون محمد جان، بعد اینکه میگن برات سابقه میشه و ...زمان دقیقی نداره ممکنه سه روزه رفع بشه ممکنه دو ماه هم طول بکشه. ولی برای سرعت بخشیدن تماس بگیر.
امکان این که کلا رفع نشه هم وجود داره ولی کم. اگر راه بیای باهاشون و حذف کنی مطالبی که میگن رو رفع میشه.
سایت فیلم بوده یا موزیک؟ممنون محمد جان، بعد اینکه میگن برات سابقه میشه و ...
حرفای الکیه ؟ یا واقعیت داره
داداش اسامی سایت هاتو گذاشتی تو امضا....واست از اینترنت.آی آر ریفر نمیاد؟:general206:همه میتونن برن سمت هاست دی ال اما مهم اینه که در حال حاضر هاست دی ال سمت کسی نمیاد!
سوء سابقه فقط وقتی درست میشه که بری زندانممنون محمد جان، بعد اینکه میگن برات سابقه میشه و ...
حرفای الکیه ؟ یا واقعیت داره
منظورت رو متوجه نشدمدوستان تعداد مطالب یه یک صفحه تاثیر تو نتایج گوگل داره ؟
توپ توپ میاد. اصلا الکسای سایتهای من با اونا داره هر روز بهتر میشه!داداش اسامی سایت هاتو گذاشتی تو امضا....واست از اینترنت.آی آر ریفر نمیاد؟:general206:
مثلا صفحه اصلی یه سایت 20 تا مطلب داشته باشه این چه تاثیری تو نتایج گوگل میزاره ؟منظورت رو متوجه نشدم
تعداد مطالب به یک صفحه یعنی چی؟
دقیقا منظور من همون مورد اخری بود، حالا فهمیدم داستانوسوء سابقه فقط وقتی درست میشه که بری زندان
حتی بازداشتگاه هم اگه بری برات سوء سابقه نمیزنن
ولی به احتمال زیاد توی پلیس و فتا و اینا برات پرونده درست میکنن
تا دفعه بعدی اگه مشکلی به وجود اومد به سابقه ت نگاه کنن
کسی از دوستان نظری نداره ؟ و یه سوال دیگه تعداد لینک های صفحه اصلی سایت بین 200 و 300 باشه خوبه یا بده ؟مثلا صفحه اصلی یه سایت 20 تا مطلب داشته باشه این چه تاثیری تو نتایج گوگل میزاره ؟
اصلا مهمه ؟
خودت هرچی مطلب که به نظرت غیر مجازه رو حذف کن تا بفهمن قصد همکاری داری، ریدایرکت هم نکن اصلا. بعدم که نمونه مطالب غیر مجاز رو بهت گفتن سریع کامل پاکشون کن بعد اگه مشکلی نباشه نهایت 2-3 هفته ای رفع فیلتر میشه.دوستان رفع فیلتر کردن یک سایت موزیک حدودا چقدر طول میکشه ؟
امکانش هست اصلا رفع فیلتر نشه ؟
هاست و دامین رو همون 4 روز پیش سفارش دادم :| الان یعنی پیشرفت خوبیه؟؟ به خودم امیدوار شدمقبلا روی هاستش چیزی نبوده ؟ تو همین 3-4 روزه سایت اومده بالا ؟
یه سایت بود p30af من زیاد به دامینش دقت نکرده بودم بعد از چند مدت فهمیدم ادمینش افغان هست...حالا این چه تعجبی داره؟! :|بچه ها شما تو نت با افغانی ها روبرو نشدین؟مثلا یه پیج اینستا که فارسیه و خیلی وقته فالو دارینش و فکر میکنین مدیرشم ایرانیه یه دفه متوجه میشین ادمینش افغانیه اکثرا فالورهاشم افغانین!!!:general604::general604::general604::general604:
پیجش چیه ؟ :android06:بچه ها شما تو نت با افغانی ها روبرو نشدین؟مثلا یه پیج اینستا که فارسیه و خیلی وقته فالو دارینش و فکر میکنین مدیرشم ایرانیه یه دفه متوجه میشین ادمینش افغانیه اکثرا فالورهاشم افغانین!!!:general604::general604::general604::general604: