چطوری میشه با ایفریم یا هر طریقی فقط محتوی بین چند div calss رو نشون داد
دوستان برنامه نویس...آموزشی برای ساخت اپلیکیشن آندروید برای سایت های وردپرسی سراغ دارید؟؟
با استفاده از سایت هایی که خودکار درست میکنن نمیخوام. مثلا appyet
اینجور چیزها خیلی وقتا معلوم نیستمثلا صفحه اصلی یه سایت 20 تا مطلب داشته باشه این چه تاثیری تو نتایج گوگل میزاره ؟
اصلا مهمه ؟
بستگی به موضوع ، قدمت دامنه و کیفیت پست ها دارهدوستان برای یه سایت 3 4 روزه
100 آی پی گوگل 250 آی پی و 600 700 بازدید خوبه؟
برای یکی از دوستان یه سایت ساختم به عنوان هدیه میخوام بدم بهش :|
اگه اون دایو ها پشت سر هم باشن میتونی از طریق CSS و نوشتن شماره اون Child بهش استایل بدیچطوری میشه با ایفریم یا هر طریقی فقط محتوی بین چند div calss رو نشون داد
آره! بارها و بارها هم توی نت و هم توی دنیای واقعی! اینا زبان فارسی خیلی خوب حالیشون میشه. البته زبون خودشون هم خیلی شبیه فارسی هست، توی یوتیوب برنامه شبخند رو سرچ کن و ببین، یه برنامه طنز تلویزیونی افغانی هست تو مایه های خندوانه خودمون (یه جا هم پلیس ایران رو توش مسخره کرده بودن :general210.بچه ها شما تو نت با افغانی ها روبرو نشدین؟مثلا یه پیج اینستا که فارسیه و خیلی وقته فالو دارینش و فکر میکنین مدیرشم ایرانیه یه دفه متوجه میشین ادمینش افغانیه اکثرا فالورهاشم افغانین!!!:general604::general604::general604::general604:
اگه بخوان هر سایتی رو میتونن فیلتر کنن، و اصلا هم ربطی به لوگو و اینا ندارهسایت فیلم بوده یا موزیک؟
شکایت شده یا فقط فیلتر؟
موزیک مجاز بوده یا غیر؟
-------------------------------------------------------------------
درخواست لوگو ساماندهی کردم می گه 3 هفته زمان می بره بررسی کردن
پ.ن : داشتن لوگو ساماندهی باعث فیلتر نشدن و کلا دردسر نشدن برا سایت فیلم میشه؟
والا ما یه بار آدرس سایتمونو به دوست دخترمون دادیم .سایت رو باز کرد یدفعه دیدم از خنده غش کردگفتم عزیز سایت فورجوک که نرفتی..سایت تکنولوژی هست :|دیدین چه حس خوبی داره یکی براتون از مرورگرش اسکرین شات بفرسته بعد ببینین سایتتون رو توی Bookmark Bar مرورگرش گذاشته؟
حالا فرض کنین اون یکی، دوست دخترتون باشه! :general707:
جناب دیباگر عزیز . صرفا زمان عضویت که ملاک نیست . فعالیت هم باید داشته باشه .@hady1364
یکی از باگ های پرشین تولز اینه که شمارو با این که از سال 2005 عضو شدی به عنوان "کاربر تازه وارد" میشناسه! شما باعث شدی این باگ رو ما متوجه شیم! البته میدونم بخاطر فعالیتتونه ولی خب در برابر سال عضویتتون خیلی بی اهمیته میزان فعالیت!
تا پیدا کردن باگ بعدی شما رو به خدای مهربون میسپارم!
فالوورای پیج رسمی استقلال هم کم شده خخخخ تازه جشن 500 هزار تایی گرفته بودناینستا زد و تمام فالوور فیک ها رو بر باد داد:general711:
اکثر سلبریتی های ایرانی فیک زده بودند
تا الان 500 هزار فالور بهنوش بختیاری کم شده
حسام نواب صفوی هم چهارصد هزار تا فیک زده
حسین تهی 300k
مشاهده پیوست 960064 مشاهده پیوست 960065
جواد جان شما ی تنه کل سلبریتی های ایران رو داری شاخ می کنی :|:general710:قرار بود وقتی بهنوش بختیاری برسه به یه میلیون یه کادویی به ما بده حالا نمیدونم داد به رابط و اون به ما نداد یا کلا پیچوند
ولی ازش اصلا خوشم نمیاد چون از ریاکارهای خفنه
البته باز سر رسیدن به ۳ میلیون خودم کمکش کردم
[emoji23][emoji23]
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
عجب :general304:والا ما یه بار آدرس سایتمونو به دوست دخترمون دادیم .سایت رو باز کرد یدفعه دیدم از خنده غش کردگفتم عزیز سایت فورجوک که نرفتی..سایت تکنولوژی هست :|
گفت این تبلیغ کسب درآمد میلیونر شوید خیلی خنده داشت آخه چجوری تو 1 ما 2 میل در بیاریم؟..یعنی یه دختر با مغز فندقیش تشخیص داد اینا همشون الکی هست:general601:
پ.ن:
خداروشکر الان از وجود سایت internet..ir خبری نداره..:general206:
:general206:
خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان@javadth
جواد از اون روزی که عکس درامد گذاشتی دو تا از یوزر ها رفتن تو افق محو شدن
فک کنم رفتن خودشونو از ... دار زدن :general404:
یکیشون هم همین ادمین پردیس بود که دیگه داشت اعصاب همه رو خورد میکرد با این تبلیغاتش شخمیش
کاش زودتر عکس گذاشته بودی
اینا یه سری ریاکار هستن که اول از همه خودشون باورشون شده طرفدار دارنجواد جان شما ی تنه کل سلبریتی های ایران رو داری شاخ می کنی :|:general710:
پ.ن : خودت صفحه اینستا داری؟چند تا فالوور؟یا همون جریان کوزه گر از کوزه شکسته اب می خوره اس
ناموسا این فالوور زیاد داشتن انقد با ارزشه که اینا خودشونو واسش خراب میکنن ؟؟قرار بود وقتی بهنوش بختیاری برسه به یه میلیون یه کادویی به ما بده حالا نمیدونم داد به رابط و اون به ما نداد یا کلا پیچوند
ولی ازش اصلا خوشم نمیاد چون از ریاکارهای خفنه
البته باز سر رسیدن به ۳ میلیون خودم کمکش کردم
[emoji23][emoji23]
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
بختیاری بودن که به فامیلی نیستناموسا این فالوور زیاد داشتن انقد با ارزشه که اینا خودشونو واسش خراب میکنن ؟؟
من از همون اولم ازش خوشم نمیومد کلا ادم ریاکار از چهرش مشخصه فازش چیه..
یه سری دعوتش کرده بودن شهر ما.. داشتم با رفیقام میرفتم بیرون اینم صداش میومد و داد میزد ما بختیاریم ما با غیرتیم باج نمیدیم... :general304: